Community Status Updates
GkLoc → Scorpion
"[I][B](ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που υποστηριζουν τον ψυχακια τον Light[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/despair.gif[/IMG])[/B][/I]"
Yep,and i am one of them..^^
Oct 11 2008 22:24
Scorpion → Zoro
Χαιρουμαι που σου αρεσει ,τον τελευταιο καιρο εχω φαει πωρωση με τον Sanji(ολο το στιλακι του μου αρεσει πολυ.Ζοro ξεχασα να σου πω πως σημερα καθως χαζευα κατι εικονες του Usopp στο google ειδα κατι που μου φανηκε περιεργο μαντεψε τι
Τον usopp με χρυση μασκα ,ραβδι και κοκκινη καπα.
Και ρωτω, ο Usopp αποκταει τη μασκα στο anime ή η εικονα ηταν fan art;:blurah5::blurah5:
Oct 11 2008 21:24
sleepless
→
Scorpion
καλα σιγουρα θα υπαρχουν κ Kira fans αλλα δεν πιστευω πως αν συνεβαινε κατι τετοιο στην πραγματικοτητα θα ην με το μερος του...
Εγω πηγαινα πολυ τον Μελο.
Oct 11 2008 17:15
Zoro → Scorpion
Το πες και μόνος σου:riiight:
Όπου κι αν βρίσκετε η Robin ομορφαίνει το μέρος:wooi2:
PS:Ώραιο avatar^^
Oct 11 2008 16:55
Scorpion
→
sleepless
Χαιρομαι που εισαι και συ L fan:wooi2: (ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που υποστηριζουν τον ψυχακια τον Light:despair:)
ΥΓ.Εχω κανα μηνα που το τελειωσα
Oct 11 2008 14:00
Scorpion → Zoro
Zoro εφτασα στο 130 του one piece.Επιτελους η Robin μπηκε στο πληρωμα.Κατι μου λεει πως απο δω και περα το one piece θα ειναι πολυ πιο ομορφο:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Oct 11 2008 12:59
sleepless
→
Scorpion
το τελειωσα χτες. ανετα ειναι ενα απο τα καλυτερα ανιμε. εγω ευχαριστw για το accept! Εσυ το εχεις τελειωσει?
Oct 10 2008 21:52
Scorpion
→
sleepless
Οντως ο L ειναι τελειοοοοοοοοοοοος!Το εχεις τελειωσει το death note;Btw ευχαριστω για το request.
Oct 10 2008 15:14
sleepless
→
Scorpion
thnx ο L παντα τα σπαει οπως και να τον παρεις! :kakashithumbup:
Oct 09 2008 01:17
Scorpion → iristella
Και γω ευχαριστω για το accept!
Αυτην την εικονα σκεφτομαι να τη βαλω για αβαταρ!
Oct 08 2008 22:40
endless_inspiration → Scorpion
μπα εγω τα βαριεμαι......
εξλλου μου παιρνουν και χρονο να τα δω!!!!
ανυπομονω να τελειωσουν για να αρχησει το κανονικο story!!!!
Oct 01 2008 12:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed