Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatteriristella

Οτι βγει απο το στομα το deva realm ειναι θεικο. Επισης αλλο να το λες στο βατραχοπαιδο τον naruto που ειναι σαν το αναποδο γαμοτο, και αλλο να το λες στον cain που ειναι One of a kind :) Επισης ποτε δε μου αρεσαν ιδιαιτερα οι προσκολησεις σε εναν χαρακτηρα, οπως πχ αυτοσ με τον "πατερα" του, guren-orochimaru Κλπ.Μονο ο Kimimaro ψιλοεξαιρειται του κανονα γιατι συκοθηκε απο το κρεβατι του πουνου σχεδον αναπηρος για να παει να κοψει κολους.
May 29 2009 02:31
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Nice list... ας συμφωνήσω... (τον Ray τον πάω πολύ κι εγώ, ήδη από τώρα!) ... και ας προσθέσω Buggy, φοβερά αστείος χαρακτήρας (το Naniiiii που λέει επικό XD ... στην Loguetown είχα λιώσει όταν έψαχνε τον Luffy... απ' όσα ακούω ξαναεμφανίστηκε και στο manga) και Garp (που ήδη ανέφερα), άλλος epic αστείος χαρακτήρας. Οι 2 τους είναι απ' αυτούς που με κάνουν να γελάω πιο πολύ όταν τους βλέπω... σπάνια εμφανίζονται μεν, αλλά έχουν καλά αστεία... χωρίς αυτούς ευτυχώς έχουμε Luffy, Zoro, Nami, Sanji και Usopp να αναπληρώνουν... τα αστεία των Chopper, Franky και Brook βασίζονται υπερβολικά στο ίδιο pattern δυστυχώς και τα βαριέμαι πια ("μην με λέτε kawai αλλά μ' αρέσει" και "χρειαζόμαστε γιατρό... α, ναι εγώ είμαι αυτός", "Supaaa" και "χτύπησα το τάδε όργανο, αλλά δεν έχω όργανα" :P). :frozen:
May 29 2009 02:25
Photo

iristellaMad_Hatter

Οχι wtf εκεί είναι που πέφτεις στα γόνατα και λες προσκυνάω!!!!!!!! Lets be honest. Φαντάσου τον Νagato in deva form να λέει την ίδια ατάκα στον Naruto που έχει μπει με υφάκι μαμαω και δερνω στο Konoha. Θα είχε βάλει τις ουρές στα σκέλια και θα έτρεχε να κρυφτεί. xDDDDDD Plus το παρελθόν του δίνεται πολύ πιο όμορφα χωρίς να τον κάνει να φαίνεται pathetic emo stealing the friggin emo trophy from Sasuke..
May 29 2009 02:11
Photo

Mad_Hatter → Zoro

faves ε?Shanks-aokiji ειναι respect, lucci ηταν επισης φοβερος ο luffy με κανει να γελαω, η boa επισης πολυ καλη, rayleight και ενας αλλος μου αρεσει τωρα τελευταια απο το manga που με κανει και να γελαω τρελα και ειναι σωστος χαρακτηρας. Ο ace ειναι απλα ο cool μεγαλος αδερφος, nothing more, nothing less.Σα χαρακτηρας μπροστα σε ολλους τους χαρακτηρες που εχει φιαξει ο oda μου φαινετε μικρος. Ο γερακης ειναι τουμπανος μεν και coοl, αλλα δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη χαρακτηρα.
May 29 2009 02:09
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αν κανείς τους δεν είναι fave σου, τότε ποιοι είναι;;; :?
May 29 2009 02:00
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[SIZE=1]... another double post... erase :sleepy:[/SIZE]
May 29 2009 02:00
Photo

Mad_Hatteriristella

i want to take that eyes of yours and put them in a bottle????SERIOUSLY WTF???? nononononononoono if he dares to touch cain im so going to kill him. and leave [S]jesus[/S] nagato alone :nanana:
May 29 2009 01:58
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote=Rin;313762]currently in vol4 απλα περασα για να πω πως ελπιζω ο disraeli να εχει εναν απιστευτα αργο και οδυνηρο θανατο.[/quote] Συνεχίζεις τις βλασφημίες βλέπω. Αντε συνέχισε το διάβασμα πριν πέσεις θύμα της Νέμεσης. Iερόσυλε. Ρε ο Dizraeli είναι επικός χαρακτήρας. Πάω ότι θες στοίχημα ότι μέχρι το τέλος του manga θα έχεις ανακαλέσει και θα εύχεσαι ο Kishimoto να έπαιρνε ιδέες από Kaori Yuki για τον Nagato.
May 29 2009 01:51
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Well Κοιτα απο εμφανιση ισως να μην εινια και τοσο τελειοι, αλλα ουτε οι admirals μου λενε κατι ιδιαιτερο.Οι admirals, αυτοι οι δυο μεχρι στιγμης που εχουμε δει εχουν το στυλακι "ειμαι χαλαρος και ανετος, αλλα ***** κιολας"που εχει την φαση του, αλλα απο εμφανιση ουτε αυτοι με πολουπορωνουν. Μεχρι στιγμης οι πιο cool χαρακτηρες ειναι ο mihawk και ο Ace (κανεις απο τους οποιους παραπιπτοντως δεν ειναι στους αγαπημενους μου) αντε και ο lucci. Και ναι οντως οι Op fans εχουμε αυξηθει, ιδιαιτερα στο latest episode thread βλεπω τρελη κινηση :)
May 28 2009 22:56
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Πως φαίνεται ο καλός ο OP fan... αυτό για την ιστορία απ' όπου πήρε τα ονόματα ο Oda δεν το ήξερα... :if: Άντε να πω ΟΚ για abilities, αλλά εμφάνιση... (Jimbei, BB, Moria... :puke:... άντε να πω ΟΚ για Doflamingo... Croc, Mihawk και Boa όλα τα λεφτά βέβαια :nbleed:... ωστόσο και πάλι δεν μου φαίνεται πως φτάνουν να είναι τόσο cool και mighty εμφανισιακά όσο οι Admirals! PS: Παρατηρώ ότι όλο και αυξάνονται οι OP fans τελευταία... καιρός ήταν... επιτέλους περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι το OP δεν πρόκειται απλά για το επόμενο Pokemon. :P
May 28 2009 21:46
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Yup το ξερω αυτο με τον μπλε φασιανο κλπ.Αυτο ο oda το πηρε απο μια κλασικη γιαπωνεζικη ιστορια (η κατι τετοιο) στην οποια ο ηρωας συναντα εναν μπλε φασιανο, μια κιτρινη μαιμου και εναν κοκκινο σκυλο να τον συντροφευσουν σε ενα ταξιδι:tensai: Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοπρωτιμω τους shichibukai απο τους admirals.Extra cool devil fruit o donflamingo n Blackbeard, τουμπανος ο mihawk, Kuma και φοβερος ο crocodile.
May 28 2009 14:30
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Άστα, και χωρίς να μου το λεγες ζηλεύω... ξαναγύρισα στις παλιές εποχές που ήθελα να ξέρω τι γίνεται παρακάτω και με ανάγκασαν να περάσω στο manga :if: ... αλλά είπαμε, δεν την ξαναπατάω! :bleh: Άλλωστε αν κολλήσω τώρα με το manga δεν με ξαναβλέπω να ξεκολλάω... θα 'ναι οριστικό... ανεπίτρεπτο για die hard OP anime fan! :hero: Σχετικά με τους admirals πάλι, θα το ξέρεις λογικά αλλά ας το αναφέρω: Aokiji= [COLOR=Blue]Blue[/COLOR] Peasant=[COLOR=Blue] Ice[/COLOR] Kizaru= [COLOR=Yellow]Yellow[/COLOR] Monkey= [COLOR=Yellow]Light[/COLOR] Akainu= [COLOR=Red]Red[/COLOR] Dog= [COLOR=Red]???[/COLOR] Αν δεν υπήρχε ο Ace όλοι θα είχαν μαντέψει φωτιά... η ύπαρξή του όμως περιπλέκει τα πράγματα... ποιος ξέρει τι μυστηριώδες τζαμάτο φρούτο θα έχει... be sure to spoil me σαν μάθεις, δεν θα αντέξω να περιμένω να το πουν στο anime !!! :hahaha: [SIZE=1](μόνο ικανότητα όμως, τίποτ' άλλο!) [SIZE=2]Επιτέλους, σε αντίθεση με τους Schichibukai που μερικοί είναι μαύρα χάλια (ειδικά σε εμφάνιση) και δεν τους πάω όλους, οι Admirals είναι από τους πιο cool εχθρούς που έχει εμφανίσει ο Oda ως τώρα... φαινομενικά ανίκητοι! :wooi2:[/SIZE] (δεν ξεχνάω Dragon, Yonkou και BB βέβαια... και Garp φυσικά, τα σπάει ο παππούς!!) [/SIZE]
May 28 2009 04:08
Photo

Mad_Hatteriristella

eugufewuyvgbeyfgtdwswknv hnjbvayywwvyvw hcaw;l;lvbwhyv
May 27 2009 20:06
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Mακαρι να μας δειξει κατι καλο ο oda για gear 4, αν και αυτο που postares ηταν καλη ιδεα. Παντως για το op εχουν βγει οι πιο καμμενες Pic ever, μερικες απλα δε παιζονται. Και Btw το νεο chapter απλα τα εσπασε.Στο λεω για να ζηλεψεις :)
May 27 2009 18:22
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Πέρα από Kizaru έχουμε και Smoker πάντως, + τους Yonkou και Akainu που δεν γνωρίζουμε αρκετά... πάλι καλά! :tensai: (damn ακόμη μου 'χει μείνει το κομμάτι με τον Sengoku που 'χες πει... indd φαντάσου να 'χει το Zoan της κατσίκας... :hahaha:). Btw, σε περίπτωση που δεν το δες, τσέκαρε το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313167#post313167"]Funny or Cool OP pix thread[/URL], έκανα Gear 4th Homage! ... πολύ καλές και οι εικόνες που βρίσκεις πάντως, όπως αυτή με το Star Wars ή με τους Schichibukai και τα ζώα τους!
May 27 2009 15:14