Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Napster
:hahaha: Είδα το νέο Avatar χωρίς να φοράω γυαλιά και έπαθα ένα μικρό σοκ για μερικά δευτερόλεπτα και σκέφτηκα ότι μάλλον θα τρόλλαρες. Ντρέπομαι τώρα που νόμισα πως ήταν ο Sasuke. Προσβάλλω τον χαρακτήρα κι ας μην τον ξέρω.
Ιαν 15 2012 16:30
Kamen Tantei Zura → Napster
Don't worry, όλοι το κάνουμε :p
Σ'αρέσει ο συγκεκριμένος Sasuke του Brave 10; Εμένα πάλι μου έσπαγε τα νεύρα.
Οι μόνοι που μου άρεσαν είναι ο Miyoshi, o Junpachi και o Kakei.
Ααα, να ρωτάς πρώτα! :P Δεν με νοιάζει που απλά άνοιξα το thread xD Η εικόνα είναι παραπλανητική.
Το Brave 10 το διαβάζω μόνο για το σχέδιο και κάποιες μάχες που έχει.
Έμεινες στην ελπίδα.
Παρόλα αυτά τα τελευταία chaps που είχα διαβάσει ήταν πιο νορμάλ, [I]σχετικά[/I]....
Ιαν 15 2012 13:16
Napster → iristella
Αλήθεια!? :3 Τώρα καταλαβαίνω γιατί συνέχεια απαντάς όταν γράφω-ttebayo για Naruto (κυρίως στην AG). Φχαρίστω αλλά με κάνεις και ντρέπομαι.:blush2:
Ιαν 15 2012 03:10
Napster → iristella
Οχού~~~Τι είσαι εσύ ρε? Ή σου αρέσει τόσο πολύ το Naruto ή σου αρέσουν τα posts μου. Διάλεξε.
Ιαν 14 2012 19:00
iristella → Napster
[quote]θα ήταν καλύτερα άμα ο Sasuke ήταν πιο [I]ενεργός [/I]χαρακτήρας.[/quote]
Που το πάς που το φέρνεις όλο γύρω από έναν Sasuke γυρνάς. :)
Ιαν 14 2012 02:08
Napster → Kamen Tantei Zura
Facepalm, στο δικό μου profile απάντησα...
Ναι δεν δίνεται τόση βάση στο fanservice αν και οι κοπέλες του Brave 10 είναι μόνο γι' αυτό και θα ήταν καλύτερα άμα ο Sasuke ήταν πιο [I]ενεργός [/I]χαρακτήρας.
Γιατί το διαβάζω? Εσύ φταις! :P Είδα το topic που έκανες, μου άρεσε η pic και το άρχισα. Δεν μου άρεσε το 1ο chap, βασικά καλούτσικο ήταν, το 2ο κακό, το 3ο κακό, το 4ο......ε και πίστευα ότι θα γινόταν καλύτερο αλλά.... xD
Ιαν 13 2012 20:22
Kamen Tantei Zura → Napster
Α, οκ, συγγνώμη τότε το παρερμήνευσα. Σίγουρα, αφού δεν δίνεται τόση βάση στο fanservice και στους pervert χαρακτήρες της σειράς.
Αλήθεια, γιατί πήγες να το διαβάσεις; XD Δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι που θα το διάβαζες. Μου φαίνεται ότι δεν είναι του στυλ σου, από τα manga που έχω δει ότι διαβάζεις δηλαδή. Δεν περίμενα ότι θα το άρχιζες το συγκεκριμένο.
Ιαν 11 2012 21:48
Napster → Kamen Tantei Zura
Δεν είπα ότι οι χαρακτήρες του anime είναι καλύτεροι απο του manga. Είπα απλά ότι οι χαρακτήρες του manga είναι ότι να'ναι και γι' αυτό είπα ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι στο anime.
Γενικά σαν σύνολο μου άρεσε περισσότερο anime (αν και ακόμα νωρίς για να κρίνω) απο το manga.
Ιαν 11 2012 20:46
Napster → Trivia Spitting Monster
...να συμπληρώσω τον Warchief.
Aoki Densetsu Shoot (ποδόσφαιρο, δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό αλλά είναι πορωτικό, μπορείς να μάθεις διάφορα πράγματα για το ποδόσφαιρο + έχει drama και λίγο comedy).
Hungry Heart: Wild Striker (το ίδιο με το απο πάνω αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το ADS.
Το Capeta που είπε ο απο κάτω είναι αριστούργημα. Άμα σου αρέσουν τα F1, karts κτλ είναι must.
Ιαν 07 2012 16:02
Fallen_Mpougatsa → Napster
Κοίτα, ήμουν μικρή και χαζή, δε μπορείς να με κατηγορησεις για κάτι που έκανα στο γυμνάσιο... :P
Δεκ 31 2011 00:46
Putin → Napster
Το κάθε πλέηθρου μπορεί να είναι μικρό, αλλά το ρηπλέη βάλιου είναι τεράστιο.
Το 3 για παράδειγμα δεν έχει 21 endings για πλάκα.
Εγώ πάλι μόνο το 1 δεν έχω τιμήσει όσο θα έπρεπε.
Δεκ 23 2011 00:51
Napster → Putin
Μην μου μιλάς στον πληθυντικό, με κάνεις και ντρέπομαι.:blush2:
Είναι όντως αδικημένη σειρά αλλά στους περισσότερους δεν αρέσει επειδή είναι μικρό σε διάρκεια παιχνίδι. Μόνο το WotS2 δεν έχω τερματίσει. Lolz.
Δεκ 22 2011 23:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται