Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Καλά ότι έχουμε ακόμα να δούμε αρκετά τέτοια δεν αμφιβάλλω αλλά τουλάχιστον δε θα χρησιμοποιήσει username άλλου από δω μέσα. Καημένη Kai took one for the team. All hail Kai. :3
Nov 17 2011 15:52
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό. He's Gama, you know, the awesome protagonist of Gamaran που το είπε. xD Και που 'σαι ακόμα...Έχουμε να δούμε πολλά τέτοια απο το Gamaran...Oh can't wait.
Nov 17 2011 15:50
Photo

[QUOTE=Napster;543037]Με αγάπη, απο τον Gama για την Kai. Χα! [SPOILER][IMG]http://dragonflyscans.org/store/manga/gamaran/118/1_018.jpg?v=1321498665[/IMG][/SPOILER][/QUOTE] Why you do this to her? xD
Nov 17 2011 13:36
Photo

Mόνο το manga. Σιγά να μην έβλεπα και το anime! xD
Nov 03 2011 00:40
Photo

Κακός! Τι σόι Bleach fan είσαι άμα δεν βλέπεις τα fillers [I]που είναι ο πυρήνας της σειράς?[/I] Τς... Υ.Γ. Μόνο το manga του διαβάζεις ή βλέπεις και το anime?
Nov 03 2011 00:31
Photo

:3 Όχι... Μπορεί να είναι από filler και γι αυτό να μην τον ξέρω ^^
Nov 03 2011 00:27
Photo

Εντάξει, καλός ήταν ο Hisagi. Δεν θυμάσαι τον Nova? Τον αγαπημένο μου char απο το Πλιτς!? Τον Noba τον θυμάσαι? Well, μόνο το anime έχω δει γι' αυτό μπορεί να είναι spoiler character, dunno...
Nov 03 2011 00:10
Photo

He he he... Hai, αυτός είναι! Άντε καλέ σου άρεσε ο Hisagi τόσο πολύ? Καλά τον Nova δεν τον θυμάμαι! XD
Nov 02 2011 23:57
Photo

Αγαπημένος manga-ka? Kubo-san? Lolz. :D O Ishida είναι ο megane με το τόξο? 2 χαρακτήρες μου άρεσαν απο το Πλίτς. Ο Nova και ο Hisagi μου άρεσαν άμα θυμάμαι καλά.
Nov 02 2011 23:49
Photo

Ναι αυτό έλεγα! Μα και φυσικά θα τοο έβλεπες εξάλλου, αφού είναι και του αγαπημένου σου manga-ka, ντροπή να μην το δει ο νούμερο ένα θαυμαστής του! Ρε συ, το πα και στο thread αλλά πρέπει να το πω κι εδώ: δε μοιάζουν υπερβολικά οι ρόλοι του Zenmaru και του Isshida έτσι όπως είναι illustrated (για να μη μιλήσω για το σχέδιο που όντως είναι ίδιο, δίκιο είχες!). Ο Ichigo είναι ένας πιο ενοχλητικός Gama κι ο Zenmaru είναι ένας πιο άχρηστος Isshida. Ειλικρινά!
Nov 01 2011 22:00
Photo

:P :3 Και εκεί που πήγαινε να γίνει καλό το Gamaran, τσακ! Το χαλάει ο manga-ka στα 2 τελευταία chaps. Λες αυτό με το αγαπημένο σου το Πλιτς? Αν ναι, τότε ναι, το είδα. xD
Nov 01 2011 21:46
Photo

Ε καλά δεν πειράζει κι εσύ...Δεν ήταν ότι κανονίζαμε και σε περίμενα xD Ω μα φυσικά, γιατί να μη μου αρέσουν οι καθυστερημένες-εεεε, επικές ατάκες του ε? Το είδες και το "κολλάζ" της Κai στο thread του Gamaran έτσι? Πες μου ότι το είδες!
Nov 01 2011 15:58
Photo

Οχ...δεν είχα προσέξει ότι έκανες comment στο profile μου. :/ Gomen. Γιατί το θες εσύ το προγράμμα? Νόμιζα ότι σου άρεσε ο Gama και τα εμ...εμ...[I]επικά[/I] quotes του. xD
Nov 01 2011 15:54
Photo

Τελικά δεν ανέπτυξες ακόμα το anti-Gama πρόγραμμα στον υπολογιστή και πρέπει να υποφέρεις τις φοβερές ατάκες του...κρίμα και ήλπιζα να το χες έτοιμο να το στελνες κι εμένα! xD
Oct 29 2011 12:32
Photo

Botsun → Napster

χαχαχα!!! Οκ!:riiight:
Oct 22 2011 17:16