Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Napster → iristella

Ξέρω ότι το έκανες επειδή ο άλλος είναι OP fan και 'γω Naruto hater...Τς...Ε και 'συ καλό είναι να έχουμε λιγά flame warz, δε νομίζεις? <3
Φεβ 11 2012 23:05
Φωτογραφία

iristella → Napster

I was trying to make a pun >.< Δεν σας μάλωνα απλά προσπαθούσα να σας πω να μην ξεφύγετε γιατί το πηγαίνατε λίγο για καυγά.
Φεβ 11 2012 23:01
Φωτογραφία

Kai → Napster

Καλά sensei, βιάζεσαι κι εσύ. Δεν θα πιάσει 5-6 χρόνια η τελευταία Arc; Πόσα κεράκια άναψες να μετρήσουμε τις αναλογίες. Ναι, δεν πιάνει top εύκολα πλέον και είναι κάπου στην μέση. Δεν είναι τυχαίο που πλέον δεν είναι Naruto-Bleach-One Piece, αλλά Naruto-Toriko-One Piece και ο Ichigo μένει στο Background μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες πλέον. Έχει χάσει το χαμόγελό του το παιδί.
Φεβ 06 2012 22:39
Φωτογραφία

Napster → Kai

Μια χαρά. Τελευταίο arc...πωπω τους λυπάμαι τους Bleachtards. Εκτός απο το ότι θα είναι το τελευταίο arc, έχουν να δουν κάτι τρελά power-ups (Chuck Norris, Gamaran και έτσι). Το Πλιτς πήγαινε χάλια!? What a surprise! Ο Kubo-sama μόνο το Πλιτς έχει κάνει, σωστά? Φαντάζεσαι να συνεργαστεί και να συνεχίσουν μαζί με τον άλλον το Gamaran? Πωωω τώρα πωρώθηκα!:hero:
Φεβ 06 2012 22:28
Φωτογραφία

Kai → Napster

Sugoi! Sugoi! *claps* *claps* *claps* Ναι, ανακοινώθηκε πως μπήκε στην τελευταία Arc... η οποία ελπίζω να μην κρατήσει καμιά 10 χρόνια. Πριν πολύ καιρό διάβαζα ένα post με τις ομοιότητες του Bleach με το Saint Seiya και πώς το Bleach οδεύει προς την πτώση του όπως έκανε το Saint Seiya χρόνια πριν από εκείνο. Με βάση τα τελευταία rankings του που τα πήγαινε χάλια (συγκριτικά με παλιά) ο τύπος έχει δίκιο αλλά ελπίζω να μην σημαίνει ταυτόχρονα ότι αφού τελειώσει θα βγάλει spin-offs, sequels & prequels. :terror2:
Φεβ 03 2012 18:00
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

[QUOTE=Napster;560702]Τυχερέ! Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox? Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.:tensai:[/QUOTE] OK OK, Maρία ο αποδιοπομπαίος τράγος. :P
Φεβ 03 2012 17:57
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αααααχ, άρχισαν να μου στέλνουν και γράμματα οι fans μου.:blush2: Dear my sugoi fans, Θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ *(κοπεί!), ΝΑΙ καλά ακούσατε, για να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ και ΌΧΙ να τελειώσει το Naruto. Your loyal [s]Narutard[/s], NAPSTAH. Υ.Γ. Αλήθεια το Πλιτς οδεύει προς το τέλος του? ο.Ο! Edit: Epic το album "Χτύπα κι άλλο". Lolololololol!
Φεβ 03 2012 17:54
Φωτογραφία

Kai → Napster

Dear Napster, Μάθαμε τα νέα και φανταζόμαστε ότι πλέον ανάβεις λαμπάδες και για να κοπούν/τελειώσουν σειρές, δεν εξηγείται διαφορετικό ότι το Bleach οδεύει προς το τέλος του. Σε παρακαλούμε να βάλεις το χεράκι σου να γίνει το ίδιο και με το Naruto. Sincerely, your fans.
Φεβ 02 2012 01:14
Φωτογραφία

Εσύ και η από πάνω σου βλέπω δημιουργείται trend θέματος του τι δε μπορείτε να αντισταθείτε! Καλά, η αλήθεια είναι πως αφού το είπες μετά κι εμένα μου το θύμισε...άτιμο πλάσμα.
Ιαν 30 2012 11:18
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Nevah! Τώρα χωρίς πλάκα, δεν ήθελα να το [I]θάψω [/I]σε αυτό το chapter αλλά όταν είδα αυτό δεν μπορούσα να αντισταθώ. [spoiler][IMG]http://i997.mangareader.net/gamaran/126/gamaran-3017321.jpg[/IMG][/spoiler]
Ιαν 30 2012 04:06
Φωτογραφία

[QUOTE]Lol, τι τρελό battle stance (αλά Seta Soujiro) είχε ο Kashitarou?[/QUOTE] No matter what, βλέπω το Rurouni Kenshin δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό σου.
Ιαν 29 2012 21:24
Φωτογραφία

Maya-chan → Napster

Τρελάθηκα με το avatar βασικά. Μου θυμίζει διάφορα που έχω δει με samurai αλλά δε μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Thanks a bunch. ^^
Ιαν 27 2012 20:01
Φωτογραφία

Napster → Maya-chan

Χεχ...τόσο πολύ σου άρεσε το setάκι μου? :3 Φχαριστώ, και το δικό σου είναι πολύ ωραίο, ειδικά η sig. Υ.Γ. Kudos που έγινες mod. Υ.Γ. #2 Άντε, έδωσα στο post σου το πρώτο μου rep.
Ιαν 26 2012 15:19
Φωτογραφία

Kai → Napster

Δεν πειράζει, θα τα κουτσοκαταφέρουμε μωρέ. XD Λες να ήταν εορταστικό; Μπορεί. Σ' ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου κι εσύ ό,τι επιθυμείς. Thanks you.
Ιαν 25 2012 08:24
Φωτογραφία

Napster → Kai

Θα βοηθούσα και 'γω στο seeding αλλά δυστηχώς (ακόμα) δεν βλέπω κανά anime απο σας. --------------------------- Ευχαριστώ~ευχαριστώ. Τι έγινε? Είχα γενέθλια και έπεσε ο server...Nice! --------------------------- Σειρά μου? Σειρά μου. Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις, ότι επιθυμείς και όπως είπες εσύ, πάνω απ' όλα υγεία. Επίσης congrats που μπήκατε στο review team και σε σένα και στην αδελφή σου.
Ιαν 25 2012 01:05