Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mad_Hatter → Tsunade-sama
[QUOTE=tsunade-sama]
Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5:
[/QUOTE]
wellcome to the club:zetsubou:.
You were not the only one.
Φεβ 19 2010 15:36
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER=op manga]
Ετσι, ολλοι στον BB, δεν τον αντεχω, ενω παλια δεν με πειραζε, τωρα που ηρθε ετσι απο το πουθενα να τα κανει μπουρδελο, μου την εδωσε :P
Και απο οτι φαινετε αυτος παει για τελικος villain, τωρα το πιστευω οτι θα παρει τη θεση του WB ως 4ος yonkou.
[/SPOILER]
Φεβ 19 2010 02:58
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler= OP manga]Και αυτός και ο Sengoku, που πρέπει τώρα να πάρει το αίμα του πίσω για την lame ήττα πιο πριν και ο WB, για παρόμοιους λόγους με τον Garp, όλοι πάνω στον BB!
2 (ή 3, ακόμα δεν κατάλαβα :P) βδομάδες, αλλά αναμένουμε κι άλλο κάψιμο τότε... και σαν τελειώσουν όλες οι μάχες πιστεύω θα δοθούν αρκετές απαντήσεις σε απορίες που έχουμε (χάκι κλπ), στο που είναι το πλήρωμα του Luffy και πως θα βρεθούν, επόμενος nakama, τι θα απογίνουν οι WB pirates κλπ... δεν πα να κρατήσει κι άλλα 10 χρόνια η σειρά αν είναι να μας πορώνει τόσο κάθε φορά. :8):[/spoiler]
Φεβ 19 2010 01:11
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER=op manga]
Ε ναι, ετσι μου φαινοταν, πως υπαρχει ο Vegapunk με χειριστηριο πιο κατω:hahaha:.
Παντως για τον Garp το θεωρω πολυ πιθανον, αν και θελω οπωσδηποτε να τον δω να δερνει τον BB.
[/SPOILER]
Φεβ 19 2010 00:50
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Καλή και η εκδοχή με τον Garp μπορώ να πω, δεν την είχα σκεφτεί. :P
Α, πιστεύεις δλδ ότι τον ελέγχουν από απόσταση τον Kuma; :hmmm: Εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν αυτόνομος (και προγραμματιζόμενος φυσικά), απλά με μηχανικό εγκέφαλο πια, σαν terminator κάτι και ο λόγος που δεν ήταν τόσο επιθετικός ήταν επειδή είχε κάποιον κρυφό λόγο (dragon's spy κλπ).
Άντε να μάθουμε και τπτ παραπάνω, πάντα με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες που δίνει ο Odachi. :P[/spoiler]
Φεβ 18 2010 23:24
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=op manga]
Το πρωμα του Ace το βλεπω να το θαβει ο Garp αν επιβιωσει τον πολεμο, οσο για τον Maggelan δεν το βλεπω να ειναι καλα δεδομενης της αγαπης που του ειχαν οι prisoners της ID.
Μπα τα pacifistas δεν εξαφανιστηκαν, απλα υποτιθετε οτι τα καθυστερουν οι new world captains και δεν τα δειχνει για εξοικονομηση χωρου.
Οσο για τον kuma μαλλον αυτου που τον ελεγχουν δεν εχουν πληρη επιγνωση των δυναμεων του.
[/spoiler]
Φεβ 18 2010 20:15
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Επίσης από Kuma, ξέχασα να σου πω, περίμενα πολύ περισσότερα... Boa είδαμε αρκετά, Mihawk επίσης, Dofla πιο λίγο, αλλά έκανε τρομερό διάλογο τουλ και διάφορες μάχες, Moria είδαμε να τις τρώει οπότε αρκεί :P, αλλά αυτόν (Kuma) τον είδαμε μόνο κάτι beams να πετάει και να τις τρώει από Iva, ενώ θα μπορούσε να έχει εξαφανίσει το μισό πλήρωμα του εχθρού! Βέβαια βάλαν και τα Pacifistas τουλ (που τελευταία μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν), αλλά από τότε που τον κάναν full μηχανή σαν να έχασε το ύφος που μας είχε δείξει στο thriller bark... εύχομαι μόνο να το καλύψει ο Oda πιο κει με το παρελθόν του, όπως και του Croco. :(
Επίσης, άλλα 2 που με καίνε και θα τα πω και στο thread είναι αν σώσαν το πτώμα του Ace τελικά (το 'δαμε να το παίρνει κανείς ή ο Jimbei, πριν κάνει τον σεισμό ο WB; Γιατί δεν νομίζω πως θα το άφηναν εκεί) και τι απέγινε ο Magellan, μιας και τώρα πια που ο BB ήξερε τι δυνάμεις έχει και αφού μπόρεσε να φτάσει στο Level 6 δεν θα το 'χα σε πολύ να τον καθάρισε/αν. Anw θα δείξει. :P[/spoiler]Θα το δεεεεις... και την προηγούμενη μέρα φρόντισε να εφοδιαστείς με μπόλικα ψωμιά. :P
Φεβ 18 2010 14:25
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER]
Του sengoku ουτε και εμενα μου αρεσε, αλλα μπορει να εχει κρυφες ιδιοτητες, πχ τεραστια αμυνα κλπ.Ε δεν ειναι fleet admiral Για το τιποτα.
Καλα εγω δεν ειχα προβλημα με την συνεργασια των 3 admirals πεζει να ηταν καλυτερα και για αυτους να μην επιτηθενταν σε marco joz whitebeard Μαζι.
[/SPOILER]
Καλα για το Msn να το δω και να μην το πιστεψω:hahaha:.
Φεβ 18 2010 12:04
Kenny → Mad_Hatter
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Φεβ 18 2010 09:07
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Γενικώς ότι μάχη ξεκίνησε με shichibukai και λοιπούς ήταν θέμα λεπτών η διάρκειά της, σε αυτό το arc. Από τα λίγα που με πείραξαν ελαφρώς και μένα, αλλά νταξ ήδη κράτησε αρκετά το arc, αν καθόμασταν να αναλύουμε κάθε μάχη δεν θα είχαμε τέλος είναι η αλήθεια. Και btw όντως τον Akainu τον παρουσίασε τέλεια τουλ, μάθαμε όσα χρειαζόμασταν για τον τελευταίο και πιο bad ass της παρέας. :P
Επίσης ένα άλλο που με χάλασε ελαφρώς ήταν η cooperation των 3 admirals... θέλω να πω, σε κάτι τέτοιες φάσεις όπως τώρα ή όταν ελευθέρωναν των Ace δεν μας έδειξε τι κάναν όλοι τους... πχ τώρα αν πήγαιναν όλοι πάνω στον WB θα τον είχαν σίγουρα. ΟΚ, δεν λέω να γίνει αυτό, αλλά τουλ να μας έδειχνε πως τους κρατούσαν πίσω οι άλλοι. Meh, OK μικρό το κακό συγκριτικά με τα όσα είδαμε βέβαια :P.
Α, και Garp και Sengoku περίμενα λίγο καλύτερα, αλλά ΟΚ o Garp τουλ είχε λόγο που δεν πάλεψε full power, o Sengoku πάλι ψιλοlame φρούτο μου φάνηκε, ελπίζω στο μέλλον ή και τώρα με τον BB να δείξει τπτ άλλο.[/spoiler]Μμμμμσν όντως δεν είσαι ο πρώτος που μου λέει να μπω, αλλά έχω εξεταστική ακόμη δυστυχώς :( και ήδη μου πιάνει αρκετή ώρα το forum και κάνα επεισόδιο που βλέπω καθημερινά και έτσι το αποφεύγω αυτή την περίοδο. Προς το τέλος του μήνα όμως θα κάνω διάφορα guest appearances, υπομονή! :P
Φεβ 18 2010 02:36
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=one piece manga]
Για αυτο με τρελενει το παρον ark, δεινει και συγκινηση και epicness.
Παντως εμενα περα απο τον WB σε αυτο το chapter μου εμεινε ο marco να μπαινει μπροστα στον Akainu.Damn epic.
Και ο whitebeard αλλο πραγμα.Ακομα και το pole πεταξε, screw weapons, real men fight with their hands!
Το μονο που μεχρι στιγμης μου κακοφαινετε ειναι οτι οι μαχες των sichibukai παραμεληθηκαν ελαχιστα, αλλα καταλαβαινω τον oda, να αναδειξει τον Akainu σε baddass villain ηθελε.
Και δεν ξερω αν πρεπει να ερθει ο dragon και να κλεψει τη δοξα του WB but oh well, in oda we trust
[/spoiler]
Κανα msn θα μπεις τελικα?:P
Τελιωσες με την εξεταστικη?
Φεβ 18 2010 02:18
Mad_Hatter → Kenny
[QUOTE=zade]
Υο Seriously μου έδωσες καλή ιδέα! Κάνουμε ένα contest με δώρο ένα no-prize ;
Ποιός θα πει την κaλλυτερη "doing sth with Hinako" ατάκα;
[/QUOTE]
Butts in
Bringing the 1337th impact with Hinako.
Runs away
Φεβ 18 2010 02:08
Zoro → Mad_Hatter
Καλά για τον τύπο που δεν αναφέρουμε το όνομα κι ας είναι spoiler, αλλά το ξέρουν όλοι ποιος είναι πια (:P) ένα από τα ίδια, μου είχε αρέσει μόνο αρχικά αρχικά όταν πρωτοεμφανίστηκε στην σειρά, τότε που ακόμη δεν είχαμε δει τι τούμπανα υπάρχουν, αλλά δεν ήμουν τόσο fan του κι εγώ πια.
[spoiler=One Piece manga]Η Robin ήθελα να έχει σωθεί, όπως και έγινε, αλλά το τωρινό θα το έκανε πολύ κλισέ αν επαναλαμβάνονταν και δεν θα μου άρεσε το ίδιο... να που μας την έκανε όμως, ένα chapter γεμάτο συγκίνηση... και το σημερινό γεμάτο πόρωση, αυτός είσαι, Oda-sensei!! :P
Και όπως είδες ακόμη, όχι μόνο δεν έχει δημιουργήσει κενά δύναμης (ευτυχώς δεν έγινε super saiyajin gear quatro ο Luffy, ήμουν κατά!) και ανύπαρκτα power ups, αλλά το σπάσιμο του unpsofable ολοένα και μικραίνει![/spoiler]Ναι στο anime κι εγώ το παρατήρησα, σαν το σχέδιο του Water 7-Enies Lobby δεν ξαναυπήρξε. :zetsubou: Ακόμα θαυμάζω πόσο καλά είχε γίνει στο κάψιμο της Merry... από τότε τσιγκουνεύτηκαν και ειδικά στο Shabondy πιάσανε πάτο, δεν βλέπονταν. Βέβαια την μπουνιά στον Tenryuubito την κάναν και πάλι πορωτική ευτυχώς. :P Τώρα τελευταία έφτιαξε κάπως τουλ.
Ε, που θα πάει, όπως το Itachi arc το πρόσεξαν πιο πολύ στο Naruto, τώρα και το Ace arc πρέπει να κάνουν κάτι αντίστοιχο, το καλό που τους θέλω!
Μπα, είμαι fan των μικρών names, οπότε ότι και να βάλω δεν θέλω να έχει πάνω από 4-6 γράμματα, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις (that name brought back many memories btw :rolleyes:).
Καλά, πόσο δίκιο είχε ο τυπάς που έφτιαξε αυτήν την pic btw, τώρα και η τελευταία αμφιβολία επιβεβαιώθηκε:[spoiler=One Piece/Naruto manga spoilers][IMG]http://i46.tinypic.com/b4z242.jpg[/IMG]
Getting ready to leave the series by being killed off!![/spoiler]
Φεβ 18 2010 01:59
Mad_Hatter → Zoro
One piece, worst addiction than drugs.Ποτε δε περιμενα πως θα διαβασω chapter σαν το 574 σε shounen...That was so fucking sad:Crying2::nanana:.
[SPOILER=one piece 574]
Και να φανταστεις οτι ουτε που τον συμπαθουσα τον Ace, και αν μου ελεγε κανεις οτι 8α πεθανει πριν κανα 2μηνο θα τον κοροιδευα........
[/SPOILER]
Προσευχομε στο ανιμε να μην τα κανουν σα τη μουρη του Blackbeard...Ειναι λιγο τσιγκουνηδες και τραβανε τα επισοδια, αλλα 2 σκηνες πρεπει να προσεζουν ολλες και ολλες, αυτη και το τελος του ID arc για να μας τρελανουν.May the force be with them.
Btw πως θα εκανες το name, gademitsu?:hahaha:
Φεβ 18 2010 01:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται