Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mad_Hatter → kelborn3
ρε συ, τραβα seedare Μια το 50 soul eater απο UGS, μπας και το δουμε ποτε.
Μάρ 27 2009 12:20
Mad_Hatter → Zoro
yosh, το κατεβασα επιτελους, 2 ωρες πηρε με το κολοnet που εχω :(
thanks again man, απο τα λιγα που ακουσα μεχρι στγμης τα περισσοτερα ηταν και τα δικα μου αγαπημενα :)
Μάρ 26 2009 02:42
Casshern → Mad_Hatter
[B]O Emo eprepe na pethanei,ante eleos 500 chaps tha kratouse dld ? oso gia ton Pein, kai afton Theos xoreston ton papara :P, o Madara tha parei revenge don't worry! :P[/B]
Μάρ 25 2009 23:39
Zoro → Mad_Hatter
Πάμε για [URL="http://rapidshare.com/files/213469858/One_Piece_OST.zip.html"]2ο γύρο[/URL],μόνο για τους OP fans,αν ενδιαφέρεσαι ακόμη.:tensai:
Κατά τ'άλλα μην νομίζεις,κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ,ειδικά στην αρχή...να 'ναι καλά τα chats,με κράτησαν απασχολημένο επί τον χρόνο που χρειαζόμουν,μπάκ του δε στόρυ τώρα πάλι.:P
Μάρ 25 2009 22:36
Casshern → Mad_Hatter
[B]Kala o Tieria re einai gtp sto apiro,ela paizei na pethane mia gia panta,to idio kai o Ali[/B] Saachez[B],pethane ffs!!!kai na thimasai,''ORE TACHI WA GUNDAMUU!!!'':Pahahhahaaa[/B]
Μάρ 25 2009 21:20
Mad_Hatter → Zoro
γκαντεμια, δε προλαβα :(
δε πειραζει θα κατεβασω ολλα τα Ost ξεχωριστα και θα βρω τα καλα :)
παντως αγορι μου εχεις και εσυ μια υπομομη.......εγω δε θα μπορουσα με τιποτα να dropparo το manga και να περιμενω 1 χρονο + για το anime
Μάρ 25 2009 20:00
Casshern → Mad_Hatter
[B]Ena exo na sou po,O Setsuna einai ena vima prin ginei o kaliteros Gundam iroas,idi to Double 00 ''Setsuna'' :P, einai to kalitero Gundam ,nikaei pia to Strike Freedom,Destiny, etc, Trans-Am Burst ftw re!!!!Kai gia emena,pia exei idi perasei edo kai kati episodia kai to Seed/Destiny,efkola[/B]
Μάρ 25 2009 14:43
Zoro → Mad_Hatter
γιέπ γιού αρ,και για να δεις καλωσόρισμα τσίμπα τα 30 καλύτερα themes της σειράς!:D
Με την ευκαιρία που μου ζητησες εκείνο το τραγούδι προχτές κάθισα και τα κατέβασα όλα και εκάνα επιλογή τα καλά από τα μέτρια και τα ανέβασα για όλους τους fans με rapidshare και θα βάλω το link και στο thread της γενικής συζήτησης.
10 άτομα μόνο μπορούν να τα κατεβάσουν και μετά τα σβήνουν,αν ενδιαφέρεσαι και δεν τα έχεις ήδη κατεβάσει,[URL="http://rapidshare.com/files/213294381/One_Piece_OST.zip.html"]ΒΟΥΡ[/URL]!
Μάρ 25 2009 12:32
Mad_Hatter → Zoro
χοαοαχοαχοαχοαχοχαο δηλαδη τωρα ειμαι επισημα μελος του "πληρωματος" τωμ ελληνων one piece otaku ε? :P
Μάρ 24 2009 21:26
Zoro → Mad_Hatter
Aυτά είναι.:hahaha:
Ούτε που την θυμώμουν την ατάκα του Whitie για τον Sengoku,όσο για την θεωρία σου για την δύναμη του Kaidou άπαιχτη επίσης.
Σε χρίζω επίσημα OP fan πια!ΧD
Μάρ 24 2009 10:47
Mad_Hatter → Zoro
και εγω νομιζα οτι ο sengoku ηταν σαν τους tenryoubito, μεχρι που ειδα αυτο.
[url=http://www.onemanga.com/One_Piece/434/09/]One Piece 434 page 09 | One Manga[/url]
για να τον παραδεχεται ο whitebeard στη συναντηση του με τον shanks, δε παιζει, θα εχει καποια δυναμη.Τον αλλον δε κοβω πολυ δυνατο, τον kaidou.Ο moria ειχε πει πως αν ειχε τη σκια του Luffy τοτε, θα τον νικαγε, αρα δε παιζει να ειναι σα τον shanks.
Μάρ 23 2009 18:54
Zoro → Mad_Hatter
Χαχαχαχααα οκ ρόφλιασα με το zoan τις κατσίκας!!!:hahaha:
...βασικά σαν τους Tenryuubito τον είχα κόψει και τον Sengoku,που απλά τον προστατεύουν οι admirals,αλλά δεν έχει από μόνος του κάποια δύναμη...άξιο σκέψης πάντως αυτό που είπες,δεν αποκλείετε να μην μας τα έδειξε όλα ακόμη.;)
Εγώ αναμένω ενώ,πέρα από κάποια μάχη με Dragon μέσα,και τίποτα με Blackbeard,Shanks ή Blackbeard φυσικά...θα πέσει epicness!
Μάρ 23 2009 18:33
Mad_Hatter → Zoro
να εχει αρχαιο οπλο λιγο δυσκολο το κοβω.Παντως αυτο που θελω να δω παρα πολυ (αλλα λιγο δυσκολο να γινει ) ειναι sengoku vs dragon.Σκεψου το λιγο, ο θρυλικοτερος marine, εναντιον του μονου αντρα που σηκωσε κεφαλι στη world goverment και most wanted man alive.Πορωνεσε η οχι? :P
Μονο μη δωσουν στο sengokou κανα zoan τησ κατσικας fruit....
Μάρ 23 2009 18:17
Zoro → Mad_Hatter
Ναι,ένιοτε με σποιλεράρουν ή αυτοσποιλεράρομαι.XD
...και άκουσα μερικά για το Haki λοιπόν.
Σχετικά με τον Dragon είχα διαβάσει φήμες από ένα ιταλικό φόρουμ πάλια και ήταν 3 οι πιο επικρατούσες:
1)έχει το Logia του ανέμου.
2)έχει κάποιο φρούτο που ελέγχει τον καιρό.
3)έχει το Zeus ή κάποιο άλλο από τα αρχαία όπλα(όπως το Pluton που ήθελε ο Crocodile και έκρυβε ο Franky)και μπορεί πάλι να ελέγχει τον καιρό.
Τρέχα γύρευε,να δω πότε θα το μάθουμε...πιστεύω όχι πριν 1-2 χρόνια πάντως.;)
Μάρ 23 2009 18:08

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται