Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

εγω λεω θα γινει αυτο που πιστευα παλια, δηλαδη θα βρει το Real σωμα ο gai και θα θυσιαστει η Konan για να τον σωσει.[COLOR=white]Γιατι πρεπει να επαληθευτει και αυτο που ειπε στη συνεντευση του ο κισι, για τον Jirayia-pein.[/COLOR]
Φεβ 18 2009 12:46
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → Mad_Hatter

Aστα να πανε αλλα περιμεναμε τι να πω δεν το περιμενα με τιποτα,μακαρι να κανω λαθος αλλα μου φαινεται οτι το τελος του ειναι κοντα
Φεβ 18 2009 12:40
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Hatake Kakashi

τι pic ηταν αυτη ρε συ :(
Φεβ 18 2009 12:33
Φωτογραφία

kelborn3 → Mad_Hatter

Πολυ καλο ειναι το maresei to avatar
Φεβ 16 2009 00:53
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

yup o luffy ειναι κλασσης ανωτερος απο τους naruto-ichigo.Ο ενας ειναι μια αδελφη που κυνηγαει τον sasuke και ο αλλος ειναι παντελως αχρηστος και ανικανος για ολλα(Απο την αρχη της σειρας εχει φαει ξυλο περισσοτερες φορες απο οσσες εχουν φαει naruto+luffy μαζι). O Aokiji ειναι Respect επειδη αφησε την robin και ton luffy και ειναι και τουμπανος. And one more time naruto>one piece>>>>>bleach
Φεβ 15 2009 21:06
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Τι είδαν τα μάτια μου; Αναγνωρίζεις ότι ο Luffy έιναι ανώτερο είδος πρωταγωνιστή από τους άλλους 2 ε; Χαίρομαι ιδιαίτερα,γιατί κι εγώ το ίδιο πιστεύω,αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις κατι που έχει η σειρά καλύτερο από τις άλλες 2 ή τουλάχιστον την μια(ξέρεις ποια λέω). Aokiji επίσης από τους faves μου(όλοι μετά από από Zoro πάντα),πολύ κουλ η ικανοτητά του και αφασία το στυλ του.:P
Φεβ 15 2009 20:52
Φωτογραφία

Mad_Hatter → kelborn3

like my new pein profile?
Φεβ 15 2009 20:25
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

thanks man :)
Φεβ 14 2009 18:55
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

από το volume 42 και μετά ξεκινάει το chapter 400 και το site έχει μέχρι το volume 52 που περιέχει έως και το chapter 512 και θα τα βρεις [URL="http://www.onepiecegold.it/manga3.htm"]εδώ[/URL]. (το site είναι ιταλικό αλλά έχει πολύ καλές ταχύτητες,μην ανυσηχείς,στα αγγλικά είναι τα volumes) για τα υπόλοιπα volumes,τα οποία φτάνουν έως το chapter 532,είδα δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζεμένα και μεταφρασμένα σε .zip file ακόμη(ή εγώ δεν τα βρήκα τουλάχιστον :P),οπότε θα πρέπει να τα διαβάσεις από το onemanga,που είναι για online manga reading,[URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/"]εδώ[/URL]...από το chapter 513 και μετά πάντα. Ότι απορίες έχεις ρώτα ελεύθερα,ελπίζω να βοήθησα. Καλό ξεκίνημα με την καλύτερη shounen σειρά. : P
Φεβ 14 2009 18:48
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Και direct dl καλο ειναι.Απο το chapter 400 και μετα θελω, εκει ειχα αφησει το anime :P
Φεβ 14 2009 17:59
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

ριν-κουν δεν ασχολούμαι με τόρρεντς,αλλά τα έχω από μερικά σάητς σε direct download...σε ενδιαφέρουν; επίσης,θες κάποια συγκεκριμένα volumes ή όλα; συγχαρητήρια πάντως που ξεκινάς να διαβάζεις το μάνγκα της καλύτερης σειράς.:tensai:
Φεβ 14 2009 17:47
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

κανα torrent για το one piece manga υπαρχει, γιατι εγω τα βρισκω μονο σε raw?Ε φανταστικε zoro?
Φεβ 14 2009 17:38
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Από όσο ξέρω ο Pain έχει ήδη εμφανιστεί στο anime. Από εκεί και πέρα εφόσον δεν δείχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο όπως πχ το περιεχόμενο της Sig σου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι βγαίνει κάποιο δραματικό συμπέρασμα για την εξέλιξη των γεγονότων στην σειρά.
Φεβ 12 2009 19:26
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

iri, να σε ρωτισω, υπαρχει περιπτωση να μου την πει κανας mod επειδη εχω τον pein avatar?Ξερεις naruto manga spoilers και τετοια.
Φεβ 12 2009 19:24
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

ah, no problems, παω να το αλλαξω :P
Φεβ 12 2009 18:14