Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → AristidisK

[B]δεν το ειδα....θα το δω μαλλον σε κααν 2 βδομαδες απο τωρα γιατι εχω πορωθει με το Tenju Tenge to manga *_*αλλα δε στο συστηνω γιατι ειναι υπερβολικα βιαιο...και πρεπει να εχεις γερο στομαχι για να το αντεξεις.... για πες κανα νεο? ^_^[/B]
Jun 10 2009 10:51
Photo

AristidisK → Yunancy

[COLOR=black]:tensai:Είδες τελικά το CODE GEASS:wooi2::wooi2::wooi2:;;;:wooi2:Φοβερό ANIME δεν νομίζεις;;;:nbleed::nbleed::nbleed:[/COLOR]
Jun 09 2009 15:58
Photo

AristidisK → Lelouch

[COLOR=black]:tensai:Είδα που λες και το τέλος και δεν το πίστευα όλη η υπόθεση:frozen: μια κομπίνα μεταξή του LELOUCH:chigau: και του SUZAKU:chigau: αλλά θα προτειμούσα να συνέχιζαι να είναι ένας κακός βασιλιάς:burningbe3: παρά να πεθάνε:rip:ι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα φοβερό ANIME:smokingg: και το αγαπημένο μου!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR] [COLOR=#000000]:tensai:Αλλά άραγε να το μάθαναν τελικά οι Μαυροι Ιππότες:dwarf: ότι ο SUZAKU:chigau: ήταν στο τελευταίο επισόδιο ο ZERO:kakashithumbup:;;;:canthelp:Και τι θα γινόταν μετά:canthelp:;;;[/COLOR]
Jun 09 2009 15:56
Photo

AristidisK → Raven Princess

:tensai:[COLOR=#000000]Εγώ τώρα τελευταία πορώθηκα τρελά:dazed: με CODE GEASS:wooi2::wooi2::wooi2: αλλά μόλις έμαθα ότι έχει μόνο 50 επισόδια:frozen: και τα είχα δει όλα έβαλα τα κλάματα:nanana::nanana::nanana:Τώρα λέω να ξεκεινήσω το D GRAY MAN:wooi2: το έχεις δει:drink:;;;Καμειά γνώμη.:emptyonexg1:[/COLOR]
Jun 09 2009 15:43
Photo

Raven Princess → AristidisK

hello!!!Μολις τελειωσαν οι Πανελλαδικες και βρηκα επιτελους λιγο χρονο να δω ανιμε.Τελευταια ξαναβλεπω τη Sailor Moon αλλα και ενα αλλο shoujo ,το Sugar Sugar Rune.Εσυ?Εχεις δει κατι καινουργιο??
Jun 09 2009 08:55
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] ([B][U]Εγώ πριν το χτήπημα)[/U][/B] :nanana:Όχι μη δεν το εννοούσα:nanana:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000][B][U](Γουίρνη Talks)[/U][/B] :madtodeath::madtodeath:Πάρε αυτή και αυτή και αυτή:madtodeath::madtodeath:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000][B][/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B][U](Εγώ τώρα) :beaten::beaten::beaten:[/U][/B][/COLOR] [B][U][COLOR=#000000][/COLOR][/U][/B] [COLOR=#000000]:tensai:[B][U]Πρόσεχε[/U][/B] τώρα άρχισε να κυνηγάει [U][B]εσένα[/B][/U]:tensai:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]:hahaha::hahaha::hahaha: :drink:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]:tensai:Είδες το δέκατο επισόδιο:oo:;;;Εγώ όχι αλλά το έχω βάλει να κατεβαίνει!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[U][B][/COLOR] [/B][/U]
Jun 08 2009 20:29
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

τρέχα! έχει ήδη αρχισει να σε κηνυγάει!:hahaha::hahaha::hahaha: :fromabove:
Jun 07 2009 15:19
Photo

AristidisK → Raven Princess

[COLOR=black]:hi:Γεια τι κάνεις εγώ καλά εσύ;;;:dazed:Βλέπεις κανένα ANIME τώρα τελευταία;;;:nod:[/COLOR]
Jun 07 2009 12:05
Photo

[COLOR=black]Σωστά πολύ σωστά τα λες αλλά μία μέρα μπορεί να χτυπήσει καταλάθος!!!:chigau:Και τότε θα γελάσουμε!!!:wooi2:[/COLOR]
Jun 06 2009 19:09
Photo

στ' αλήθεια σαν να τους κυνηγάνε.:joyful::joyful::joyful: αλλά υπαρχουν και μεγάλες διαφορές σε σχέση με το κλασικό fma. η ιστορία πάνω κάτω είναι ίδια αλλά αν θυμάσε τι γινεται σε αυτά τα επεισόδια τρελαίνεσαι :roar::roar::roar:με τις διαφορές που υπάρχουν. ωραίο πάντως το επείσοδιο 9 παρά τις διαφορές. φοβερή η Winry που τα πήρε στο κρανίο:madtodeath::madtodeath::madtodeath: πολυ μ' άρεσε. σκίψε μην σε πετύχει με το κλειδί της (τανάλια κλειδί ό,τι και αν είναι τέλως πάντων) και φύγεις κάπως έτσι!!!!!!:fromabove:
Jun 04 2009 23:37
Photo

:tensai:[COLOR=black]Το είδες το 9ο επισόδιο εγώ ναι:wooi2: ωραίο δεν λέω αλλά πολύ γρήγορα περνάει η ηστορία:Crying2: σαν να τους κυνηγάνε :hahaha: :tensai:Μπορείς να το κατεβάσεις από το SITE που σου είπα!!! :wooi2:[/COLOR]
Jun 04 2009 22:30
Photo

[COLOR=black] :tensai:Δυστιχώς αυτό κάνουν:emptyonexg1: αλλά ανοιπομονώ να δω και τα επόμενα:wooi2:.Λες να βγει και ταινία:oo::oo::oo:;;;Μακάρι!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 01 2009 21:03
Photo

:nod:thanks!!!!!!!!:nod: το 8 το είδα αλλά μεχρι τώρα αυτό που κάνουν είναι να δείχνουν τα ίδια επεισοδια με διαφορετική πλοκή αλλά είναι φοβερά!!!!:wooi2:
Jun 01 2009 11:38
Photo

[COLOR=black]:tensai:Θα σου στείλω ένα LINK για να κοιτάς αν βγαίνουν καινούργια επισόδια και θα τα κατεβάζεις:wooi2::wooi2::wooi2:!!!Σίγουρα το ξέρεις αυτό το SITE !!! Τώρα μπορείς να τα δεις μέχρι το οκτώ!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [URL]http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=fullmetal+brother+&type=1[/URL] :wooi2::wooi2::wooi2:
May 29 2009 15:23
Photo

AristidisK → Yunancy

[COLOR=black]:tensai:Του χρόνου θα πάω πρώτη γυμνασίου και ανοιπομονώ:wooi2:!!!Δεν νομίζω το διάβαζμα εξάλου να είναι τόσο φοβερό όσο λένε ελπίζω.:emptyonexg1:Είναι;;;:erk:[/COLOR]
May 28 2009 16:13