Community Status Updates
Ioanna-chan → cheery girl!
και εγώ μολις είδα τον tadase ειπα καλε αυτος μοιαζει πολυ με τον kazune μου!!o ικθτο ειναι εξισου μαναρι!!!το marmalade boy oντως με εχει κουρασει λιγο λογο πολλωωωων επεισοδιων αλλα θα προσπαθησω να αντεξω!λοιπον αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι το boku wa imouto ni koi wo suru και το zero no tsukaima(to genre toy ηταν ecchi anime και ηταν η αφορμη να τα ξεκινησω.απο οτι φαινεται ομως ειναι σε κατηγορια shoujo kai εφαγα πατατα οταν ειδα ecchi animes γιατι ειναι οντως χαλια)το skip beat ακουσα πως ειναι καλο,το kamisama kazokou,shakugan no shana(dn mporo na po oti marese poli)Ajimu Kaigan Monogatari,baby love,D.N. angel,kare kano(kati san bokura gaita),gakuen alice,Good Morning Call,paradie kiss(ayto des protooooooooo 100%shoujo loooove!!!).το ουραν high school club poy blepis to ho dei(poli kalo sta teleutaia epeisodia)γενικος ειμαι μανουλα στα shoujo [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG] εχω ιδρωσει για να βρω καλα πραματα kai tvra dn mou rhontai sto mialo.pare kai special tainioula '5 centimeters per second'.afta moy rxontai tora an uthes kai alla pes mou[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Jul 20 2008 21:27
cheery girl! → Ioanna-chan
Βασικα ο Tadase ειναι πολυ μα πολυ καλος!!!!!!Εγω τον συμπαθω παρα πολυ!Απλα να μεινει μακρια απο την amu γιατι ειναι του ikuto!Καλα ο tadase δεν μοιαζει λιγο με τον kazune????Μονο που ο kazune ειναι χιλιες φορες καλυτερος!!!!
Αρχισες το marmalade boy?Καλη συνεχεια...εμενα να σου πω την αληθεια με κουρασε καποια στιγμη....ελπιζω εσενα οχι!!!!!!
Εγω αυτον τον καιρο βλεπω 3 animes οποτε και αν προλαβαινω....(λογο μαθηματων)
Shugo chara (κλασσικα)
Ouran high school host club (ε μια κομμωδια που και που δεν κανει κακο)
Princess tutu (προστ το παρον μ'αρεσει αρκετα...)
Να σε ρωτησω κατι?????Ξερεις μηπως κανενα αλλο soujo romantic anime να δω???(γενικα ξερεις το στιλ μου!!!!!υπαρχει μηπως κατι που μου εχει ξεφυγει και δεν το εχω δει?)
Jul 20 2008 15:59
αχαα και εγω πιστευω οτι ο tαdase και ο ikuto ειναι μαναρια!!!μονο που σε μενα λιγο πιο πολυ ο tadase μιας που εχω αδυναμια στους ξανθους η ατιμη:P τελιωσα το bokura ga ita και o yano ειναι Θ Ε Ο Σ n nana-chan πάντως τον εφαγε.ειχε παθει ψύχωση με την πρώην του.πολυ ωραιο ανιμ(φενετε και απο το προφιλ μου:P)αρχισα και το ma rmalade boy.esy τι κανεις?
Jul 20 2008 14:38
cheery girl! → Raven Princess
Ελα βρε!!!Μπηκα τελικα!!!!!Επιτελους!Θα το πιστεψεις αμα σου πω πως δεν ειχα χρονο???Ασε!!!!!!Εχω αρχισει και βγαζω ριζες απο το πολυ διαβσμα..θα τρελαθω....!
Jul 20 2008 14:24
Tσα!!!Τελικα μπηκα μεσα μετα απο καιρο!Τι να κανω με εφαγαν τα διαβασματα!!!!Μια βδομαδα ακομα.....αντε επιτελους!!!!!!
Αρχισες το shugo chara???Μπραβο βρε συναδελφησα!!!!!!!Φιλι???Χμμμ δν ξερω!!!!!Το ελπιζω οσο τιποτ'αλλο!Καλα αυτος ο Ikuto δν ειναι θεος???Η Amu ειναι χαζη!Συγκρινεται ο γατουλης μου με τον Tadase???Απαπαπα!!!!!!Πρεπει να φιληθουν!Ειναι mast!Το shugo chara ξερεις δεν εχει τελειωσει ακομα.....προβαλεται στην Ιαπωνια καθε Σαββατο!Οποτε δεν ξερω τι θα γινει!!!!!!!!!Αχ μακαρι να φιληθουν!Ειμαι μανιακη!Εχω παθει ψυχωση!Εχω χασει τον υπνο μου σου λεω!!!!!!!
Jul 20 2008 14:21
Raven Princess → cheery girl!
Cheery girl που χαθηκες και τοσες μερες δεν εχεις μπει στο φορουμ????
Jul 10 2008 10:00
ελα ντε!!!!επιτελους μια πατριωτισσα που της αρεσει to kamichama karin!!!:) στην αρχη ειχα φριξει!!!ημουν η μονη εκει μεσα που της αρεσαν τα shoujo τρελά!!!α! αρχισα και shugo chara sto 24 eimai.φιλι παιζει να εχει ή μπααααα??
Jul 08 2008 20:02
Αυτο ελειπε......!!!!!!Να μην εκανα ΕΣΕΝΑ accept...!:clap::drinks::)
Jul 07 2008 14:50
Konata → cheery girl!
Βασικά μία χαρά είσαι! :bath: (αν και είναι "za" αντί για "sa" νομίζω...:hmmm:)
Jul 03 2008 18:29
cheery girl! → Konata
arigatou gosaimasu!!!!(το σκοτωσα ε?????Δε βαριεσαι!!!)Thanks anyway!:D
Jul 03 2008 16:03
Raven Princess → cheery girl!
Hello!!!!! Ελπιζω να περασουμε καλα στο φορουμ για ανιμε και μανγκα!!!!!
Jul 02 2008 17:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed