Community Status Updates
Casshern → Mad_Hatter
[B]min psaxnesai,etsi einai filos, to poly to kalami katastrefi tin seira se xrono rekor(isxuei afto gia polla manga)[/B]
Jun 01 2009 20:52
Tea-chan → Mad_Hatter
Ζητώ συγγνώμη, Rin! :nanana: Αλλά ήταν υπερβολικά γελοίο για να ΜΗ το βάλω! ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑ!:hahaha:
Jun 01 2009 20:07
Zoro → Mad_Hatter
Ναι κι εμένα Sumo μου θύμισε και δεν μου πολυάρεσε ούτε σαν εμφάνιση ούτε σαν φωνή.
Όμως μου άρεσε που παραδέχτηκε ότι δεν είχε ειδικές ικανότητες κι όμως έριξε τον Luffy πίσω... βέβαια αν δεν ήταν κουρασμένος και χρησιμοποιούσε Gear 2nd πιστεύω θα τον είχε στο τέλος, αλλά και πάλι ήταν μεγάλο κατόρθωμα!
Και ο Zoro είναι συνηθισμένος σε κακουχίες, αλλά να δω πως θα την βγάλει καθαρή τώρα. :hahaha:
Btw από καιρό ήθελα να στο πω: αφού διαβάζεις που δεν διαβάζεις και κάνα manga (naruto,op και kaori yuki) πως και δεν κατευθύνθηκες καθόλου προς Berserk μεριά, μιας και απ' όσο θυμάμαι έχεις δει το anime;
Ξέροντας σε, θα είναι instant win. :P
Jun 01 2009 19:54
Mad_Hatter → Zoro
Ο sentomaru για καποιο περιεργο λογο μου τι σπαει απιστευτα.Σαν σουμο ειναι......
Η robin ειναι μαθημενη σε κακουχιες, dont worry :P
May 31 2009 22:26
Zoro → Mad_Hatter
Hell Yeah... καιρός ήταν αν σοβαρευτούν λιγάκι... μέχρι και ο Luffy φάνηκε πιο σοβαρός at times... ακούς εκεί ήθελε να πάει στο Luna Park!! :burningbe3:
Την waifu μου μόνο να μην πειράξει ο κακούργος ο πίθηκος ελπίζω... :nanana:
ΥΓ: Και ο Sentoumaru φάση πάντως... το είπε ότι δεν έχει δυνάμεις φρούτου και έριξε πίσω τον Luffy... αυτά είναι, hard work surpass talent!!
May 31 2009 21:06
Mad_Hatter → Zoro
Αυτο ειναι προσων, να εμφανιζεσαι ακριβως την χειροτερη ωρα για τους αντιπαλους σου :P
Και καλα να παθουν οι strawhats, τους χρειαζοταν για να μαθουν που βρισκονται, new world ειναι απο εδω και περα, οχι arabasta και Loguetown.
May 31 2009 20:43
Zoro → Mad_Hatter
Subbed το 'χω βρε... οι Horrible Subs μου φαίνεται το κάνανε... αλλά αφού το είδες raw πια περίμενε να το κάνει ένα decent group (aka yibis, ACSF... damn ακόμη δεν μπορώ να συνηθίσω το Warlord που λένε οι yibis, αντί για το Schichibukai των ACSF :frozen:).
Ναι άστα, μήνες είχα να νιώσω τέτοια πόρωση!! :burningbe3:
Επιτέλους είναι σε αδιέξοδο οι δικοί μας για μια φορά... θέλω να δω τι θα γίνει μετά!! :nanana:
Χειρότερη στιγμή δεν μπορούσε να βρει ο Ki για να εμφανιστεί... :P
May 31 2009 20:32
Mad_Hatter → Zoro
Σε νιωθω, τα ιδια εχω περασει και εγω οταν προκειτε για τη ζωη του αγαπημενου χαρακτηρα μου.
To επισοδιο το ειδα raw, ειχαν βγαλει τα torrents του leaked επισοδιου οταν πηγα για dl, θα το ξαναδω μολις subbαριστει, ηταν αρκετα καλο.
Παντως για αυτο μου αρεσει ο kizaru, οταν δεν εχει τη να κανει παει και killαρει, νο μερσυ :)
May 31 2009 20:24
Zoro → Mad_Hatter
ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ!
Τι ήταν αυτό στο 403; Το είδες; :oo:
Σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν από την αγωνία; :deadga6:
Ποιος αντέχει μια βδομάδα τώρα; :if:
(και όχι δεν θα διαβάσω την συνέχεια στο manga όσα κι αν πεις... I am the man with the tightest defense in the world!)
May 31 2009 19:43
Mad_Hatter → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan]
Και, συνεχίζουμε...
[B]NarutoxCode Geass:[/B]
[/QUOTE]
ειναι βλασφημια.......πας και μου βαζεις μεσα στη μουρη φατσα φορα στο thread pic naurto-code geass που στη θεση της μιας και μοναδικης,φοβερης, ανεπαναληπτης θεας μου CC ειναι το βατραχοπαιδο μεταμορφωμενο?
*leaves angry and slams the door behind him*
May 30 2009 22:47
Casshern → Mad_Hatter
ela re to malakompoukalo pou einai kai king of the clouds,eleos diladi ,an einai etsi k o Omaeda einai o Supreme Warrior of Kubo :P
May 30 2009 17:22
Casshern → Mad_Hatter
tha ithela na mpo,alla ta ipie to msn kai genika ligo to sistima kai etsi kapout :P,otan ksana healarei tote xd
May 30 2009 17:14
Mad_Hatter → iristella
Καλα και με τον Rociel τα ειχα παιξει οταν ειπε στην αλλη "i will peel your face like an apple", ειναι και οι δυο τους σαδιστες αλφα αλφα.
Το count cain Θα το τελιωσω σημερα, απο αυριο μπενουμε στο Godchild
May 29 2009 14:46
iristella → Mad_Hatter
Το συγκεκριμένο δεν βγήκε, αυτό είναι το θέμα μου. XDDDDDD
Kαλά ο Cain τα σπάει. Και στο Godchild θα τον παραδεχτείς ακόμη περισσότερο. Και μόνο η σύγκριση με το βλαμμένο είναι ιεροσυλία (και btw έχουν την ίδια ηλικία και κοιτα διαφορα). The one is a wimp και ο άλλος τα σπαει.
Κοίτα αυτή η προσκόλληση που λες δικαιολογείται πολύ καλύτερα στην πορεία. Δεν μένει σε επιφανειακό επίπεδο. Ο άλλος τον είχε τρελάνει πραγματικα. Αλλα ρε συ το άτομο όπως και να το κάνεις πετάει ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ. Γι αυτό σου λέω ΔΙΑΒΑΖΕ να καούμε μετά στην ανάλυση. Προσωπικά σαν δομή χαρακτήρα μου θυμίζει κάπως Rociel ο Dizraeli.,. Αλλος επικός από εκεί :nod2:
May 29 2009 02:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed