Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Το πες, το 'κανες... μόνο εγώ κάνω αιώνες να τελειώσω σειρές και να πιάσω νέες (τουλ της βλέπω προσεκτικά)! :P Για το Naruto, δεδομένου ότι εσύ έχεις δει OP και Bleach, παίζει τα πρώτα 20 eps να σου φανούν βαρετά ή, για να το πω αλλιώς, διαφορετικά από το τι έχεις δει ως τώρα... αυτό γιατί κατά την γνώμη μου τα αστεία και γενικά το πρώτο αρκ της σειράς το βαραίνει πολύ με δράμα, νοήματα κλπ και δεν δένεσαι με τους χαρακτήρες, καλούς και κακούς (ωστόσο πρόσεχέ το γιατί μαθαίνεις και πολλά πράγματα για τον κόσμο της σειράς). Αλλά από το 20 και μετά γίνεται πολύ δυναμικό και έχει πολλές καλές φάσεις, σε σημείο που ανάγνώρησα ότι τα πρώτα 100 eps του είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα 100 του OP, γίνονται πολλές ανατροπές δλδ... μετά, από το επεισόδιο 135 μέχρι το 220, ξεκινάνε τα fillers τα οποία μπορείς να τα αποφύγεις εντελώς, μιας και δεν χάνεις τίποτα, ή αν θες ρώτα με να σε συμβουλέψω ποια άξιζαν για μένα, γιατί υπήρχαν μερικά που είχαν καλές ιστορίες, και από άποψη πλοκής και αστείων... γύρω στα 20 eps νομίζω είναι όλα. Μετά πιάνεις Shippuuden που συνεχίζει την ιστορία με τους χαρακτήρες μεγαλωμένους και που σιγά σιγά γίνεται όλο και καλύτερη (ως τώρα που είμαι εγώ τουλ), αλλά έχει πάρα πολλά fillers και από αυτά που έχω δει ως τώρα δεν άξιζε κανένα... βρήκα 2-3 καλά σημεία, αλλά όχι για να καθίσεις 20 επεισόδια μαρτύριο. :redcard: In any case προτρέχω, όταν φτάσεις στο Shippuuden ρώτα εμένα και GK και βλέπουμε. Πες εντυπώσεις σαν δεις το πρώτο! ΥΓ: Οι πρωταγωνιστές ενδεχομένως να μην σου αρέσουν, εμένα πχ δεν με τρέλαναν καθόλου και πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί κάνουν κάποια άσκοπα πράγματα (σε αντίθεση με του OP που όλοι έχουν τις φάσεις τους), αλλά μην κολλήσεις, η ιστορία αξίζει αρκετά!!
Sep 20 2009 02:35
Photo

Scorpion → Zoro

Μαλλον επειδη μας αρεσει να κοιταμε τα προφιλ των αλλων:P.Βtw σημερα 8α ξεκινησω και το Naruto .
Sep 19 2009 22:45
Photo

Zoro → Scorpion

Το προηγούμενο avatar ήταν από Naruto, αν και όχι το οριστικό που σχεδίαζα να βάλω... από έναν από τους κακούς της σειράς που μου άρεσε πολύ! Αλλά δεν μου βγήκε καλά το σετάκι και θα το αφήσω για μελλοντική φορά! Το Vegeta set το βρήκα σε ένα άλλο forum και μου άρεσε, αλλά δεν με βλέπω να το κρατάω για πολύ! Και φυσικά και μου αρέσει το DBZ, με αυτό μεγάλωσα και γνώρισα τα anime! (το GT το έχω δει, όντως nappa αν και σε μερικές στιγμές είχε την φάση του, αλλά μόνο και μόνο για να έχω μια άποψη στο θέμα εγώ θα το έβλεπα στην θέση σου... 64 eps είναι, νομίζω) Πότε προλάβατε εσύ και ο άλλος να το δείτε πάντως; :hahaha:
Sep 19 2009 19:55
Photo

Scorpion → Zoro

Τωρα ειδα την υπογραφη ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ VEGETA GODFATHER OMG!δεν ηξερα οτι σαρεσει το dbz ,εμενα μαρεσει πολυ το χω τελειωσει κιολας και ελεγα να αρχισω και το gt αλλα μου παν οτι ειναι Nappa....μαπα ενοοω sorry Btw το αβαταρ απο τι ειναι?
Sep 19 2009 16:21
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Κι εγω προτιμω το ανιμ αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της υπολοιπης ιστοριας ακομα κι αν ειναι σε αλλη μορφη (μανγκα)
Sep 17 2009 15:37
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Εγω γενικα δεν πολυδιαβαζω manga .Τα μονα που εχω διαβασει ειναι Berserk και λιγο fairy tail προτιμω anime
Sep 17 2009 14:42
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ναι τα εχω τελειωσει και τα 3, και σημερα ειδικα περιμενω με αγωνια το τσαπτερ του One Piece... και του Bleach.
Sep 17 2009 14:37
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Nαι το ακουσει αυτο αλλα ανυπομονω τοσο πολυ για την μαχη με τον Ulquiora που δεν εχω ορεξη για fillers και δεν γουσταρω να πιασω ακομα το manga. Απο οτι καταλαβαινω το one piece και το Bleach τα χεις τελειωσει οπωτε να αναφερομαι αφοβα στις τελευταιες εξελιξεις.
Sep 17 2009 14:31
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ξερεις ουτε εμενα μου αρεσαν τα φιλλερς αλλα το συγκεκριμενο με τα ζαμπακτο σου λεω να το δεις. Ειναι πολυ καλο.
Sep 17 2009 14:19
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Εγω εχω δει ολα τα επεισοδια του one piece και κανω υπομονη μεχρι την κυριακη που θα βγει το καινουργιο και το Bleach το χω τελειωσει και περιμενω να τελειωσουν τα fillers και να συνεχισει απο κει που ειχε μεινει ,απο Manga Μου αρεσει το berserk και αυτο το καιρο βλεπω One outs αυτα απο μενα.
Sep 17 2009 14:11
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...
Sep 16 2009 21:01
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...
Sep 16 2009 21:00
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

καλα εκανες ειναι τελειο:kill4u:,χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλεπω και κοριτσια φαν του One piece:awww::ureshii:!!ποιος ειπε αλλωστε οτι ειναι μονο για αγορια.:roar::madtodeath: Επεισα και την αδερφη μ να το δει και της αρεσει μ φαινεται αν και εχει δει κι λιγα επεισοδια:emptyonexg1: Τεσπα τι αλλες σειρες σου αρεσουν:Blissfull:???
Sep 16 2009 19:56
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Nαι, το πετυχα κατα τυχη στο deviantart. Eιχε και ενα αλλο που ελεγε "This avatar is not available, Luffy ate it" αλλα προριμησα αυτο :)
Sep 16 2009 17:26
Photo

GkLoc → Scorpion

Τώρα είσαι Comple mate!^__^
Sep 16 2009 16:40