Community Status Updates
iristella → Scorpion
Εγώ στο one piece κάνω μια μικρή παύση προς το παρόν. Είναι κάποιες σειρές που θέλω να παρακολουθήσω οπωσδήποτε οπότε προηγούνται αυτές. Θα το πιασω λίγο αργότερα πάλι πιθανότατα όταν ξεμείνω από επεισόδια naruto.......
Oct 15 2008 14:15
Scorpion → iristella
Ενταξει αντεχω για μια βδομαδα χωρις Bleach.Μεχρι να βγει το καινουργιο θα κατσω να πωρωθω με One piece, ειμαι στο 147.
Oct 15 2008 14:12
iristella → Scorpion
Ναι ήταν αρκετά ξενερωτικό το θέμα των flashbacks αλλά έτσι όπως είχαν κόψει την ροή της υπόθεσης επιβαλλόταν να γίνει η αναδρομή για να ξαναμπούνε οι θεατες στο κλίμα της σειράς. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το νέο Οpening αλλά και το νεο ending. Aπό όσο ξέρω bleach θα έχουμε κάθε τρίτη πλεον και υποτιτλισμένο τετάρτη πρωί δηλαδή. Νομίζω την επόμενη εβδομάδα έχουμε κανονικά επεισόδιο....Δεν είδα καμία ανακοίνωση για το αντίθετο... Οποτε υπομονή 7 μερούλες.
Oct 15 2008 14:08
Scorpion → iristella
Iristella χτες τελειωσα τα fillers του bleach και σημερα ειδα το 190,φοβερο το opening δεν συμφωνεις;Αυτο που μου την εσπασε περισσοτερο στο 190 ειναι οτι στο μεγαλυτερο του μερος ξαναδιχνει τη μαχη ichigo και grimmjow που ειχε γινει στο 167.
ΥΓ Ξερεις ποτε βγαινει το 191;
Oct 15 2008 14:02
sleepless
→
Scorpion
περνα απο δω να υποστηριξεις το death note!!! [URL]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/5845-code-geass-vs-death-note.html#post245414[/URL] [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/5845-code-geass-vs-death-note.html#post245414"][/URL]
Oct 12 2008 22:11
Zoro → Scorpion
Ωραίος ο Sanji,αλλά πάντα μετά τον Zoro:chigau:
(πάντως για να φτάσεις να βάλεις avatar της σειράς σημαίνει ότι σ'αρεσει πολύ μάλλον,χαίρομαι!)
Όσο για το άλλο που ρωτάς,όχι δεν είναι fan art,προς 260κάτι επεισόδιο ο Usopp κάνει μια μικρή αλλαγή στο look του και γίνετε Sogeking,o βασιλιάς των sniper:hero:
Δεν σου λέω άλλα όμως,θα το δεις και μόνος σου,μην στο χαλάσω!!
Έγινε λοιπόν φίλε μου Scorpion,την κάνω κι εγώ...λέγε μου νέα για την σειρά όσο προχωράς:byejg9::gn2:
Oct 12 2008 05:22
GkLoc → Scorpion
E ειναι γουστα αυτα ρε συ,και εμενα παρρα πολυ κακοι δεν μου κανανε Κλικ καθολου...
Οπως εσυ σιχαινεσαι τον Light,ετσι σιχαινομαι και εγω τον L,ουτε να τον βλεπω δεν θελω[και ομως συνεχεια τον βρισκω μπροστα μου με avatars..xD]
Oct 11 2008 23:14
Scorpion → GkLoc
Και γω συνηθως τους κακκους υποστηριζω πχGrimmjow
αλλα ο Light ηταν η εξερεση απο την πρωτη φορα που τον ειδα τον συχαθηκα.
Oct 11 2008 23:12
GkLoc → Scorpion
Kαι μακαρι να γινοτανε θεος,αμα δεν σαρεσε ο Light και τετοια,σου σινσυστω να μην δεις ποτε Berserk,ο κακος εκει μεσα ειναι 1000 φορες πιο Μ@αλακας απ'τον Light,και εμενα που μου αρεσουνε οι κακοι χαρακτηρες τον μισησα παρρα μα παρρα πολυ...
Γενικα ρε συ ο Light ηταν φοβερος,ο χαρακτηρας του Θεικος,οχι κατι μπασταρδακια σαν τον Near να εμφανιζονται σαν τις σκατουλες και να κανουνε τους εξυπνους...
Oct 11 2008 23:08
Scorpion
sleepless περνα μια βολτα κι απο δω [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/47/"].aNiMe//GR Forums - Death note L fans[/URL]
Oct 11 2008 23:08
Scorpion → GkLoc
[B][COLOR=black]δεν γινεται να εισαι με τον Light. Ειναι ψυχασθενης ο ανθρωπος.......[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000]Συμφωνω απολυτα.Ακους εκει θελει λεει να γινει θεος του νεο κοσμου,ΕΛΕΟΣ,και μετα λενε [/COLOR]
[COLOR=#000000] πως ο Μελλοου και ο Μικαμι ειναι παρανοικοι[/COLOR]
Oct 11 2008 23:03
sleepless
→
Scorpion
Το ξερω ρε συ ητανε τρομερος εισαι απο τους λιγους που ξερω που συμφωνουν μαζι μου. Ολοι μου οι γνωστοι που εβλεπαν death note τον λεγανε gay κ βλακα.:bahhh:
Oct 11 2008 22:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed