Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Nαι ναι ξέρω το χρησιμοποιώ πολύ ντάξει... :Ρ
Νοέ 29 2011 22:33
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Yeap, θα [B]σε[/B] πω. ;)
Νοέ 29 2011 22:27
Φωτογραφία

Αν τελικά πας στο art meeting το Σάββατο θα με πεις από πριν?
Νοέ 29 2011 21:58
Φωτογραφία

Jorg → Napster

Τώρα εξηγούνται όλα. :hahaha: Και of course έχω δίκιο aniki. :P
Νοέ 29 2011 13:58
Φωτογραφία

Peacemaker peacemaker Kurogane είναι διαφορετικά, πληροφοριακά αλλά φαντάζομαι το ξέρες κι αναφέρεσαι στο είδος. Όσο για το Deeper Kyo είναι ειλικρινά πολύ καλύτερο. Για μένα το anime ήταν πολύ καλό στην αρχή...αλλά μετά χάλασε. Κυριολεκτικά. Κι εκεί έμαθα ότι πήρε άλλο δρόμο απ'το manga. To manga είναι πολύ καλύτερο. Τώρα αν όντως αξίζει για σένα...δεν ξέρω. :P
Νοέ 29 2011 01:51
Φωτογραφία

To Brave 10 το διαβάζω και 'γω, καλούτσικο. Το Samurai Deeper Kyo (anime) δεν μου άρεσε και τόσο και το Peacemaker δε νομίζω να μου αρέσει. :P
Νοέ 29 2011 01:39
Φωτογραφία

Napster → Jorg

Μου έρχετε pm όταν κάποιος βάζει/postάρει για το RuroKen. xD Έχεις δίκιο, otouto. :P
Νοέ 29 2011 01:38
Φωτογραφία

Jorg → Napster

Και δεν είχα ούτε 5 λεπτά που το έβαλα. :hahaha: Ευχαριστώ πολύ. :) Αν και εσύ πρέπει να είσαι ο aniki δεδομένου της ηλικίας. :P
Νοέ 27 2011 21:47
Φωτογραφία

Napster → Jorg

Kenshin. :3 Nice set, aniki.
Νοέ 27 2011 21:42
Φωτογραφία

Ha ha, σαν το Sidooh κι αυτό λιγομίλητο αλλά...! Κοίτα τώρα...ένα που έχω αρχίσει να διαβάζω και μ'άρεσε είναι το brave 10. Αλλά τώρα έχω κολλήσει για κάποιο άλλο. Ένα που επίσης μ'άρεσε αλλά το χουν κάνει λίγο σούπα αν και το manga είναι τρεις καλύτερο από το anime είναι το Samurai Deeper Kyo. Επίσης το Peacemaker Kurogane! ^^
Νοέ 26 2011 15:32
Φωτογραφία

Lolz. xD Ναι, είναι on-going αλλά είναι on hiatus εδώ και ένα χρόνο+βάλε γιατί ο manga-ka είχε κάποια προβλήματα με την υγεία του. Κοίτα, και 'γω έτσι έλεγα όταν είδα ότι έχει 300chaps αλλά μέσα σε 4-7 μέρες το έφτασα στο ongoing. :P Δεν είναι τίποτα τα 300chaps, απλά εικόνες θα βλέπεις, δεν έχει μεγάλους διαλόγους. Oh yeah! Ξες κανά καλό manga να μου προτείνεις να αρχίσω με samurai/ninja (μην πεις Naruto)?
Νοέ 26 2011 14:44
Φωτογραφία

Oh my God! Πλάκα με κάνεις? Τι άλλο θα με βάλεις να διαβάσω? Κι αυτό on going δεν είναι? Δηλαδή εγώ θα ζω με την έγνοια του επόμενου chapter για πάντα???? ΟΚ, overreaction ends here. Για να πω την αλήθεια πήγα να το αρχίσω μια φορά και το πρώτο κεφάλαιο μ'άρεσε...αλλά μετά είδα πόσα είχε βγάλει. Τότε ήταν κάπου στα 29κάτι. Ε το άφησα σχεδόν αμέσως! xD Άλλαξε το set!
Νοέ 26 2011 10:25
Φωτογραφία

Κρίμα που δεν σου αρέσει ο Rugi....meh. :/ E αφού [B]άρχισες [/B]Sidooh, [B]διαβάζεις [/B]Gamaran, [B]έχεις διαβάσει [/B]RuroKen, τότε [B]πρέπει να αρχίσεις [/B]το Vagabond, t3h best samurai manga. xD Ελά, μόνο 300chaps έχουν βγει μέχρι τώρα. xD
Νοέ 26 2011 04:22
Φωτογραφία

Ha ha ha τέλειο timing να κάνω το σχόλιο! Και πώς να μη μ'αρέσουν πλάκα με κάνεις? Και πρώτα με βάζεις στο τρυπάκι καλά καλά και μετά να μη σ'άρεζαν ε? Πφφφφ...
Νοέ 24 2011 23:10
Φωτογραφία

Δε σου φταίω εγώ, να μην σου άρεσαν. Θα αλλάξω αύριο το set. xD
Νοέ 24 2011 22:16