Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

[QUOTE=iristella] Βτw i am not fangirling over him. :P [/QUOTE] Αστα αυτα, σε μενα μιλας το μεγαλυτερο fanboy του Pein εν ζωη :P Καλα αμα δε σου αρεσε ο παραλληλισμος με τον mercury [SPOILER] [IMG]http://i48.tinypic.com/daf10.jpg[/IMG] [/SPOILER] [SPOILER] [IMG]http://i50.tinypic.com/2ppydk6.jpg[/IMG] [/SPOILER] Also leave bon-chan alone too :)
Φεβ 28 2010 17:00
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Koίτα αν ηταν σαν τον Freddy Mercury το naruto και ο ίδιος ο Sasuke θα είχε ανεβεί ίσα και με δύο ουρανοξυστες στην υπόληψη μου. Βτw i am not fangirling over him. :P Και ας τον αφήσουμε τον χριστιανό να αναπαυθεί εν ειρήνη. Μία με τους παραλληλισμούς με τον Sasuke μία με τους παραλληλισμούς με έναν τυχάρπαστο από το wan piss (που το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και στους δυο αρέσουν τα αγοράκια) θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του. Vid relevant [YOUTUBE]rY0WxgSXdEE[/YOUTUBE]
Φεβ 28 2010 14:56
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

[SPOILER=this is the guy you are fangirling over for about 2 years] [IMG]http://i50.tinypic.com/adl2qr.jpg[/IMG] [/SPOILER] :)
Φεβ 28 2010 03:48
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ολλοι ετσι λετε, αλλα στο τελος οχι μονο υποκηπτεται στον πειρασμο, αλλα σας αρεσει κιολας :)
Φεβ 28 2010 03:21
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Ήδη με την αμαρτία που έκανα εξασφάλισα εισητήριο Α' class για Level 1 της κόλασης (τελευταία στιγμή γλίτωσα το Impel Down) κ με θες να ξεκινάω το manga? Όχι καλό μου, έχω καεί που έχω καεί μέχρι εδώ, το κάψιμο δεν πάει άλλο!:cry5:
Φεβ 28 2010 02:44
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Σε αυτο με τους κλαψες :P Ελα τωρα που εκανες την αρχη διαβασε και το manga :P
Φεβ 28 2010 02:20
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[QUOTE]wellcome to the club[/QUOTE] Σε πιο απ' όλα?Σε αυτό των κλαψιάριδων ή σε αυτό με τους Spoilermaniacs? Ένα θα πω...Με φάγατε κ λύγησα!Με βρήκατε μικρούτσικο, αθωούτσικο κ χαζούτσικο κ με ρίξατε στην αμαρτία του spoiler!:if:
Φεβ 28 2010 02:13
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Εγω δεν εχω προβλημα με τα ματια της αλλα μερικες φορες θα προτειμουσα να ειναι κανονικα.
Φεβ 26 2010 16:32
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Robin-Chwan

Ναι καλυτερο απο το παλιο, ποτε δε μου αρεσε η hinata, με φρικαρουν τα ματια της.
Φεβ 26 2010 16:21
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Mad_Hatter

Thnx!! Ηθελα πολυ καιρο να το βαλω μιας και το ΟΡ ειναι το αγαπημενο μου anime με μεγαααλη διαφορα. Καλυτερο απο το αλλο ε?
Φεβ 26 2010 15:48
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Robin-Chwan

αλλαξες και εσυ nick?μεγιες.
Φεβ 26 2010 15:40
Φωτογραφία

Mad_Hatter → kelborn3

βρε ουστ.
Φεβ 24 2010 16:04
Φωτογραφία

kelborn3 → Mad_Hatter

Βασικα κατσε να τελειωσω πρωτα του 79 και θα ψαξω μετα να σου πω.Αντε και με το καλο μετα να μπω και στα macross γτ τα αεροπλανακια που μεταμορφωνονται μου φαινονται πιο cool. ΥΓ Ρε συ μιας και εισαι πιο καμμενος gundam mecha lover και τα ξερεις καλυτερα, μπορεις να μου πεις σε πιο γυμναστηριο πηγε ο char και εμα8ε να τρεχει τοσο γρηγορα.Θελω να παω και εγω αμα ειναι
Φεβ 24 2010 15:43
Φωτογραφία

Mad_Hatter → kelborn3

seed/seed destiny δε πρεπει να σου εχω φερει, 00 που δεν το εχω κατεβασμενο, και Ζετα που επισης δε το εχω κατεβασμενο και εχω πατησει Pause στο επισοδιο 17 (τεραστιο μεγεθος εχουν τα blue ray του, ενω τα κανονικα Releases εχουν λιγους seeders)
Φεβ 24 2010 15:37
Φωτογραφία

kelborn3 → Mad_Hatter

Ρε συ περα απο τα γκανταμ του 79 που μου τα εχεις φερει ολα, απο ποιο μου χρωστας ακομα? Ειναι μια σειρα που δεν μου την εχεις φερει ολοκληρη αν ειναι να την βαλω να κατεβαινει
Φεβ 24 2010 15:33