Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

Χεχε ναι αρκετούτσικα... ευχαρίστησε και τον kelborn γι' αυτό :hahaha:, αλλά σίγουρα έχω βάλει το χεράκι μου κι εγώ. XD Κοίτα σχετικά με τον Aokiji εγώ θυμάμαι ότι όταν τον πρωτοσυνάντησαν η Robin είπε ότι είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που δουλεύει για την κυβέρνηση... ελπίζω να μην θυμάμαι λάθος... σχετικά με την δύναμη πάλι, αυτό που λατρεύω στον Aokiji (πέρα από στυλάκι όπως είπες) είναι ότι μπορεί να ακινητοποιεί τους αντιπάλους αν θέλει, σαν τον Smoker κάτι, πέρα από το να τους χτυπάει ή και σκοτώνει... αυτό σου δίνει μια άνεση όσο να χει... επίσης μπορεί να ταξιδεύει και στο νερό χάρη στον πάγο, αν και πάω στοίχημα ότι στην ταχύτητα του φωτός το κάνει και ο Kizaru... μειονέκτημα του Ao παραμένει πάντα ότι ξέρουμε την αδυναμία του όμως... φωτιά--> Ace. Και ο Ki όμως πιστεύω ο Blackbeard λογικά τον έχει... πέρα από το ότι αχρηστεύει τα φρούτα, είναι και ο φυσικός του αντίπαλος... σκοτάδι, άλλωστε οι μαύρες τρύπες είναι γνωστές για την ιδιότητα που έχουν να απορροφούν το φως μέσα! Τέλος, ο Smoker δεν νομίζω καθόλου να έχει το πιο αδύναμο Logia... την θέση αυτή την κατέχει άνετα ο Crocodile για μένα... ακόμη και η Nami με μια βροχή από το Clima Tact θα είχε ελπίδες! Ο Smoker πάλι, λόγω του ότι δεν ξέρουμε τι αδυναμία έχει, τον βάζει σε καλή θέση έναντι σε Ace και Aokiji που, κι ας είναι τούμπανα σε abilities, γνωρίζουμε τις αδυναμίες τους! Τα Pacifista ναι, αυτό με εντυπωσίασε... η ταχύτητα του Gear 2nd τον έκανε να εξαφανίζεται εναντίον του Blueno και εδώ πέρα ίσα που κατάφερνε να γλιτώσει από τις ακτίνες!! :oo: Και επίσης το Jet Gatling Gun του Luffy νίκησε τον Lucci που ήταν ανθεκτικότατος, και αυτό τίποτα!!!! Άστα πωρόθηκα... εύχομαι να είχα 5-6 επεισόδια τουλάχιστον διαθέσιμα... αλλά ποιος αντέχει, μου φαίνεται μπήκα στον παλιό κύκλο εξάρτησης του OP!! :burningbe3: PS: Αχ, αν ο Zoro έκανε ποτέ αυτό που είχα προτείνει παλιά, να βρει έστω και ένα κατάνα φτιαγμένο από Kairuseki, δηλαδή το Sea Stone, αν όχι να νικάει, θα είχε τουλάχιστον ελπίδες έναντι σε ΚΑΘΕ Logia και Devil Fruit user... άλλωστε ξέρουμε ότι είναι και ανθεκτικό υλικό αυτό, αφού φτιάχνεται για τα σίδερα της φυλακής... αλλά θα χαλούσε και η coolness των χαρακτήρων αυτών μετά!
May 25 2009 23:45
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Του kizaru μου τι σπαει το stylaki του, Aokiji δεν ειναι με τη καμια (αν και μου φαινετε πιο δυνατος σε μαχη). Τους supernovas παντως τους εφαγε πολυ ανετα, ακομα και οι 11 να του την επεφταν μαζι θα τους ειχε ανετα. Οσο αφορα τον smoker δε νομιζω να μπορει να σταματησει ο καπνος/ομιχλη τον kizaru, περα του οτι ο smoker εχει το μακραν πιο αδυναμο logia.Απο αποψη επιθεσης εχει πολλα μειονεκτιματα, δε μπορεις να συκρινεις ουτε τις ακτινες lazer, ουτε τους παγους με το ντουμανιασμα. Οσο για το Pacifiasta ναι ειναι τουμπανο.Ειναι πιο ανθεκτικο απο το tenkai των cp9 (αντεξε 5-6 κλοτσιδια+cattling gun+360pound canno, ενω αυτοι ειχαν φυγει μονοχιτοι απο αυτα), και παραλληλα εχει τρελη επιθεση. Εσυ παντως ποσα spoilers εχεις φαει απο το Manga?Σε βλεπω ενημερωμενο καλα :P
May 25 2009 23:06
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι, Ιταλία σπουδάζω και εκεί είμαι και τώρα! :) Χεχε όπως είπα κατέβασα τα anime που θα δω στις 2 επόμενες ζωές μου, οπότε και το Soul Eater δεν ήταν εξαίρεση... είδα λίγο το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε το σχέδιο, ήταν αρκετά ιδιότροπο... επίσης και η Blair μπορώ να πω με τράβηξε αρκετά :nbleed: ... will watch! Καλά, αυτό που είδα στο 402 δεν υπήρχε, απλά!!! :oo: Τους νίκησε όλους άαανετα, ακόμη και αυτούς που το παίζαν άνετοι, όπως Hawkins... indd πολύ cool φρούτο, του οποίου ακόμη δεν ξέρουμε καμία απολύτως αδυναμία... πέρα από σκοτάδι ίσως (BB) και ομίχλη-καπνό (Smoker). Και οι δικοί μας αν δυσκολεύονται με το Pacifista φαντάσου τι έχει να γίνει με το που έρθει ο Kizaru... αν δεν ήταν για την εμφάνιση του Rayleigh δεν είχαν καμία ελπίδα εναντίον του (να μην λένε ότι πάντα νικάνε :P)... άντε να φτάσουμε εκεί στο μεθεπόμενο νομίζω... και άντε να δουμε τι δύναμη έχει το βλακόμουτρο ο Sentoumaru!
May 25 2009 22:52
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Εγω σε δυο βδομαδες περιπου αρχιζω εξεταστικη, που σημαινει οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισω και εγω το διαβασμα :( Ιταλια δε σπουδαζεις εσυ? Στο νεο μου setακι ειναι ο πιο παρανοικος και ψυχανωμαλος κακος στα anime ,ο ενας και μοναδικος Demon god Asura, απο Soul eater.Δεστο αν δε βαριεσε, αρκετα καλο shonen 51 επισοδιων, αν και προσ τα τελευταια eps αποσπαστηκε απο το manga και ψιλοχαλασε. Και ναι, ο Kizaru ειχε το πιο cool fruit ever :) Προσωπικα το αγαπημενο μου. waiting atm for 402 subbed :P
May 24 2009 22:52
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Η εξεταστική είναι μόνο μια απ' όλες τις αιτίες της εξαφάνισής μου... βάλε και βαρεμάρα, αυξημένες ορέξεις για ύπνο και καμία βόλτα, μαθήματα και επίσης έχω κάνει down τα ανιμέ που θα δω στις επόμενες 2 ζωές μου! :P Όπως βλέπεις όμως δεν εξαφανίστηκα εντελώς, κάτι της περιόδου είναι... σαν μπούμε στις διακοπές θα επανέλθω λογικά! Btw nice set, μεγιές... από ποιa σειρά είναι; PS: Kizaruuuuu rocks! ;d
May 24 2009 21:52
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Που εχεις χαθει εσυ??? Ουτε msn σε βλεπω,ουτε irc, ουτε στο forum Πολυποσταρεις..... Να υποθεσω εξεταστικη?
May 23 2009 22:35
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Βασικά βλέπω πρώτα να τελειώνουν οι μάχες των Barragan και Hallibel (με νικητές τους espada, τα επερχόμενα counter-attacks των Hitsugaya και Soifon είναι απλά τρικ για να μας δέιξει ο Κούμπο ποσο δυνατοί είναι οι τοπ-3), να βρίσκουν καινούριους αντιπάλους και μετά να κάνει release o Stark. Σε κάθε περίπτωση η μάχη του Stark με τον Shunshui θα είναι επική, και γι'αυτο χρειαζεται να τελειώσουν οι άλλες ώστε να επικεντρώνεται ολόκληρο το chapter σε αυτήν.
May 19 2009 21:07
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Δεν είναι "μαγικά". Μαγικό είναι το κουμπάκι F5 που κοντέυει να ξεχαρβαλωθεί με τις ανανεώσεις που έκανα στο bleachassylum για να μάθω τα spoilers ! :p
May 19 2009 20:27
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

εγω thanks για το accept :)
May 19 2009 17:57
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

thnx για το friend request :):):)
May 19 2009 17:52
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

hehehe :P ολοι οι narutars/optards τα ιδια σκεφτομαστε :P
May 18 2009 18:16
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[QUOTE][FONT=Arial][SIZE=3]kagebushin no jutsu! [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Αν σου πω ότι κ γω αυτό σκέφτηκα!:hahaha:
May 18 2009 13:52
Photo

Mad_Hatter → valadorn

και εγω Thanks για το request :)
May 18 2009 12:25
Photo

valadorn → Mad_Hatter

A lot of thanks:P
May 18 2009 11:33
Photo

Mad_HatterTea-chan

χαιρομε που σου αρεσε :)