Community Status Updates
Mad_Hatter → kelborn3
Ωραιος, βαλε να κατεβαινει και το Unicorn, 1 60λεπτη Ova, θα μας μαμησουν βεβαια μεχρι να βγει το επομενο, σε κανα 6μηνο :(
Εγω ειμαι στο 8 του ef atm, αλλα πιο πολυ κοιταω κανα manga.
Feb 24 2010 14:53
kelborn3 → Mad_Hatter
Αμουρο, αμουρο .....(διαφοροι fail στιχοι) κανε τον κοκκινο κομητη να φτασει τον forest.Επιτελους μπηκα με το καλο στον χωρον των gundamu.Ελπιζω να μην απογοητευτω.Επεισοδιο 6 μεχρι στιγμης και η ιστορια ειναι αρκετα καλη.Ελπιζω να μεινει στον ιδιο ρυθμο γτ ειναι πολυ καλο και δεν εχει μπαρουφες στιγμες, περα απο τις μαχες οπου ενας 15χρονος κανει τον κοκκινο κομητη να χεζεται πανω του.:kakaka:
ΥΓ Ευχαριστω για τα dvd!!!!!!!!!!!
Feb 24 2010 14:46
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Ναί όντως αυτός ο χαρακτήρας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, την εντύπωση του την κάνει :)
Feb 23 2010 21:36
Robin-Chwan → Mad_Hatter
One Piece, Bleach & KH εχω αλλα ο επομενος που θα παρω θα ειναι Naruto!
Feb 23 2010 20:36
Robin-Chwan → Mad_Hatter
Αα, εγω εχω ξοδεψει πανω απο 150$ σε τομους κλπ (καμμενη). Εγω αμα δεν ηταν αυτα τα μαγαζια και οι φιλοι μου δεν θα ημουν εδω! Δεν μου αρεσει τιποτα αλλο στην Αθηνα που να με κανει να μεινω....
Feb 23 2010 19:49
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
[SPOILER=as]
Και πιθηκι να ηταν εμενα δε θα με ενοιαζε, he/she/it/whatever has an awesome charachter :)
[/SPOILER]
Feb 23 2010 19:47
Mad_Hatter → Robin-Chwan
Δεν αγοραζω manga, μονο αν βγει καποιο απο τα αγαπημενα μου στα ελληνικα θα σκεφτομουν να το αγορασω.Αν και πολλες φορες ελεγα να ρωτησω για το που μπορω να βρω κανα Godchild η NGE συνεχεια το ανεβαλα και το παρατησα τελικα.
Feb 23 2010 19:44
[SPOILER=ΑΣ]Ναί γυναίκα είναι και έλεγε ότι συχαινόταν αυτήν την γραμμή που έχει τραβήξει η φύση για το φύλο. Και γενικώς πάντα ντύονταν σαν άντρας. Ήθελε να ξεφορτωθεί το σώμα της.
Αλλά το ότι είναι σωματικά γυναίκα είναι, τι μας νοιάζει η θηλυπρεπότητα;:hihi2:[/SPOILER]
Feb 23 2010 19:39
Robin-Chwan → Mad_Hatter
Χμμ, το οτι μενεις (οπως κι εγω) Αθηνα ειναι καλο μονο γιατι εδω ειναι πιο ευκολο να βρεις τομους κλπ....
Feb 23 2010 19:22
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
[SPOILER=AS]
Well kinda.Techically its a woman (αν και οχι η πιο θυληπρεπης) αλλα δε νομιζω ουτε αυτη να το θυματε πλεον.Μπερδεμενη ιστορια ουτε εγω θυμαμε τι ακριβως ειναι τωρα.:hahaha:Απο συνηθεια παντως (και εγω και καμποσοι αλλοι) της/του αναφερομε ως αρσενικο.
[/SPOILER]
Feb 23 2010 19:20
Mad Hatter = [SPOILER=Do not open unless you have finished angel sanctuary]Γυναίκα δεν είναι; [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:00
Robin-Chwan → Mad_Hatter
Α γραφεται με 2 D γι αυτο δεν εβρησκα καλες......
Να δω αν υπαρχει καποιος που δε θα δει την ταινια ενω εχει δει το trailer....Btw Αθηνα μενεις?
Feb 23 2010 15:23
Mad_Hatter → Zoro
Να τον βγαλεις ειναι ευκολο, για το πως τον εβαλαν τωρα δεν εχω ιδεα:hihi2:.
Αυτο που αναρωτιεμε ειναι πως τον ταιζαν:hahaha:.
Feb 23 2010 14:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed