Community Status Updates
cheery girl! → Hikari-sama
Το ονομα του ειναι Kippei για την ακριβεια,και ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου anime χαρακτηρες.........!!!!!!!!!!!
Οσο για τον Εντουαρτ,αχ Σοφια μου, δεν ξερω τι να πω....ειναι ο πιο σαγηνευτικος βρικολακας του 20-21ου αιωνα.........Τα εχει ολα.....η [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Stephenie_Meyer"]Stephenie Meyer[/URL] πραγματικα ειχε εμπνευση........κι οπως ειπες κι εσυ ο robert pattinson ειναι μεν ωραιος αλλα οχι ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ....σιγγνωμη αλλα δεν μπορει να ενσαρκωσει τον Εντουαρτ.......διαφωνω καθετα με την επιλογη.....η Μπελλα ομως καλη δεν ειναι?Καπως ετσι την ειχα φανταστει κι εγω.....!
Aug 12 2008 15:57
Zoro → cheery girl!
cheery girl απ οσο βλεπω σ'αρεσει να γραφεις πολυ και να και να τονιζεις πολλα σημεια μιας συζητησης...κοινως να γραφεις σεντονια:P
Δεν θα αναμειχτω στην συζητηση σου με τον Kenny αν και πιστευω στο τελευταιο vm σου παραπηρες εναν επιθετικο τονο και ετσι πιστευω δεν θα λυθει τπτ...εγω σε τετοια ζητηματα απανταω οσο πιο ηρεμα και αντικειμενικα γινετε και νομιζω ετσι αποφευγονται τα μπερδεματα και οι παρεξηγησεις,αλλα αυτα στα λεω σαν συμβουλη και μονο και οχι για να σε κρινω..
Ειμαι κι εγω τυπος που λατρευει το γραψιμο βλεπεις{αν σου δειξω μερικα posts μου θα καταλαβεις:P} και επειδη ειδα εισαι κι εσυ του ιδιου στυλ,οπως και επισης σ'αρεσει το One Piece που ειμαι τρελος fan[βλεπεις αυτο με ξαναεβλε να ασχοληθω με τα ανιμε],οτι χρειαστεις για την σειρα μπορεις να ρωτησεις εμενα στο προφιλ μου...ετσι πιστευω λυνετε και το προβλημα σου;)
Εως οτου ξαναμπεις στο forum^^
Aug 12 2008 15:28
Hikari-sama → cheery girl!
Αααα, sorry !!!!! Κάτι στο πρόσωπό του μου φάνηκε γυναικείο :( :( Ναι, το έχω ακουστά, δεν είναι με έναν τύπο (Keppei, Kreppei, δεν θυμάμαι...) που πρέπει να φροντίζει μια μικρούλα ? Ο Eddy μου είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο-Σ !! Αχ αυτή η άτιμη η Bella...Mας έφαγε το παλικάρι, σα δεν ντρέπεται...Αν και ο τύπος που θα παίξει τον Eddy στην ταινεία δεν με ενθουσιάζει.
Aug 12 2008 13:54
Aχ με θιγεις τωρα........δεν ειναι 3 κοπελες......Αυτος με το τατου ειναι αγορι και μαλιστα ειναι και θεος!!!!!!!!!!!!Το anime λεγεται aishiteruze baby, και ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!!!!
TWILIGHT??????Με δουλευεις?Ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει!Πριν 3 μερες το τελειωσα........μια λεξη.......EDWARD CULLEN!!!!!!!!!!!!!!!AX.......!
Aug 12 2008 13:40
Ά, και να σου πω, έχεις μήπως διαβάσει το Twilight από Stephanie Meyer ?
Aug 12 2008 13:29
cheery girl! → Kenny
Επικλειση στο συναισθημα.......χμ ναι οφειλω να το ομολογησω.....ξερεις.....ειναι ενας απο τους βασικοτερους τροπους επιχειρηματολογιας......Νεοελληνικη Γλωσσα Γ' Λυκειου....ριξε μια ματια,δεν θα σου κανει κακο......!!!!
Αντιθετως εσυ χρησημοποιειες ιδιαιτερη την ''επιθεση στο ηθος του αντιπαλου'' εναν απο τους περισσοτερο κατακριτεους τροπους επιχειραματολογιας......Διοτι αποτελει τον μοναδικο τροπο αμυνας ανθρωπων που δεν μπορουν να χειρηστουν σωστα τους υπολοιπους τροπους.........
Διοτι για σενα η επιθεση ειναι ο πιο ευκολος τροπος να σριμωξεις καποιον.....απλα πολυ ριχο κατα τη γνωμη μου......τιποτα πιο εξυπνο???????
Οσο για την ειρωνια,εχεις ακουσει ποτε την λαικη και σοφη παροιμια, ''Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα?'' Και μαντεψε ποιος ειναι ο πετεινος.......Κανε κρητικη πρωτα στην δικη σου ειρωνια (την οποια βαριεσαι κι ολας!!!!Εδω ειναι που ο Ομηρος θα χαρακτηριζε την ειρωνια σου ως ''τραγικη!") και μετα στων αλλων.........
Προσθετω [B]για ακομα μια φορα πως [/B]βαριεσαι,ξεβαριεσαι να διαβαζεις,μοντ εισαι,αυτη ειναι η δουλεια σου.....γι αυτο ριξε μια καλυτερη ματα στην απαντηση σου αμεροληπτα (αραγε μπορεις?) και με καθαρο πλεον μυαλο ισως εντοπισεις την πραγματικη ουσια....(την οποια σαφεστατα και εχασες...)
Θες να σου δινω μασιμενη τροφη????????3 γραμμες με ενα ξεκαθαρο νοημα?????Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι???????
Αχ kenny kenny....η απροσεξια σου,χρυσε μου βγαζει ματι....το youtube....(οπως ειπα και στο post μου) εχει 17 επεισοδια μονο.......ισως ξερεις πως το ενα κρατα γυρω στο μισαωρο....που καταλιγουμε......α ναι,εχω διαβασμα και περιπου ενα 2 ωρο ελευθερου χρονου (τωρα το καλοκαιρακι!) εκ του οποιο 2ωρου,τη μια ωρα σπαταλω για να βλεπω 2 επεισοδιακια και την αλλη ωρα ειτε γραφω σε αυτο το φορουμ,ειτε στο αλλο που ειμαι admin....
Ακομα απο την απαντηση σου συμπεραινω πως δεν διαβασες ολη την απαντηση μου....shame on you!!!!!!! (ε ας κανω κι εγω επιθεση μια φορα!)
Θα εβλεπες αγαπητε πως,την ημερα εκεινη ημουν σε internet cafe διακοπουλες....μπηκα μονο για ενα 10 λεπτο για να ελενξω τα e-mail μου και να βρω κατι πληροφοριες που ηθελα....10 μονο λεπτα λογω της μανας μου.....[B]ριξε μια ματια[/B].....και κατα τ'αλλα εγω ειμαι αυτη που παρουσιαζω ελλειψη θελησης.....
Αρα ΟΛΑ ΚΟΛΛΑΝΕ.....and guess what!It get worse.....
Eχεις μηπως ριξει καμια ματια στο φορουμ μου???Αν ειχες θα εβλεπες πως εχει πολλες διαφορες με τουτο δω.....Ειναι για τον harry potter βλεπεις.....ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΤ εχουν δει μονο τις ταινιες....δεν εχουν ιδεα απο βιβλια......
Οποτε αν ενα χαμενο μελος ηθελε να μαθει κατι ας πουμε που δεν καταλαβε στο 7ο βιβλιο,επρεπε να στειλει pm στους μοντ???????(Περιττο να πως πως και ο ιδρυτης του φορουμ που ειναι κι αυτος admin,δεν εχει ιδεα απο βιβλια.....!)
Πολυ απλα ο μοντ,δεν θα ηξερε να απαντησει......Γι αυτο και ΟΛΕΣ οι αποριες,τα παντα ποσταρονται φανερα στο φορουμ.....γιατι να εχουν το δικαιομα και τα αλλα απλα μελη να δοσουν μια απαντηση την οποια ισως οι μοντ να μην ξερουν!!!!!
ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ONE PIECE?????H KAI NA XEI ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ??????
Αν [B]οντως προσεχεις τοσο πολυ τα post μου,[/B]θα ηξερες πως εγω εχω επαφη μονο με τα shoujo και πως το one piece ειναι το πρωτο μου shouen.....Στα threads περι shoujo,λιγοι απο σας ποσταρουν,και μονο αυτους τους ''λιγους'' γνωριζω.....
Αν ειχα απορια σχετικα με καποιο shoujo anime,φυσικα και θα ηξερα που να στειλω πμ....η μαλλον που να κανω post......
Kι εσυ μου ζητας μεσα σε ανα πενταλεπτο,να κατσω να ψαξω ποιος απ ολους τους μοντ και αντμιν (αναθεμα και να ξερα ποιοι ειναι...) ειναι σχετικος με το θεμα και μπορει να μου δοσει απαντηση????
Θα μου πεις παλι ''Μα το one piece ειναι θρυλος..ποιος στο καλο δεν θα ξερε να σου απαντησει?'' (Τσα ειδες που σε προλαβα....!Και μετα μου λες πως γραφω πολλα....το κανω για οικονομια χρονου!)
Κι εγω θα σου πω πως σου εχω θεσει ηδη ενα παραδειγμα σχετικα με τον harry potter.....θα μπορουσε να συμβαινει καλιστα κατα παρομοιο κι εδω.....
Αχ kenny πραγματικα με εχει κουρασει η ελειψη προσοχης σου...[B]ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.....[/B]γραφω ξεκαθαρα πως οι κανονες ειναι σημαντικοι,και ποια πρεπει να ειναι η αντιμετωπιση οταν καποιος τους παραβιασει.......
Ξερω οτι η δουλεια ειναι σκληρη,αλλα σκοπος ειναι και να σ'αρεσει αυτο που κανεις.....εγω εγινα admin με ολη μου την καρδια....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?Γιατι [B]δεν βαριεμαι[/B] να κανω παρατηρηση σε καποιον διπλη φορα.......ετσι παει...σου πα οι καλοι τροποι συμπεριφορας κερδιζουν τους ανθρωπους......οταν το μελος ξεπερασει τα ορια τοτε ναι πατον απ τα αφτια και κατασαδιασε τον...
Εσυ με το καλημερα σας (αληθεια ειχαμε ξαναμιλησει ποτε?) να μου τα χωσεις χωρις να ξερεις τα πραγματικα αιτια η ακομα την θεληση να επανορθωσω.......
Τι να πω....εχω κουραστει να γραφω,δεν πιστευω να παραδεχτεις ποτε πως εγω ισως και να εχω εν μερη δικιο,οποτε αν ''σε φτιαχνει'' να μου την μπαινεις και να στην μπαινω,συνεχισε....
Εγω βαρεθηκα..αμα ο ανθρωπος δεν θελει να καταλαβει......
Υ.Γ Μ'αρεσει που σε κανω να γελας....ειμαι ευθυμος ανθρωπος βλεπεις....μεχρι και στους τσακωμους κραταω ευθυμη ατμοσφαιρα....
Aug 12 2008 12:26
Όχι όχι όχι καλέ !! Δεν έλεγα αυτή την εικόνα, έλεγα αυτή στο profile σου, με τις 3 κοπελιές, που η μια έχει ένα τατού, και μια μικρούλα κρατάει ενά λουλούδι !! Την Sakura δεν θα ξέρω ?? Ντροπή σε όποιον αποκαλείται anime fan και δεν ξέρει την Cardcaptor Sakura (ή Νίκι, όπως την μάθαμε εμείς). Μέχρι και μερικά post στο thread σου για την Sakura έχω κάνει.Και θά πάω 3η Γυμνασίου, του χρόνου λύκειο ;) Είμαι μικρο, πανάθεμά με =D Bασικά, δεν είμαι και πολύ ρομαντικός τύπος, αλλά εύχομαι τα αγόρια να ήταν σαν τους anime guys, που κάνουν τα πάντα για την καλή τους (και είναι και κουκλια !!)
Aug 12 2008 11:33
ΩΩΩΩ μην μου πεις πως δεν εχεις δει το συγκεκριμενο anime!!!!!Ντροπη!!!!!!!!!Ονομαζεται cardcaptor sakura,και ειναι ενα απο τα αγπημενα μου!!!!!!!Η κοπελιτσα (οπως λογικα εχεις συμπαιρανει ειναι η sakura αυτοπροσωπως!!!!!!!)Εχω κανει και σχετικο thread,ριξε μια ματια,δεν θα χασεις!!!!!!!!!
Οσο για τα anime με πολυ ξυλο,θα συμφωνησω κι εγω.......τα βαριεμαι ελεινα....ψαχνω για κατι πιο cute!!!!!!(να περιεχει και λιγο romance.......!)
Αρα Σοφια μου εσυ φετος θα πας Α'Λυκειου ε?Τυχερη..........!!!!!!!Εγω τραβψ τον δυσκολο τον δρομο!
Aug 12 2008 11:24
Εγώ είμαι 14 ^__^ Και'γω κυρίως με soujo ασχολούμαι, τα anime με πολύ ξύλο και/ή μόνο ένα ή δυο γυναικείους χαρακτήρες τα βαριέμαι μέχρι σκασμού :Χ Από πού είναι η εικόνα στο profile σου ? Το κοριτσάκι με το λουλούδι είναι πολύ kawaii !
Aug 12 2008 10:19
Kenny → cheery girl!
Τεράστια απάντηση, ελάχιστη ουσία. Αντιθέτως, αρκετή επίκλιση στο συναίθημα και ολίγη ειρωνία. Μάλιστα. :yawn2:
Όπως θα παρατηρήσεις, εμένα μ' αρέσει να επικεντρώνομαι στην ουσία. Βαριέμαι το Ξανθόπουλος mode. Έχουμε λοιπόν.
1. Είμαι moderator στο anime/manga section. Θυμάμαι τόσο καλά όσο κι εσύ πόσες φορές έχεις μπει, που έχεις postάρει, και τι έχεις postάρει, εκεί όπου είμαι υπεύθυνος. Κρίνω ότι έχεις συμμετάσχει αρκετά για να μην θεωρείσαι πλέον νέα. Πάμε παρακάτω τώρα, στις λογικές τρύπες.
2. Δεν έχεις χρόνο λόγω πανελληνίων για να ρίξεις περισσότερες ματιές στο forum, όμως έχεις και παραέχεις χρόνο για να βλέπεις ένα endless shounen (One Piece), σε σημείο που να έχεις δει ό,τι έχει το YouTube, και να αναζητάς διακαώς τα επόμενα επεισόδια [λέω διακαώς γιατί αν [B]δεν[/B] τα αναζητούσες διακαώς [B]δεν[/B] θα ένοιωθες την ανάγκη να κάνεις ένα τόσο εξόφθαλμα επιπόλαιο post, θα άφηνες την ερώτηση (και συνεπώς τα επεισόδια) για μια άλλη φορά]. Δεν κολλάει και πολύ, but it gets worse...
3. Είσαι admin σε άλλο forum (άρα έχεις και παραέχεις εμπειρία από forums) και δεν σου πέρασε από το μυαλό να στείλεις στον sanji ένα private message ή ένα visitor message ή ένα email με την ερώτησή σου (μιας και απευθύνεσαι κυρίως σ' αυτόν, δεν είναι άλλωστε απαραίτητα και οι υπόλοιποι αναγνώστες του Air thread σχετικοί με το One Piece). Αυτό κι αν δεν κολλάει. :|
4. Γέλασα όταν διάβασα το "ενα ματσο παλιοκανονες πρεπει να δεσμεσουν καθε μου κινηση και να χειραγωγισουν καθε μου σκεψη,να την κατευθυνουν οπως εκεινοι θελουν και να μην αφηνουν τον ενθουσιασμο να λαβει χωρα". Για όνομα της Haruhi, δεν απαγορεύουμε κανένα θέμα. Εδώ μπορείς να συζητήσεις ό,τι θες. Το μόνο που απαιτούμε είναι να συζητάς γι' αυτό που θες εκεί που πρέπει. Στο κατάλληλο, ειδικό, αφιερωμένο γι' αυτόν τον σκοπό thread. Δεν είναι παράλογο αίτημα, έλεος. :frozen:
5. Γενικότερα, μεγαλοποιείς τα πράγματα δίχως λόγο. Ούτε αυταρχικοί είμαστε, ούτε καταδικάζουμε, ούτε στην πυρά στέλνουμε, ούτε εξοστρακίζουμε. Απλά έχουμε διαπιστώσει ότι οι παραινέσεις μέσα στην ευγένεια και με 500 γλυκούλια emoticons έχουν την τάση να μην λειτουργούν. Οπότε συνήθως τα πετάμε έξω από τα δόντια, για να είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος θα "νιώσει". Αν το καλοσκεφτείς, οι moderators έχουμε στα forums το ρόλο των μανάδων στο σπίτι. Πλένουμε, σκουπίζουμε, καθαρίζουμε, και βάζουμε και καμιά φωνή στα παιδιά μας που κάνουν αταξίες και λερώνουν το σπίτι. Γι' αυτό μην εκνευρίζεσαι. :hahaha:
Aug 12 2008 01:56
Χα,χα,χα ναι οντως!!!!!!Καιρος λοιπον να κανουμε την αρχη!
Ονομαζομαι Νατασα,ειμαι 17 χρονων και μαντεψε!Τρελη φαν των soujo animes!!!
Aug 12 2008 01:06
cheery girl! → Kenny
Ας υποθεσουμε οτι εγω εκανα μια μερα εγγραφη στο φορουμ και ξαναεμπενα μετα απο ενα χρονο......Τοτε θα επρεπε να χαρακτηρηστω ως εμπειρο μελος πλεον μελος ε??????Σαν να μην μας τα λες καλα......Αν ειχες κατσει να ασχοληθεις λιγο μαζι μου θα εβλεπες πως συνολικα πρεπει να εχω επισκεφτει το φορουμ καμια 12ρια φορες εκ των οποιων εχω αφιερωσει σε καθε μου επισκεψη κανα μισαωρο και εχω κανει comments μονο στην υποενοτητα σειρες anime (μιας και το φορουμ ειναι ταιραστιο και εχω χαθει κυριολεκτικα!!!!)
Τι συμπερασματα βγαζουμε απο εδω????Εισαι εξυπνος θα τα βρεις....πολυ σωστα μαντεψες!
Λογω περιορισμενου χρονου (καποιοι δινουν πανελληνιες φετος!) δεν εχω προλαβει να ριξω και την παραμικρη ματια στα αλλα θεματα.........
Θα μου πεις εσυ τωρα με την αυταρχικη φωνουλα σου....''Σιγα εγω στη θεση σου θα ειχα προλαβει να γυρισω ολο το φορουμ!!!!!!''
Και σου υπενθιμιζω πως ορισμενα ατομα εδω μεσα δεν ειναι και πολυ καλοι χειρηστες του internet....τους παιρνει λιγο παραπανω χρονο.......!Θες να με καταδικασεις γι αυτο????Εμπρος λοιπον!Η δικαιοσυνη ας λαμψει για ακομα μια φορα.....!
Χα,εσυ θα πεις σε εμενα που πασχιζω να διαβασω και τρεχω στα νοσοκομεια απο το πρωι εως το απογευμα διοτι η μανα μου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα με την σπονδυλικη της στιλη,πως τα κανω ολα αυτα επειδη βαρεθηκα να κοιταξω?????Βαρεθηκα???????
Δεν με ξερεις,σε καταλαβαινω εχουν δει πολλα τα ματια σου,ομως δεν γινεται τον οποιοδηποτε που κανει ενα κοινοτυπο σφαλμα να τον κατατασεις στην ομαδα με τα ''σπαστικα παιδακια που χαζοφερνουν στο φορουμ και εσκεμανα μου σπαν τα νευρα''
Ξερεις γιατι εγινα μελος σε αυτο το φορουμ?Διοτι ηλπιζα πως ακομα και σε αυτη την πλεον παρακμιακη χωρα-μπορουσα να βρω ατομα που μοιραζονται το ιδιο παθος με εμενα.....τα anime shows!Ατομα με τα οποια μπορω να μοιραστω τις ιδεες και τις αποψεις μου σχετικα με αυτο το θεμα.....
Και πιστευω πως αυτος ειναι ο κυριος σκοπος ενος φορουμ.....Το φορουμ ειναι ενα μερος που ατομα απο καθε μερος της γης μπορουν να καταπιαστουν με την τρελα τους,οποια κι αν ειναι αυτη,και να σταματησουν να νιωθουν μονοι...μπορουν να βρουν κι αλλους ομοιους τους και να σκεφτουν ''Για κοιτα να δεις επιτελους καποιος που με νιωθει!!!!!!''
Ομως αν ενα ματσο παλιοκανονες πρεπει να δεσμεσουν καθε μου κινηση και να χειραγωγισουν καθε μου σκεψη,να την κατευθυνουν οπως εκεινοι θελουν και να μην αφηνουν τον [B]ενθουσιασμο [/B]να λαβει χωρα,τοτε τι να το κανω το φορουμ μου λες?????
Διοτι εκεινη τη στιγμη ημουν ενθουσιασμενη!Μολις ειχα αρχισει να βλεπω αυτη την υπεροχη σειρα εν ονοματι one piece!Ξαφνικα,τι απογοητευση!Το youtube δεν εχει αλλα επεισοδια.....Αμεσως λοιπον που πηγε το μυαλο μου?Ας ρωτησω τα παιδια αυτου του υπεροχου φορουμ!Φυσικα και θα ξερουν!
Μπαινω λοιπον μεσα ξερωντας πως εχω 5 λεπτα καιρο διοτι ο πατερας μου περιμενε εξω απο το intenet cafe και προσπαθω να βρω στην [B]μοναδικη υποενοτητα που λογω ελλειψης χρονου εχω μπει ποτε,[/B]ενα thread με τον τιτλο one piece...Oμως διστυχως τιποτα....φτου ρε γαμωτο!Χρονος δεν υπαρχει να ανοιξω thread,η χειρουργημενη μανα μου περιμενει στο αμαξι και δεν θελω να καθυστερησω.........τι να κανω τι να κανω....Δεν πειραζει σκεφτομαι.....θα καταλαβουν.....ας γραψω την ερωτησουλα μου σε ασχετο thread....δεν θα επαναληφθει ποτε ξανα.....
Κι ετσι απο μια στιγμη ενθουσιασμου εκανα ενα λαθος....Το οποιο!!!Ω Ωιμε!!!!!!!!!Ενοχλησε τοοοσο πολυ!!!!!!!
Ο moderator εχει βαρεθει να διορθωνει τα μελη (κατι το οποιο ειναι ουσιαστικα η δουλεια του.....αμα δεν ηθελες να διορθωνεις τα λαθακια των μελων σου,με τα οποια [B]μοιραζεστε το ιδιο παθος[/B] τοτε να μην γινοσουν μοντ!)Και μαλιστα φωναζει και καταδικαζει!!!!''Στην πυρα!'' ''ο κατηγορουμενος δεν τιρισε τον κανονα νουμερο 325'' Ελα ομως που δεν γινονται ετσι οι δκες!!!!!!!Συνηθως ο δικαστης ρωτα ''Γιατι επραξες αυτο το κακουργημα?'' και αμα κρινει πως το [B]γιατι ειναι δικαιολογημενο [/B]αφηνει τον κατηγορουμενο ελευθερο!
Τωρα αμα ο κατηγορουμενος επαναλαβει το λαθος του πολλες φορες (στη δικη σου περιπτωση,σου κανω εκπτωση,εστω οτι επαναλαβω [B]1 φορα [/B]ακομα το λαθος) τοτε ναι ας τον φυλακισει.........
Θα μου πεις τωρα ετοιμος να εκραγεις ''Καλα ρε κοπελα μου τοσο πολυ θιχτηκες και μου γραφεις ολο αυτο το κατεβατο?????Οκ δεν σε βρισαμε κι ολας!''
Εδω εγω θα γελασω και θα πω....για μια φορα εχεις δικιο....[B]ΟΜΩΣ![/B] Το κανω αυτο γιατι εχω βαρεθει πλεον την αυταρχικη συμπεριφορα των αντμιν και των μοντ ......Η γλυκια αντιμετωπιση και η καλοσυνη αποτελουν υποδειγματα καλης συμπεριφορας,εξευγενισμενης ψυχης και ανωτερου ανθρωπου.......
[B]Δεν με ενδιαφερει τι κανουν τα αλλα φορουμ![/B]Τι δηλαδη δημαγωγουμενα προβατα ειμαστε??????Οτι κανει το πληθος πρεπει να το κανουμε κι εμεις????Ετσι επειδη το λενε οι αλλοι??????
Εγω ξερω οτι το χαμογελο και η αγαπη κερδιζουν τους ανθρωπους και τους γεμιζουν εκτιμηση για το ατομο σου........
Στο φορουμ στο οποιο ειμαι αντμιν ([URL="http://www.harryworld.net"]www.harryworld.net[/URL]) οταν πρωτοεγινα μελος,μονο ξυλοδαρμους δεν ειδαν τα ματια μου!!!!!Κι ομως καταφερα και τους εστρωσα ολους!!!!Πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει........αν θες μπες και ριξε μια ματια......θα δεις οτι εχω να μπω επεισημα παρα πολυ καιρο (κατι το οποιο πιστοποιει τον φορτο εργασιας μου) και μαλιστα ολοι μου λενε περαστικα για την οικογενεια μου (δεν περιμενω να με πιστεψεις γι αυτο στο λεω......) Εχω να μπω κανα 3μηνο κι οταν ειπα στον δημιουργο του φορουμ να με βγαλει απο αντμιν λογω αποθσιας μου μου απαντησε...
''Εισαι καλα?Που θα ξαναβρω εγω τετοια αντμιν??????Ολοι σε αγαπανε σε αυτο το φορουμ!Θα μεινεις αντμιν κι ας μπαινεις μια φορα τον χρονο!''
Εγω περιττο να πω οτι συγκινηθηκα......
Τεσπα,φλυαρισα,βαρεθηκες να με ακους,αλλα εκει που θελω να καταληξω ειναι πως
Οι κανονες ειναι σημαντικοι......οπως ειπες κι εσυ βοηθαν στην καλυτερη οργανωση του φορουμ......ομως μια παραβιαση δεν αντιστοιχει στον εξωστρακισμο του ατομου που εκανε την παραβιαση.........μαθε πρωτα τον λογο....(αυτη ειναι η δουλεια σου!Αν βαριεσαι αλλαξε επαγγελμα!)....εξυπνο παιδι εισαι,θα κρινεις σωστα,θα προειδοποιησεις γλυκα.........Και μαθε να αντιμετωπιζεις τα μελη σου [B]ισοτημα...[/B]
[B]Μπορει να μην εχουμε ξαναμιλησει,τα γουστα μας ισως δεν συμβαδιζουν ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν αξιζω....πρεπει να με γνωρισεις....και μετα κρινε....![/B]
Aug 12 2008 01:01
Kenny → cheery girl!
1. Δεν είσαι νέα στο forum. Έχεις πάνω από ένα μήνα.
2. Το forum δεν είναι και τόσο τεράστιο. Το δε One Piece subforum έχει link στην [URL="http://www.anime.gr/forums/"]αρχική σελίδα των forums[/URL]. Ειλικρινά, πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να [B]μην[/B] το δεις.
3. Δεν είμαι αυταρχικός, και σε προτρέπω να ρίξεις μια ματιά σε άλλα forums, να δεις εκεί τι σκληρό moderation έχουν. Seriously.
4. Όπως είπα δεν θέλω να ακούω συγγνώμες. Μου αρκεί να ακολουθείτε τους κανόνες χωρίς να χρειαστεί να επεμβαίνω. Δεν είναι λογική το "Κάνω εν γνώσει μου ένα παράπτωμα. Περιμένετε να πάρω την απάντηση που θέλω και μετά σβήστε το." Αν το έκαναν περισσότεροι αυτό, το search function του forum θα γίνονταν άχρηστο, και οι τίτλοι των threads δεν θα ανταποκρίνονταν στο περιεχόμενο. Sounds like a broken forum. Θα πρέπει να έχετε την καλή θέληση να ξοδεύετε λίγο χρόνο παραπάνω, να κάνετε ένα search, και να postάρετε αυτό που θέλετε να πείτε εκεί που πρέπει να το πείτε.
Αλλά αυτό που βλέπω, αντιθέτως, είναι έλλειψη καλής θέλησης, σε αυνδυασμό με δυσαρέσκεια επειδή κάνω τη δουλειά μου(!).
Καλά μου κόλυβα.
Aug 11 2008 22:29
Hi !! Δεν νομίζω πως έχουμε ξαναμιλήσει μέσω comments, ε?? Πώς είσαι ?
ΥΓ:Πώς σε λένε ?Εμένα Σοφία, χάρηκα ^ο^
Aug 11 2008 22:13
cheery girl! → Kenny
Διστυχως για σενα,δεν προκειται να ζητησω συγγνωμη.....ειμαι και υπερηφανη τρομαρα μου,οπως καλα ειπες........
Δευτερον,εχεις σκεφτει καλε μου ανθρωπε την πιθανοτητα πως ισως υπαρχουν μικροτερα σε ηλικεια μελη σε αυτο το φορουμ,που ισως μολις εγιναν μελη και δεν ξερουν τα κατατοπια??????Η οτι ισως το φορουμ ειναι τοοοσο ταιραστιο και πως ισως τα μελη αυτα θελουν μια μικρη βοηθεια?????Α να σου υπενθιμισω σαφεστατα πως ανθρωπος ειμαι και πως κανω λαθη......θα μπορουσες πολυ ευγενικα να μου προσφερεις βοηθεια χωρις τις αυταρχικες σου συμβουλες απο τη στιγμη μαλιστα που το ειπα ξεκαθαρα στο thread μου πως επιθυμω να σβηστει απο τους αρμοδιους μολις το δουν γιατι κι εγω ειμαι αντμιν σε ενα αλλο φορουμ και ξερω τι εστι spam........
Για το δικο μας καλο,ευτυχως,στο φορουμ μου, φροντιζουμε να εξυπηρετουμε τα μελη ευγενικα διοτι πολυ απλα δεν γεννηθηκαν ολοι καλοι χειρηστες του internet.........
Α,και ευχαριστω πολυ για την εξυπηρετηση!
Aug 11 2008 21:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed