Community Status Updates
Scorpion → Zoro
oπα ακυρο:nod: ενταξει το βρηκα :awww:ειμουν πολυ ανυπομονος :hot::hot::wet2:παρολο που βγηκε πιο νωρις το chapter η ιστοσελιδα αργησε να ενημερωθει:yellowcard:,αλλα νταξει τωρα διαβασα και το 307 και δεν μπορω να πω οτι δεν με εντυποσιασε:emptyonexg1:
Sep 28 2009 16:07
Scorpion → Zoro
Zoro χρειαζομαι οπωςδηποτε κανα λινκ για το 307 του Berserk:wooi2: γιατι τα αλλα που μου χεις δωσει δεν το χουν το ιδιο και το Unix manga Και το one manga .:OMG3:
plz help!!!!!!!!!:borednn9::borednn9:
:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:
Sep 26 2009 20:26
kelborn3 → Scorpion
Δυστυχως εγω της εμα8α-αυτη ειναι η πικρη αλη8εια.Αλλα μην αγχωνεσαι το ου ειναι επειδη εχει μα8ει να βλεπει κατι κοριστιστικα ανιμε.Η μονη σιγουρη λυση για να τα κοψει ειναι μια βαλε της να βλεπει ff unlimited 24 ωρες συνεχομενα.Πιστεψε με πιανει
Sep 26 2009 12:42
Scorpion → kelborn3
Δεν μ λες εσυ εμαθες στην αδερφη μου ιαπωνεζικα :erk:και μου χει σπασει τα νευρα ολο ουρλιαζει oni channnnnnnnnnnnnn και ouuuuuuuuuu ouuuuuuuuuu:mador2::mador2::mador2::madtodeath:
Taskete itai Και τετοια καλα τι σου κανα και με τιμωρεις ετσι πραγματικα δεν αντεχω αλλο:stubborn::roar:
:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Sep 26 2009 11:09
GkLoc → Scorpion
Eχεις δυο χρονια ακομα να για να διαλεξεις,οποτε με το πασο σου....:drink:
Οντως θελουν τρελο διαβασμα και ευχαριστω πολυ για τα λογια σου!:congrats:
Sep 25 2009 13:42
Scorpion → GkLoc
Εγω μαλλον θα παω θεωρητικη ξερεις αρχαια εκθεση ιστορια και τετοια,αλλα δεν ειναι και σιγουρο γιατι και στα μαθηματικα και στη φυσικη ειμαι καλος,Anyway αυτα θα τα δω του χρονου ειμαι ακομα τριτη γυμνασιου,
οι πανελληνιες θελουν πολυ διαβασμα το χω δει κι απ την αδερφη μ οταν εδινε οπωτε τι να πω καλο κουραγιο και καλη προετοιμασια παντα :D
Sep 25 2009 13:32
GkLoc → Scorpion
Πανελλήνιες:emptyonexg1:
Τεχνολογική κατευθηνση βεβαια βεβαια....
ο Gaara όντως τα σπάει!:hero:
Sep 25 2009 13:27
Scorpion → GkLoc
πανελληνιες να υποθεσω :OMG3:
Σε πια κατευθυνση εισαι??
Εβαλα σετ Gaara γτ μαρεσει πλυ αυτος ο τυπος αν καιι τον εχω δει λιγο
Sep 25 2009 13:22
GkLoc → Scorpion
Mιας και μας εχει πιασει το διαβασμα εδω τελευταια ενα τετοιο σετακι ηταν αναγκαστικο...
Tωρα ειδα και το δικο σου,Sabaku No Gaara ε?Niiiiiceee!!
Sep 25 2009 13:15
Scorpion → GkLoc
Tωρα ειδα το αβαταρ και την υπογραφη ,διαβαστερος gohan και strawhats, nice!!!!
Sep 25 2009 12:19
Scorpion → Night Wizard Seal
μ το χουν ξαναπει αλλα δν με πειραζει βασικα θα δω δυο τρια επεισοδια απο τα φιλλερς κι αν μαρεσουν 8α δω και τα υπολοιπα
Sep 22 2009 18:50
Night Wizard Seal → Scorpion
XAXAXA Ησυχάστε λίγο τα αδέρφια.Λοιπόν σκορπιέ.Το σίπ πρέπεινα το δείς όπωσδήποτε.Επίσης καλά που σε πρόλαβα.Μην τα δείς και τα 220.Από το επ 136-220 είναι φίλλερ όλα.Για αυτό μικρέ σκορπίε μην τα δείς και δεν σου κάνω πλάκα.
Sep 22 2009 18:45
Dark_Venus → Scorpion
Λύσσαξες ο sanji και ο sanji! Αφου το ξέρεις οτι εαν με πρήξεις με τον sanji θα σου λέω οτι μ αρέσει περισσότερο ο Zoro για να στη σπάω.... τς τς little bro είσαι αδιορθωτος!!!
Sep 22 2009 18:40
Scorpion → Night Wizard Seal
Naι και μενα μαρεσει αρκετα αλλα οταν τελειωσω το πρωτο που εχει 220 επεισοδια δεν νομιζω να δω το shippuden
Sep 22 2009 18:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed