Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Eγω ξεκίνησα το Shakugan no Shana(Shana of the Burning Eyes), που μου φαίνεται αρκετά καλό. Είμαι ακόμα στο 3ο επ., όταν καταλάβω τα πράγματα καλύτερα, σου κάνω μια περιληψούλα. Η Shana είναι η κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά και την στολή Αι Βασίλη που εμφανίζεται μολις μπεις στο anime.gr, αν την έχεις δει.
Dec 04 2008 19:59
Raven Princess → Hikari-sama
HI!!!!!Μπα κανενα καινουργιο ανιμε.Τελειωνω το xxxHolic και μετα βλεπωντας και κανοντας !!!Εσυ πως πας???
Dec 04 2008 19:32
Γεια !!!! Το φαντάζομαι πως είχες διαβάσματα, δεν σε'βλεπα και πολύ συχνά !!! Και ευχαριστώ, κι έμένα μ'αρέσουν οι Xmass Rozen Maiden pics =3
Εγω μια χαρά είμαι, εσύ ??Κανένα νέο ανιμε (αν είχες χρόνο !!)??
Dec 04 2008 17:56
Τι κανεις Σοφακι????Καιρο εχουμε να τα πουμε.σορι αλλα πολλα διαβασματα και διαγωνισματα και λιγος χρονος.Πολυ ωραιες οι Rozen Maiden αλα X-mas!!!!!Και πανω που αναρωτιομουν απο ποιο ανιμε ειναι μεχρι που ειδα την Gin-san σε στυλ Ρουντολφ το ελαφακι!!!!!!!
Dec 04 2008 15:37
AristidisK → Hikari-sama
[COLOR=black][I]:Blissfull:Κι εγώ τα συνηθισμένα.:bahhh:[/I][/COLOR]
Nov 27 2008 20:08
Έτσι μπράβο !!! Πολύ καλά τα λες !! Γιατί ωραίος ωραίος ο Light,αλλά από χαρακτήρα...
Nov 27 2008 19:45
Αστα η κοπελα ειναι ερωτευμενη και δεν βλεπει τα αυτονοητα!!!Για ονομα του Θεου κοπελα μου ξυπνα και δωστου κανα χαστουκι να καταλαβει και δωσε ενα και στον εαυτο σου!!!!
Nov 27 2008 19:32
Αχχχ !!! Καλό κουράγιο !!!
Λοιπόν, τελείωσα το Death Note, το οποίο μου τα χάλασε. Εκει που πήγαινε μια χαρά, σιγά σιγά άρχισε να κάνει κοιλιά και το βαρέθηκα.Η Misa μου άρεσε αρκετά,αλλά θεωρώ οτι εξευτελίζει τον εαυτό της όταν ενώ ο μλκς ο Light την εκμεταλεύεται κι αυτή τον λατρεύει σαν θεό.Δείξε λίγη αξιπρέπεια κοπελιά!!!
Τωρα δεν ξέρω τι να πρωτοδώ !!
Nov 27 2008 18:46
Καλα ειμαι πολλα διαγωνισματα μωρε και δεν βλεπω να τελειωνουν συντομα και απελπιζομαι!!!!Απο ανιμε πως παμε???
Nov 27 2008 18:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed