Jump to content

Community Status Updates

Photo

Emmanouela → Shikamaru

no worries ρε! σιγα! ........ΘΑ ΠΕΤΕ 7ΗΜΕΡΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ??????? αυτο ηταν...τωρα θα πεσω σε καταθλιψη!!!!!! (εμας μας ειχαν παει μια μονοημερη μονο στη τριτη λυκειου...)
Feb 07 2009 16:27
Photo

Shikamaru → Emmanouela

ενα θα σου πω αυτη την βδομαδα πηρα βαθμους:frozen::frozen::frozen:αλλα τελικως τα πηγα καλυτερα απ'οτι περιμενα :himitsu::himitsu: ευτυχως παει και αυτο σειρα εχει η 7ημερη στην Ρωμη :burningbe3::burningbe3::burningbe3: Υ.Σ γιατι σε πρηζω με ολ'αυτα δεν ξερω:unlucky::emptyonexg1::borednn9:
Feb 07 2009 16:18
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Καλημερααα!!!! τι κανουμε???
Feb 07 2009 16:01
Photo

Shikamaru → miko-chin

εμενα δεν με πολυχαλασε που δεν εδειξε το release του ulqi ετσ και αλλιως δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα αλλα το γεγονος οτι δειχνει τον ichi να του πηγαινει κοντρα εστω και ελαχιστα πολυ το γουσταρω αναρωτιεμαι τωρα με το release του ulqi πως θα τον σωσει απο τον ακαριαιο θανατο........λεμε τωρα!!!
Feb 06 2009 23:15
Photo

miko-chin → Shikamaru

μα αν δεν κάνει θεαματική είσοδο(και έξοδο στην προκειμένη περίπτωση) πως θα εξελιχθεί το μάνγκα(λέμε τώρα....)?Πάντως ήταν πολύ σπαστικό που δεν έδειξε το release του Ulqi.Ο Kubo δεν μας λυπάται καθόλου.Αυτό έχω καταλάβει...
Feb 06 2009 23:08
Photo

Shikamaru → miko-chin

δεν μ'ενοχλει ως χαρακτηρας αντιθετως τον παω αλλα με νευριαζει που συνεχεια τον παρουσιαζει ως τον πιο cool τυπο στην αρχη καθε μαχης και στη συνεχεια με το ζορι βγαινει ζωντανος,εεεε νταξει 1-2 καθε φορα το ιδιο πραμα κατανταει κλισε
Feb 06 2009 23:02
Photo

miko-chin → Shikamaru

γιατί βρε σε ενοχλεί που ο ishida παρουσιάζεται ως cool?Τι σου κανε το παιδί?
Feb 06 2009 22:53
Photo

Shikamaru → Leon

Leon μπορεις να μου πεις ποιο anime ειναι αυτο στο ava και στην sig σου!?!?
Feb 06 2009 18:50
Photo

zade → Shikamaru

EDITED . Μην μπεις στον κόπο .
Feb 04 2009 18:19
Photo

Shikamaru → zade

δηλαδη αυτη η ταινια που κατεβασω εγω και ειναι 91m ειναι η uncut ή η edited?.......παντως πατησα να δω πως περιπου ειναι ενω δεν εχει ολοκληρωθει το download ακομη και κατευθειαν πορωθηκα με το opening:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Feb 04 2009 17:06
Photo

zade → Shikamaru

Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω την uncut έκδοση του Ressurection ,αλλά έμαθα ότι έχει 20 παραπάνω λεπτά. Στο πρώτο afro samurai που είχα δει πρώτα την edited και μετά την uncut μπορώ να σου πω ότι η διαφορά ήταν τρομερή. Κατ αρχήν η ιστορία ρέει καλύτερα , οι μάχες είναι ποιό εντυπωσιακές και επίσης μεταδίδει καλύτερα το feeling της όλης σειράς. Ξέρεις yo mothafucka , let's have a fucki'n party κλπ. Γενικά έχει τρομερές διαφορές η uncut με την edited .
Feb 04 2009 14:43
Photo

Shikamaru → zade

μια απορια.... εχει μεγαλη διαφορα η edited απο την uncut version του Afro samurai Ressurection?
Feb 04 2009 14:17
Photo

Shikamaru → Elizabeth

αν σε καταλαβα καλα εννοεις αν γινεται να τα βλεπεις online checkαρε εδω [url]http://www.liveanime.net/[/url] αν εννοεις για ποιο λογο να τα κατεβασεις αφου γινεται να τα βλεπεις online οι διαφορες ειναι οι εξης 1ον καλυτερη ποιοτητα σε ολα 2ον αν θελησεις να ξαναδεις το επ απλως πατας play και το βλεπεις με την ησυχια σου και 3ον:dazed::dazed: δεν μου ρχεται τωρα αλλα αφου βαριεσαι να καθεσαι να τα κατεβασεις συνεχισε να τα βλεπεις online :Blissfull:
Feb 03 2009 22:02
Photo

Emmanouela → Shikamaru

καλο ειναι και το 42 απλα μην εχεις πολλες απαιτησεις....
Feb 03 2009 18:36
Photo

Elizabeth → Shikamaru

:emptyonexg1:Μπορεί και να πω βλακεία αλλά πρέπει αποραιτήτως να τα κάνεις download;Να τα δεις online δεν γίνεται;:hmmm:
Feb 03 2009 17:48