Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Scorpion
Ναι για το ετεροθαλή δίκιο έχεις, το είχα σκεφτεί κι εγώ... oh well, κι έτσι καλοί είναι. :P
Το Fairy Tail τώρα Οκτώβρη ξεκινάνε οι προβολές, οπότε θα το δούμε σύντομα.
Για Berserk δες [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7561&highlight=berserk"]εδώ[/URL], δεν θυμάμαι αν το είχες παρατηρήσει, αλλά μακάρι να γίνει τπτ τέτοιο!
Οκτ 04 2009 14:42
Scorpion → Zoro
Ειχα παρατηρησει και γω τα ονοματα τους και ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι απλα ηταν ετεροθαλη αδερφια,αλλα δεν ειναι καθολου
Θα συμφωνησω μαζι σου και οντως ο luffy με τον ace μεγαλωσαν μαζι και νοιαζονται ο ενας για τον αλλον οπως και τα πραγματικα αδερφια
Το οτι θα βγει το fairy tail σε anime δεν το ξερω παντως σαν Manga ειναι πολυ καλο...
Ωραια θα ταν αν συνεχιζοταν και το berserk το ανιμε
Εχω καημο να δω το serpico με χρωματα και φωνη
Οκτ 04 2009 09:43
Zoro → Scorpion
Μπααα, σαν δύναμη και ανέμελο αλλά cruel στύλ μου αρέσει και εμένα ο Kizaru, σαν χαρακτήρα όμως προτιμώ Aokiji, είναι πιο "συνειδητοποιημένος" για το τι είναι η δικαιοσύνη και ότι η WG δεν είναι πάντα άγια στον σκοπό της... σαν τον Smoker κάτι κι αυτός! (άλλωστε αν ήταν ο Kizaru στην Ohara θα είχε πεθάνει η Robin, χάρη στον Aokiji ενώ... <3)
Για Luffy και Ace μπορώ να πω ότι συμφωνώ, αλλά[spoiler=OP manga spoiler]ήδη φάνηκε αυτό από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα κανονικά τους ονόματα... έμοιαζαν πολύ εμφανισιακά και πάλι βέβαια! Μου θύμισε τρομερά μια σειρά της TV, Prison Break λέγεται αν την ξέρεις, όπου κάναν το ακριβώς ίδιο και στο τέλος οι 2 χαρακτήρες δεν βγήκαν πραγματικά αδέρφια κι ας έμοιαζαν τόσο... πάντως το ότι δεν είναι εξ' αίματος πάει να μας δείξει ακριβώς αυτό, δεν μετράει με ένα άτομο που πέρασες ένα κομμάτι της ζωής σου σαν να ήταν αδερφός σου! (Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Prison Break)[/spoiler]Monster τα σπάει, θέλω να πιάσω και το manga κάποτε αλλά το anime ήταν ήδη πολύ καλό, με ένα φοβερό spooky κλίμα... το μόνο κακό είναι ότι ήταν πολλά eps για μια τόσο καλή ιστορία imo και σε κάποια σημεία το κουράζει λίγο, χωρίς λόγο. Αν είχε 10+ επεισόδια λιγότερα για μένα θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα σαν ποιότητα ιστορίας ή και καλύτερο, αλλά και πάλι ήταν απίθανο!
(umineko μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, έχω ακούσει καλά λόγια και κάποτε θέλω να το δω κι αυτό... δεν είναι ρομαντικούρα shoujo σαν το vampire knight να πεις άλλωστε, είναι σειρά μυστηρίου! :P)
Χεχ indd μοιάζουν τώρα που το λες, αν και από κάποια σχόλια που διάβασα ο Natsu δεν βγήκε τόσο καλός σαν χαρακτήρας όσο ό Luffy... άντε να βγει το anime να δούμε!
Οκτ 04 2009 03:09
Robin-Chwan → Scorpion
Να.....μην.....σε βρισω......πολυ....
..............................................
..............................................
[spoiler] [COLOR=#0066cc]%@#$%#@^@#$^$%παλιο%^#$@#$%@#%και#$%#%^$%&^$#^#$^%^&*%^&^%^&*^&^*%^&^*@#$@$#*^$&%%#$....ουφ[/COLOR] ξαλαφρωσα:hot:
Αλλα αυτο ηταν μονο γι τις 2 πρωτες. Τωρα για την τελευταια....
******************* ************* ************* ****************:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:[/spoiler]
Αυτα απο μενα.:drink:
ΥΓ: Καλυτερα να βαλεις ενα spoiler tag στην τελευταια για αυτους που δεν εχουν φτασει ακομα στο επεισοδειο 25
Οκτ 04 2009 00:25
Scorpion → Robin-Chwan
λοιπον χαρηκα που τα παμε κι απ το μσν αντε καληνυχτα τωρα και οπως σ υποσχεθηκα δν αφηνω εικονε του don αλλα του Lighto
[IMG]http://images2.fanpop.com/images/photos/5900000/Light-Yagami-light-yagami-5964725-1024-768.jpg[/IMG]
[IMG]http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Yagami-Light-Wallpaper-light-yagami-1523141-1024-768.jpg[/IMG]
[SPOILER][IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s240/brian_blogger/dnote2604.jpg[/IMG][/SPOILER]
ελπιζω να μην με βρισεις(πολυ)
mwahahhahahahah
Οκτ 04 2009 00:12
Scorpion → Zoro
Αχα ωστε ετσι ο senkakarot :P λολ ,σκεψου ποσο δυνατος θα ναι για να ειναι αρχηγος των admirals,οσο για τον kizaru ειναι ο μονος marine που συμπαθω,κι ας μην ξεχναμε οτι νικησε 4 supernovaς τον εναν μετα τον αλλον,αυτο θα πει δυναμη.
Παντως εμενα με χαλασε πολυ που ο luffy και ο ace δεν ειναι πραγματικα αδερφια
Το Naruto δε παιζει να το συνεχισω θα ασχολειθω με το manga του One piece
και θα δω και λιγο monster που αρεσει και στην αδερφη μου(να της κανω και μια φορα την χαρη)XD
Αλλα umneko κοκορι πως λεγεται... δεν βλεπω ΤΕΛΟΣ
Btw μηπως ο natsu απο το fairy tail δημιουργηθηκε απο fusion του Luffy και coby(μεγαλου)??
Οκτ 03 2009 19:34
Zoro → Scorpion
Welcome to the dark side again λοιπόν! :twisted: Το νέο Kizaru σετάκι σε βάζει και εντελώς μέσα στο κλίμα! ;)
Σχετικά με το σημείο που μου είπες να σου πω την αλήθεια έχω δει τόσες ανατροπές στην σειρά και ειδικά με το συγγενολόι του Luffy που[spoiler=OP manga spoiler]αυτή η είδηση δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικά αφού ήδη ξέραμε ότι κάτι έπαιζε με το αλλιώτικο επίθετο του Ace, ήταν βέβαια μια σημαντικότατη αποκάλυψη! Κατά τ' άλλα το arc είναι όντως επικό με τις τόσες μάχες και ανατροπές... άντε να δούμε τι ρόλο βαράει ο Kuma στο επόμενο
ΥΓ: Naruto ντίπ btw; Σε κόλλησε ο GK τελικά; XD
Οκτ 03 2009 04:20
Scorpion → Zoro
Γεια σ Zoro τι γινεται?Τελιωσα το Manga του One Piece διαβασα και το 559 που βγηκε σημερα καλα το impel down Τα σπαει αντε να το δουμε και στο anime:kill4u::kill4u:
[SPOILER] ειδικα εκει που ο Marine με τον πελαργο στο κεφαλι λεει στον ace πως ο πατερας του ειναι ο Gol d roger ειμεινα με ανοιχτο το στομα πραγματικα:oo:[/SPOILER]
Οκτ 02 2009 13:03
Scorpion → Zoro
OK darth zoro...
παντως πιο κει το One piece γινεται τελειο,για το Impel down μιλαω, καλα αυτος ο buggy ειναι απιστευτος
μου φαινεται πως πιο μετα θα δω κι αλλους κακους που ειχα ξεχασει πχ crocodile
:wooi2:
μακαρι να χει και τον enel:hahaha:
Σεπ 29 2009 16:37
Zoro → Scorpion
Μέχρι το 40 είχα δει κι εγώ παλιά, αλλά όσο προχωράει μόνο καλυτερεύει, so far τουλάχιστον... πως και το παράτησες;
Εμένα το μόνο που μου την έσπαγε τρομερά (και ακόμη μου την σπάει, αν και έχω και μερικά άλλα) είναι ο άθλιος πρωταγωνιστής (*points @ Naruto*): ο τρόπος που αλλάζει πολλούς κακούς της σειράς και τους κάνει καλούς με χαλάει τρομερά... πολύ lame και το χειρότερο είναι ότι το κάνει ακόμη και μέχρι τώρα... :frozen:
(πως γίνεται να σου αρέσει δεν θα το καταλάβω ποτέ! :borednn9:)
Πρωταγωνιστής να σου τύχει... έχω διαβάσει άπειρα σχόλια που λένε πόσο καλύτερα είναι τα επεισόδια όταν απουσιάζει αυτός... και συμφωνώ! Καμία σχέση με Luffy που έχει πλάκα και φάση!
Still, η σειρά δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής της... θα έλεγα να την συνεχίσεις σαν μπορέσεις! Πιο κει γίνεται πολύ καλή!
(καλά έκανες και ξεκίνησες το OP manga btw, welcome to the dark side! :P)
EDIT: ... και μην ακούς τον GK! XD
Σεπ 29 2009 16:31
Scorpion → Zoro
Βασικα ... το naruto το παρατησα γιατι μετα κανταντησε λιγο επαναλαμβανομενο ειδα μεχρι το 40 αν εξερεσεις τον gaara και τον naruto οι αλλοι ειναι ξενέ:P
οπωτε εβαλα κατι απο το dragonball
btw διαβαζω και το manga του one piece
λυγισα και γω...:D
Σεπ 29 2009 15:58
Zoro → Scorpion
Hey! :hi:
Δεν είχα net αυτές τις μέρες οπότε τώρα είδα το μήνυμά σου! Να φανταστείς ακόμη στο RAW του 307 έχω μείνει, θα πιάσω το scanlated σύντομα... ανυπομονώ όμως στο επόμενο να δούμε Guts και Elfhelm επιτέλους!
Naruto πως πάει btw; Πως και πήρε πόδι ο Gaara; :P
Σεπ 29 2009 15:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται