Community Status Updates
Kenny → cheery girl!
[I]οκ οκ sanji ξερω οτι βγαινω τελειως off topic αλλα ειναι απολυτη αναγκη!!!Ειδα το ονομα και δεν αντεξα....!!!Ξεκιvησα το one piece!Ως soujo και romantic anime fan,δεν πιριμενα να μ'αρεσει τοοοσο πολυ,αλλα μα το θεο ξετρελαθηκα!!!Εχω πορωθει σου λεω και εχω μια απορια......!που στο καλο μπορω να δω τα επεισοδια με english subs????Στο youtube εχει μεχρι το επεισοδιο 17 με ελληνικους υποτιτλους αλλα μετα δεν μπορω να βρω καποιο site που να εχει τα υπολοιπα επεισοδια.....εστω με αγγλικους δεν εχω κανενα προβλημα!!!!!!!
Στην αναγκη,θελω ενα site που να μπορω να κατεβαζω τα επεισοδια αλλα μονο με torrent!!!!!Yπαρχει????Οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει,ειμαι απελπισμενη!!!!!!(Ναι μεχρι και εγω κυριες και κυριοι....τα εγκεφαλικα αργοτερα!!!!!!!)
Απαντηστε μου και σβηστε το μνμ,καταλαβαινω απολυτα!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!(Η ευγενεια θα με φαει,φτου μου!)[/I]
Λοιπόν.
Πρώτα-πρώτα, θα έπρεπε να είχες σκεφτεί ότι θα υπάρχει thread για το One Piece, και ότι πρέπει να κάνεις εκεί την ερώτησή σου, και όχι στο thread του Air. Για την ακρίβεια, δεν έχουμε απλά thread, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/"]ONE PIECE SUBFORUM[/URL]. Είναι δυνατόν να μην το έχεις δει;
Ακόμα χειρότερα, σ' αυτό το subforum υπάρχει ένα sticky thread, με τίτλο (με κεφαλαία γράμματα, τρομάρα του): [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html"]ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ANIME ONE PIECE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ[/URL]. Και μάντεψε ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση... από που να το κατεβάσει κανείς. Μία απλή επίσκεψη να είχες κάνει εκεί και θα είχε λυθεί η απορία σου.
Το post σου σβήστηκε και προειδοποιώ ότι το ίδιο θα κάνω από δω και πέρα δίχως ενημέρωση. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ANIME Α ΣΤΟ THREAD ΤΟΥ ANIME Β. Έχω βαρεθεί να ακούω συγγνώμες από άτομα που το κάνουν διαρκώς. Μάθετε να τηρείτε τους κανόνες επιτέλους.
Aug 08 2008 13:51
cheery girl! → Ioanna-chan
Τωρα ειμαι διακοπες,αλλα μολις επιστρεψω σου υποσχομαι πως θα δω το paradise kiss!!!Μου εχεις εξαψει την περιεργεια!!!!!!!!!!!!Αχου εχω τοοοοσα πολλα να κανωωωωω!!!!!!!!Θα τρελαθω!!!!!!!Οσο για το aishiteruze baby εχει φιλι και μαλιστα οχι μονο ενα!!!!!!!!!Ο πρωταγωνιστης ειναι κουκλος και εχει εναν απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω συναντησει!!!!!!Το πιο υπεροχο ομως πλασματακι σε αυτο το ανιμε,ειναι το μικρο κοριτσακι που προσεχει ο πρωταγωνιστης!!!!!Ειναι μια γλυκααααααααα!!!!!Στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Ειδες που ειμαι expert στα soujo????Πρεπει να παω για διπλωμα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 08 2008 11:34
cheery girl! → Raven Princess
ευχαριστω πολυ Raven Princess μου!!!!Κι εσενα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!Να περασεις εκει που θες και να προοδευσεις στη ζωουλα σου!!!!Παρολο που ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα τα καταφερεις μιας και εισαι φοβερη ψυχη,φιλοτιμη και απ οτι μου λες κι εσυ εργατικη!!!!!!
Aug 08 2008 11:27
Ioanna-chan → cheery girl!
αχαα κοιτα να δεις θημηθηκα αανιμς που ειχα ποροθει παλια:boys over flowers,paradise kiss(σε αυτο επιμενω ξανα).τωρα βλεπω το ultra maniac αλλα δεν ξερω ρε παιδι μουαν εχει φιλι μιπως ξερεις?
Jul 29 2008 23:40
Emmanouela → cheery girl!
Ohio!!! :hi:
Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι...στο topic του cardcaptor sakura ειπες οτι το tsubasa chronicles εχει και 3η σεζον...μεχρι στιγμης εχω βρει μονο τα 3 OVA και τη 2η σεζον η οποια εχει 26 επεισοδια δλδ γυρω στα 52 επεισοδια μαζι με τη πρωτη σεζον...
Εχεις τη 3η σεζον???
Αν ναι μηπως εχεις link να μου πεις για να την κατεβασω και εγω... :congrats:
Jul 29 2008 10:45
ελα μου ντε!!!κ εγω αυτο αναρωτιεμαι για αυτο με τα παιδια δημοτικου.δηστυχως,αυτα ποθ μου ειπες τα ανιμς τα χω δει και οσο να ψαχνουμε δεν υπαρχουν αλλα τετοια.τα μονα που εχουν ερωτα και δραση και τα οποια ξερω μετα απο ποοοολυ ψαξιμο τα εχεις δει.για αυτο λογω μεγαλου εκνευρισμου και επειδη θελω φιλι επιτελους (dammit) αναγκαζομαι και βλεπω ανιμς με καποιες pervert σκηνες.απο καλα shoujo τα εχεις δει ολα!!!δεν υπαρχει κατα την γνωμη μου καποια που δεν ξερεις.επισης επειδη ειδα καποια ανιμσ που δεν εχεις δει ερωτω:aishetruz e baby eχει φιλι?
Jul 27 2008 21:29
Raven Princess → cheery girl!
Αντε καλη επιτυχια!!!Περαστικα στη μαμα σου και καλο κουραγιο!!Πραγματικα σε καταλαβαινω γιατιη μητερα μου,η θεια,μου και η νονα μου ειναι φιλολογοι και οπως καταλαβαινεις δεν με αφηνουν ουτε να ανασανω!!!!
Ελπιζω να περασω νηπιαγωγων!!! Ευχομαι να τα καταφερεις να γινεις μια φοβερη κτηνιατρος!!!
Παντως και μετα τις πανελληνιες εγω θα κοπιασω μιας και θελω να περασω σε ανωτερη επαγγελματικη σχολη χορου για καθηφητρια μπαλλετου!!!!
Jul 26 2008 17:05
cheery girl! → kakashi sensei
Ναι ετσι λεγεται,αλλα αυτος ειναι ο ιαπωνικος του τιτλος......το πιο πιθανον ειναι να το βρεις με το ονομα kodocha.....
Jul 25 2008 23:54
kakashi sensei → cheery girl!
καλισπερα.
το anime που προτεινες σιγουρα λεγεται Κοdomo no omocha!?
εψαξα στο google για πληροφοριες και δε βρηκα τιποτα.
Jul 25 2008 17:35
cheery girl! → Raven Princess
Kοιτα διαβαζω 3 ωρες την ημερα αλλα εχω καθε μερα ιδαιτερα ενα 2 ωρο και τον υπολοιπο χρονο μου ειτε βοηθαω τη μαμα γιατι ειναι χειρουργημενη,ειτε βγαινω εξω με τις κολλητες μου διοτι τους λειπω λενε,ειτε βλεπω το amore!Εμ,ειμαι πολυ ασχολη τι να κανουμε???
Παντως θελω να περασω κτηνιατρικη στη θεσσαλονικη.....εσυ?Για που στοχευεις?
Υ.Γ Το αβαταρ μου ειναι απο το shugo chara!!!!!
Jul 24 2008 20:02
Raven Princess → cheery girl!
Καλα πλακα μου κανεις????Κι εγω Γ' Λυκειου ειμαι αλλα δεν θα χασω και τα πραγματα που αγαπω απο το πολυ διαβασμα!!!!Φυτουκλακι που θες να περασεις????
Jul 24 2008 17:23
cheery girl! → Ioanna-chan
Thanks για τα animes θα προσπαθησω να τα δω ΟΛΑ!!!!!Αρχισα το kamisama kazoku,μπορω να πω οτι μ'ερεσει αρκετα!!!!Ειμαι στο επεισοδειο με την κοπελα στην αναπηρικη καρεκλα και την φιλη της που σκοτωθηκε στη γεφυρα.......Απλα ειναι λιιγο περιεργο anime,(απο αποψη χαρακτηρων κυριως!)Ενω εχει πολυ ομορφο σεναριο και πετυχημενα νοηματα,μου την σπαει που οι γονεις του samatarou ειναι τοσο αλλοκοτοι και που υπαρχουν καποιοες hentai σκηνες....
Γενικα προτιμω τα ''κλασσικα'' animes με ποιοτητα και αγαπη!!!!!Σαν την cardcaptor sakura και το shugo chara!!!!Οπου ξερεις υπαρχει ενας πρωταγωνιστης η μια πρωταγωνηστρια,με δυναμεις η οχι,που εχει αναλαβει να εκπληρωσει καποιο σκοπο...γενικα θελω να υπαρχει δραση,πολλες ερωτικες σκηνες,λιγο μπερδεμενη υποθεση καμια φορα,αλλα normal οικογενεια και φιλοι.....και ποιοτητα....ξερεις κλασσικα,οχι-πονηρες σκεψεις και εξαλα ρουχα κ.τ.λ.π.....!!!!!!Ακομα αν το ανιμε μπορει να με συγκινησει ακομα καλυτερα....
Να μια λιτσα με τα αγαπημενα μου animes για να καταλαβεις το γουστο μου...
1)Cardcaptor sakura
2)Full moon wo sagashite
3)Bokura ga ita
4)Tokyo mew mew
5)mermaid melody
6)Kamikaze kaitou jeanne
7)Fruits basket
8)Ginban kaleidoscope
9)Daa daa daa!
10)Kamichama karin
11)Sailor moon
12)Shugo chara
13)D.N angel
14)Call dr.rin!
15)Peach girl
16)Αishiteruze baby
και πολλα πολλα αλλα τα οποια δεν μου ρχονται τωρα!!!!!!
Ακομα εχω ενα κακο....Αν στο anime που βλεπω δεν υπαρχει ουτε ενα φιλι,παθαινω κριση!!!!!!!Αυτος ειναι κι ο λογος που δεν εχω ξεκινησει ακομα το gakuen alice και το kirarin revolution,που ειναι απολυτα του γουστου μου.......διοτι οι πρωταγωνιστες πανε δημοτικο και παρολο που αγαπιουνται δεν γινεται τιποτα.....ασε.....:nanana:
Ερωτηση!Γιατι στα καλυτερα αnimes οι πρωταγωνιστες πανε δημοτικο,η μολις τελειωσαν το δημοτικο???????Μου λες????
Οσο απο γουστο,δεν μ'αρεσουν καθολου τα ''κακα'' αγορια.....Τα κακα αγορια ειναι αυτα που εχουν ενα υπεροπτικο υφακι ολη την ωρα,θελουν να το παιζουν ωραιοι και εξυπνοι και καμια φορα ειναι και peverts!!!!!(βλεπε τον pierre απο το shugar shugar rune!)Τα anime boys που μ'αρεσουν χωριζονται σε 2 κατηγοριες!
1)Στους πλακατζηδες!Ξερεις σε αυτα τα αγορια με θρασος και ενα ταιραστιο χαμογελο!!!Που πηραζουν εντονα αυτη που γουσταρουν,εχουν καλη φημη στο σχολειο,ομως συνεχιζουν να κυνηγουν αυτη που τους αρεσει!Που πετουν πετυχημενες ατακες και πετυχαινουν αυτο που θελουν!Ομως παρολ'αυτα ειναι καλα παιδια,ετοιμοι να σε ακουσουν και να προσφερουν την βοηθεια τους!!!!!Σαν τον kukai απο το shugo chara,τον kippey (απο το aishiteruze baby),τον kazuki απο το la corda d'oro,τον chiaki απο το kamikaze kaitou jeanne,τον ryou απο το tokyo mew mew και τον Okayasu απο το peach girl!!!!!!Πραγματικα ειναι οι αγαπημενοι μου!!!!!!!Δες τα animes και θα καταλαβεις........
2)Σε αυτους που ειναι ομορφοι και εχουν καλη φημη,ομως κρυβουν τα αισθηματα τους και πισω τους υπαρχει συνηθως μια πληγωμενη ιστορια.....Ξερεις,αυτους που βοηθανε τους ανθρωπους αλλα δεν το παραδεχονται και οταν τους φερνεις σε δυσκολη θεση κοιτανε το ταβανι....σε αυτους που φερουν ενα λυπημενο χαμογελο στα χειλη τους....ολη την ωρα....οπως ο ikuto απο το shugo chara, ο kyo απο το fruits basket, ο shaoran απο το cardcaptor sakura, ο yue απο το cardcaptor sakura,ο takuto απο το full moon wo sagashite....αχ,ειδηκα ο ikuto!
Γενικα επιβαλεται το anime boy να ειναι ομορφο και hot!!!!!!
Ακομα δεν μπορω ναπω οτι μ'αρεσουν τα ''καλα'' παιδια η οι σοβαροι οπως o tadase απο το shugo chara η ο yukito και o toya απο το cardcaptor sakura η ακομα ο toji απο το peach girl και ο Tsuchiura απο το la corda doro!!!!!!!!Οχι με τιποτα!!!!!
Ο Kazune βεβαια αποτελει εξαιρεση....δεν ξερω γιατι.....κατι στη φωνη του με επιρεαζει θετικα νομιζω!:blush2:!!!!!
Α,και γενικα προτιμω τα ''μεγαλου μηκους'' ανιμες,διοτι πολυ απλα,ειναι πιο απολαυστηκα και κατανοεις τον ψυχικο κοσμο των χαρακτηρων περισσοτερο.......
Jul 24 2008 15:11
σε δινω μικρα γιατι αν ποροθεις με μεγαλα την εβαψες και θελω και να μου διαβαζεις[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
P.S:σαρεσουν πολυ τα κακα αγορια ε?μια ο yano μια ο ikuto[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Jul 21 2008 10:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed