Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Λοιπόν, για κάποιον άγνωστολόγο, τα επισόδεια προβλήθηκαν σε αλλαγμένη χρονολογική σειρά. Δηλαδή, το επ. που προβλήθηκε πρώτο, είναι χρονολογικά το 8ο, ενώ αυτό που προβλήθηκε 2ρο, είναι χρονολογικά 1ο, κτλπ. Καλύτερα να τα δεις μπερδεμένα, είναι μεν λίγο ακαταλαβίστικο, αλλά το τέλος της σειράς είναι καλύτερο.
Dec 15 2008 14:14
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

OK thanks για την περιληψουλα.Θα του ριξω μια ματια οποτε τα καταφερω.Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η περιεργη σειρα των επεισοδιων.Μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα???
Dec 15 2008 13:33
Photo

Ooops !! Υπόθεση για Haruhi δεν σου'πα !! Λοιπόν, την σειρά αφηγείται ο Kyon, ένας μαθητής της 1ης λυκείου. Την 1η μέρα του σχολείου, οι μαθητές λένε λίγα λόγια για τον εαυτό τους. "Δεν με ενδιαφέρουν οι κοινοί άνθρωποι. Αν υπάρχουν εξωγήινου, χρονοταξιδευτές ή άνθρωποι με τηλεπαθητικές δυνάμεις, ελάτε μαζί μου".Έτσι συστήνεται η Haruhi Suzumiya, μια ατίθαση κοπέλα που κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει. Σιγά σιγά γνωρίζεται με τον Kyon, και ιδρύει το δικό της club, το SOS Brigade.Μέλη ?? Η Ηaruhi, o Kyon, μια όμορφη και ντροπαλή ύπαρξη ονόματι Mikuru,μια ύσηχη βιβλιοφάγος που την λένε Yuki και ο πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος Koizumi-kun. Όμως τα 3 τελευταία μέλη και η ίδια η Haruhi δεν είναι τόσο συνηθησμένα παιδιά όσο φαίνονται. 'Ντάξει, καταπληκτική περίληψη :p
Dec 12 2008 20:43
Photo

Το Code Geass το έχω επίσης αφήσει για λίγο στην άκρη. Όχι γιατί δεν μ'αρέσει, μια χαρά σειρά είναι, και ο προταγωνιστής κουκλί, αλλά επειδή κουράζομαι να τα βλέπω μέσω Youtube.Αλλά σύντομα θα το ξαναπιάσω. H Haruhi είναι μια ευχάρηστη σειρά, έχει πλάκα, και δράση εκεί που δεν το περιμένεις. Η Haruhi ως πρωταγωνίστρια μπορεί αρχικά να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά πού και πού είναι πολύ γλυκιά. Αν δεις τη σειρά, έχε υπόψη σου οτι τα επισόδεια προβάλονται ανακατεμένα, δηλ. το 1ο είναι το 8ο, το 2ρο το 1ο κτλπ.
Dec 12 2008 19:50
Photo

A δεν μου ειπες με το Code Geass τι εγινε????το τελειωσες ????Σου αρεσε???Περιμενω σχολια.... Το Melancholy of Haruhi Suzumiya τι λεει????υποθεση???το εχω ακουσει αλλα δεν εχω καταφερει να του ριξω μια ματια!!!!:bahhh:
Dec 12 2008 18:58
Photo

Όταν πάω λύκειο όμως, σιγά τα ανιμε που θα βλέπω!! Ούτε εγώ μποτώ να διαβάζω πολλά βιβλία μαζί, αλλά με τα ανιμε δεν έχω πρόβλημα !! Αχου, σ'ευχαριστώ, αν και δεν νομίζω οτι είναι κάτι το αξιοθαύμαστο ^__^
Dec 11 2008 20:37
Photo

Μπραβο το κοριτσι μου !!!!Αυτο θα πει anime-fan!!!!!ΟΚ κανε ο,τι νομιζεις αν και εγω ομολογω αν βλεπω 2 ή 3 ανιμε ή διαβαζω 2 ή 3 βιβλια ταυτοχρονα μπερδευομαι και δεν παρακολουθω καλα την υποθεση και τα βιωματα των χαρακτηρων!!!!!!ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΟΦΙΑ-CHAN!!!!!!!!!!
Dec 11 2008 18:07
Photo

Δεν είναι κατάσταση αυτή. Εκμεταλεύονται το θάνατο του παιδιού γιατί ψάχνουν αφορμή να τα σπάσουν και να τα κάψουν όλα... Εμείς στο γυμνάσιο δεν κάναμε τίποτα, έχουμε γυμνασιάρχη κέρβερο !! Μόνο κάτι παιδιά πήγαν στο μαθητικό συλαλητήριο στα Προπήλαια. Το λύκειο πάλι όλο αποχές κάνει και πάει σπιτάκι του !!! Τη Shana ενοείς, την οποία άφησα στην άκρη για τωρα, διότι ασχολούμαι με το "Zero no Tsukaima",αλλά μόλις το τελειώσω θα την συνεχίσω. Τώρα πως προλαβαίνω να βλέπω τόσα ανιμε, ουτε 'γω δεν ξέρω. Πάντα βρίσκω λίγο χρόνο για 1-2 επισόδεια.
Dec 11 2008 14:42
Photo

Αστα εγω εχω στενοχωρηθει πολυ με αυτα που γινονται και με το οτι τα καναλια παρουσιαζουν τα παντα πολυ πιο τραγικα,ο κοσμος τρομαζει λες και εχουμε πολεμο και ο καθενας θελει να εχει αποψη για ολα και να ειναι και σωστη.Τι να πω???δεν ειναι κοσμος αυτος που ζουμε...... Ουφ............. Τελοσπαντων πισω στα δικα μας.Αληθεια εχετε καταληψη εσεις???Εμας κατι πηγαν να κανουν αλλα ευτυχως δεν τους βγηκε!!!!!! Καλο αυτο το ανιμε????Απορω πως προλαβαινεις και βλεπεις τοσα πολλα !!!!Το αλλο με την κοπελιτσα με τα κοκκινα μαλλια(αχ δεν θυμαμαι πως τη λενε!!!!!)το τελειωσες????τι 'σαι ρε παιδι μου????
Dec 11 2008 13:13
Photo

Hi Marianna-chan !!! Όντως, 2 μέρες τωρα, σχολέιο καπούτ !! Κανονικά θα χαιρόμουν, αλλά με όλα αυτά που γίνονται πώς να χαρεί κανείς ?? Κάθομαι λοιπόν και παρακολουθώ το "Zero no Tsukaima"(The Familiar of Zero), ένα ανιμε για μια μάγισσα, την Louise, που, παρ'όλο που κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια, δεν τα καταφέρνει καθόλου με την μαγεία, γι'αυτό και όλοι την φωνάζουν Louise the Zero (εξού και ο τίτλος). Η Louise λοιπόν, την ημέρα της τέλετης της "μάζωξης" για να το πω έτσι, των familiars (κάτι σαν υπηρέτης και ακόλουθος), αντί για κάποιο ζώο, καλεί ένα συνηθησμένο αγόρι, τον Saito.Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες και το ρομάντζο τους, μια σχέση που μπορεί να σου θυμίσει Shinku&Jun. Ευχάριστη σειρά, με χιούμορ και αρκετή περιπέτεια για soujo, στο προτείνω !!
Dec 10 2008 21:26
Photo

Hi Sofia-chan!!!!Τι κανεις?????Σχολειο πως πας αν και αυτες τις μερες μαλλον ξεκουραζεσαι για τα καλα?????
Dec 10 2008 17:43
Photo

Hikari-sama → Jap Doll

It's OK ^^
Dec 05 2008 20:09
Photo

Jap Doll → Hikari-sama

Oh..ok sorry hun..
Dec 05 2008 20:07
Photo

Hikari-sama → Jap Doll

Τζοι ?? Οχι, δεν νομίζω.