Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Shikamaru → noname
εγινε man προφανως το μετεφρασα λαθος συγνωμη και απο μενα για την γλωσσα που χρησιμοποιησα παρερμηνευσα το post σου το λαθος δικο μου!
Φεβ 02 2009 12:31
Elizabeth → Shikamaru
Κοίταξα λίγο το Ergo proxy και είδα ότι μιλάει για άλλο κόσμο, με android και έτσι και δε μου πολυ άρεσε ψάχνοντας όμως βρήκα και ξεκίνησα να βλέπω το XXXHOLiC!Είδα ήδη την ταινία και τα 8 πρώτα επεισόδια και έχω να πω ότι ξετρελάθηκα!Έχεις δει καθόλου;
Φεβ 02 2009 02:56
noname → Shikamaru
gtfo = get the f*** out οπού το f*** χρισημοποείτε εμφατικά στο ρήμα και όχι στο υποκείμενο, επίσης έβαλα το "^^" και το lol από δίπλα για να είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για αστείο (για να μην το μεταφράσεις ως "τράβα στον ^&**" αλλά ώς απλό "φύγε από εδώ "η κάτι παρόμοιο )... το όλο σκεπτικό ήταν ως έξεις
λές "Yeah I know its a french animation movie so what!!!!!!!"
so (επειδή το θέμα είναι Currently watching anime και όχι γενικά τι βλέπω αυτη την φάση ) γτφο ^^ λολ ...Μάλλον ήταν too much , αφού παρεξηγήθηκες έτσι , οπότε συγνώμη
Φεβ 02 2009 00:01
Shikamaru → noname
το GTFO αντε γαμησου δεν σημαινει αν ναι η πλακα που ειναι για να καταλαβω και γω και επισης οπως σου ειπα και προηγουμενως μην παρερμηνευεις τα λεγομενα των αλλων οταν εγραφα εγω τη φραση so what στο post μου εννοουσα και τι πειραζει που δεν ειναι anime η συγκεκριμενη ταινια εφοσον ειναι μια καλη γαλλικη animation ταινια που αξιζει να την δεις!
Φεβ 01 2009 23:36
noname → Shikamaru
τον μόνο που βλέπω να βρίζει είσαι εσύ. Δικό μου λάθος ίσως υπέθεσα πως ο καθένας μπορεί να ξεχωρίσει ένα αστείο από τις προσβολές ...
Φεβ 01 2009 23:06
Shikamaru → Hikari-sama
και καλα θα κανεις το anime τα σπαει ξεκινα την τωρα που ειναι ακομη στο 13 επ και ειναι νωρις γιατι εχει πολυ ψωμι ακομη η σειρα!!!!
Φεβ 01 2009 14:52
Hikari-sama → Shikamaru
Μπα, το Rozen Maiden δεν είναι καθόλυ school life.
Όλα τα έχω ακόυσει, το Michiko to Hatchin είναι ένα απ' τα ανιμε που σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα
Φεβ 01 2009 14:11
Shikamaru → Emmanouela
ααα δεν σ'εχω ρωτησει ρε συ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αν βλεπεις κιολας κανενα ,για πες λοιπον?
Φεβ 01 2009 13:42
Shikamaru → Emmanouela
εεε νταξει 1 εβδομαδα περιπου σου μεινε και τελειωσες,τι μαθηματα σου εχουν μεινει ακομη να δωσεις?
Φεβ 01 2009 13:38
Emmanouela → Shikamaru
η εξεταστικη τελειωνει στις 12 του μηνα αλλα εχουμε κουλο προγραμμα...
(12 μερες ειναι...θα περασουν που θα παει! :P )
Φεβ 01 2009 12:42
Shikamaru → Emmanouela
ποτε περιπου τελειωνει ρε συ η εξεταστικη και χαλαρωνετε παλι??
Ιαν 31 2009 22:52
Shikamaru → Hikari-sama
απο αυτα που βλεπεις μονο το Toradora εχω ακουστα τ'αλλα δεν τα ξερω,οταν ειπα ΄΄τετοιου ειδους''εννουσα οτι δεν πολυ βλεπω anime στυλ scool life και ετσι οχι ομως οτι δεν σκοπευω να ριξω και καμια ματια π.χ το Rozen Maiden σκοπευω να το δω στα σιγουρα αλλα τρελος fan δεν νομιζω να γινω,αυτον τον καιρο εγω βλεπω Michiko to Hatchin,Casshern Sins,Xam'd Lost Memories και μολις σημερα αρχισα το Hitman Reborn το τελευταιο αν και λιγο παιδικο λεω να το συνεχισω,ξερεις κανενα απο αυτα?
Ιαν 31 2009 22:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται