Community Status Updates
kelborn3 → Shikamaru
Bασικα αν 8υμαμαι καλα απο τα επεισοδια με τη varia και μετα σταματαει το σκισιμο των ρουχων.Ειναι μετα to ροκουντο οποτε δεν εχεις πολυ ακομα
Feb 03 2009 15:45
Adventurer → Shikamaru
Οπως τα ειπες ειναι. Οσο για τη διαφορα τους, ας το θεσω ετσι : Ο sub-d ειναι αυτος που βοηθαει την αλυσιδα να προχωρησει πιο γρηγορα ενω ο reseeder βοηθαει την αλυσιδα να επανεκκινησει οταν αυτη εχει σταματησει.
Feb 03 2009 14:54
Shikamaru → kelborn3
δηλαδη απο ποιο περιπου επ σταματαει αυτη η μ@λ@κι@ το σκισιμο των ρουχων?
Feb 03 2009 14:05
Shikamaru → Adventurer
μια ερωτηση ρε Adventurer για το ADN
αν εχω καταλαβει σωστα ο reseeder ειναι αυτος που ηδη ηταν σε μια αλυσιδα και καλειται να στειλει τα cd σε αυτον που ειναι επομενος και δεν εχει σχεση καμια σχεση με τον sub-distro,εεε?
Feb 03 2009 13:30
Emmanouela → Shikamaru
Εχω δει μεχρι το 42 και περιμενω να βγει το 43 τη κυριακη. Παντως δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα....το εχουν οντως χαλασει μετα το 30 οπως ειπες. Ευελπιστω ομως να φτιαξει καποια στιγμη γτ ειναι καλο anime...
Feb 03 2009 01:11
Shikamaru → Elizabeth
εεε τοτε standard θα την αρχισω αλλα που ελευθερος χωρος :if:fullαρε ο εξωτερικος μου και πρεπει να παρω καινουργιο εναι και 50gb τρομαρα του να φανταστεις οταν τον πηρα ελεγα σε κανα χρονο θα χρειαστω αλλον :bahhh: ουτε λεφτα δεν εχω :deadga6::uhh:
Feb 02 2009 23:20
Shikamaru → Emmanouela
εκτος απο σενα δεν εχω δει καμια αλλη να βλεπει το soul eater,εγω εκανα και βλακεια ειχα σταματησει στο επ 30 και ελεγα οτι θα το ξαναρχισω οταν τελειωσει αλλα που μ'εφαγε η αγωνια δεν αντεξα και τωρα ειμαι στο 41 επ το οποιο δεν μου πολυαρεσε,εσυ σε ποιο επ εισαι?
Feb 02 2009 23:12
Elizabeth → Shikamaru
Θυμίζει Ghost Hunt στο ανάποδο αν έχεις παρακολουθήσει.Εγώ τώρα απολαμβάνω το 13ο επεισόδιο:Blissfull: Μ'αρέσει ότι έχει να κάνει με φαντάσματα:uhh: και πνεύματα, και romance φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητο:wooi2:!Πάντως αν σου αρέσουν κι εσένα αυτά προφανώς θα σου αρέσει κι η σειρά...
Feb 02 2009 20:14
Emmanouela → Shikamaru
Οι εξετασεις ειναι πλ καλυτερες γτ υπαρχουν φορες που γραφουμε την μια μερα και καπακι την αλλη δυσκολα μαθηματα...anw, που θα παει...θα περασουν οι μερες!:if:
Το soul eater τα σπαει!!! Και ειδικα ο soul και η maka! Ειναι φοβερο δυδιμο!!! :kakaka:
δεν υπαρχουν αλλα κοριτσια που να βλεπουν soul eater?:erk:
Περιεργο μου φαινεται...
Feb 02 2009 19:30
Shikamaru → Emmanouela
ππππποοοοο πολυ πραμα εχεις ακομη ολα αυτα σε 12 μερες :deadga6: μου θυμισες τις εξετασεις :terror2:
επιτελους ενα κοριτσι που βλεπει το Soul eater :burningbe3: οχι πες μου δεν ειναι απαιχτη σειρα,ολοι οι χαρακτηρες τα σπανε απο Soul,Kid,Black star εως Maka,Tsubaki (τις αλλες δυο δεν τις θυμαμαι:emptyonexg1:) γιατι οι καθηγητες ή ο Master Shinigami:burningbe3:,ακομη και οι κακοι σε αυτη τη σειρα τα σπανε η μονο βλακια ειναι οτι απο το 30 και κατι δεν ακολουθουν το manga οι ηλιθιοι και βλεπω να την μαμανε την σειρα!!!!!!!!!
Feb 02 2009 14:14
Shikamaru → Elizabeth
δεν εχω δει κανενα επ αλλα οπως ειδα και στο anidb φαινεται καλη σειρα και μαλλον λεω να την κατεβασω,μεχρι το 8 που ειδες πως παει το πραγμα ειναι καθολου ενδιαφερον ή οχι?:erk:
Feb 02 2009 14:02
Emmanouela → Shikamaru
μου εχουν μεινει 6 μαθηματα...αραβικα που γραφω σημερα, νεοτερη ιστορια μεσογειου, πολιτικη επιστημη, αγγλικα, γενικη γλωσσολογια και αρχαια ελληνικη ιστορια...
απο anime αυτον τον καιρο βλεπω κυριως ongoing οπως soul eater, naruto και toradora...εσυ???
Feb 02 2009 13:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed