Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Νομιζα πως ο crocodile ηταν η απολυτη κακκια:kakaka:,ομως μολις συναντησα τον Ενελ τα πραγματα αλλαξαν:terror2::uhh:
Oct 25 2008 17:48
Scorpion → Zoro
Μπα!Εχω αρκετο δρομο ακομα ειμαι στο επ.200.Αντε να μπει και ο Franky ,να συμπληρωθει το πληρωμα.
Oct 25 2008 15:19
Zoro → Scorpion
Κάθε Σάββατο πολύ βράδυ-Κυριακή πρωί στην Ιαπωνία,αλλά μετά θέλει να περιμένεις λίγο να τα μεταφράσουν.
Πως και θες να μάθεις,σχεδιάζεις να τελειώσεις την σειρά σύντομα?:Blissfull:
Oct 25 2008 14:33
Zoro → Scorpion
Ναι,κι εμένα μου την έσπαγαν τα αυτία του θυμάμαι,αλλά έγιναν έτσι για να θυμίζει rapper,μιας και o Oda βασίστηκε στον Eminem για να τον σχεδιάσει:'D
Κατά τ'άλλα,όταν το προχωρήσεις όμως θα δεις ότι είναι από τους καλύτερους κακούς,η μάχη μαζή του επίσης tops;)
Χαίρομαι που η σειρά σ'αρέσει τόσο πολύ:)
Oct 24 2008 16:48
Scorpion → GkLoc
Xaxaxaxa!!Οσο πιο πολυ προχωρας θα σε πορωνει ολο και περισσοτερο,αυτο σου λεω μονο.
Oct 24 2008 14:02
GkLoc → Scorpion
Ετσι μπραβο,να καιγεσαι με One Piece,καλο watching btw...
και εγω σημερα το βραδυ και αυριο θα καω ολοκληρωτικα με Bleach,και μετα και δευτερα με την γιορτη και τριτη,ουυυυυ,Here i Come Bleaaaaaaaaaaaaaaaach...
Oct 24 2008 13:58
Scorpion → GkLoc
Χαιρομαι που σαρεσει τοσο πολυ,εγω περιμενω την τεταρτη που θα βγει το καινουργιο.Μεχρι την τεταρτη καθομαι και καιγομαι με one piece.
Oct 24 2008 13:55
Scorpion → Zoro
φυσικα και μαρεσαν ειδικα η μαχη με τον Mr1 τα σπαγε.Τωρα εχω φτασει στο επ.187.Ο Enel ειναι φοβερος ,το μονο πραγμα που τον χαλαει λιγο ειναι τα αυτια του.
Oct 24 2008 13:38
Zoro → Scorpion
Τι λέει,είδα έβαλες στο thread τις μάχες με τον Crocodile και τον Mr.1,σ'άρεσαν δλδ ε?
Επίσης,για να έβαλες avatar sanji,θεωρείσαι πια επίσημος fan της σειράς ε?:wooi2:
Oct 22 2008 22:17
Zoro → Scorpion
T-That would actually be an improvement:hahaha:
Μακάρι να δούμε τπτ τέτοιο πιο κει,αλλά με κανένα δικό του εξελιγμένο πιστόλι βέβαια και όχι το κοινότυπο μοντέλο με απλές σφαίρες;)
Oct 19 2008 11:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed