Community Status Updates
AngelPoTaGaTo → AristidisK
σε καταλαβαίνω και εγώ κάνω χρήση των anime:smokingg: και το ευχαριστιέμαι.:bike::hahaha: δεν μου 'ρχεται κάτι για να δεις:emptyonexg1:... μμμμμμμ... έχεις δει το Neon Genesis Evangelion? είναι ένα από τα κλασικά.:thatsit: αν όχι δες αν σ' αρέσει και πες μου.
Jun 20 2009 12:30
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=#000000]:tensai:Δυστιχώς τελείωσα το VAMPIRE KNIGHT:tensai: αλλά θέλω και άλλο!!!:nanana::nanana:[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=#000000]:tensai:Έχεις κανένα ANIME να μου προτείνεις να δω;;;:emptyonexg1:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]:nanana:Ναι το παραδέχομαι κάνω χρίση των ANIME:smokingg: και μου αρέσει πολύ αλλά θέλω και άλλο!!!:burningbe3:[/COLOR]
Jun 19 2009 17:16
thanks!!!!!!!!:blingeye2::joyful:όταν τελειώσεις βάλ' τον και εσύ στο album σου γισ νσ τον δω.
Jun 18 2009 14:52
[COLOR=black] :tensai:Ωραίος[/COLOR][COLOR=black]!!!:tensai:Εγώ είδα τι σειμαίνει κάθε συμβολω από την ιστοσελίδα:yawn2: εκείνη και λέο να φτιάξω έναν δικό μου!!!:nosey:[/COLOR]
Jun 18 2009 14:25
:tensai:μπες και κοίτα λίγο το album του fma. το έβαλα εκεί. για κάποιο λογο δεν έμπανε avatar.:uhh:
Jun 17 2009 21:53
:tensai:[COLOR=black]Μπορείς να τον βάλεις για AVATAR:congrats: και μετά να αντιγράψεις το URL:drink: και μετά ξέρεις τι να κάνεις.:canthelp:[/COLOR]
Jun 17 2009 21:07
μόλις τον τελείωσα:tensai: ή τον αποτελείωσα:hahaha: ένα από τα δύο αλλά δεν ξερω που να στον στείλω:sigh2:
Jun 17 2009 20:51
αναρωτιέμαι ποιον θα θυσιάσουμε:hehehe::hehehe::hehehe:(evil laugh):kakaka::kakaka::kakaka:φτιάξε γρήγορα ένα homunculi και έρχομαι. το transmutation circle που φτιάχνω είναι αυτό του Roy. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι η μικρή "σαυρούλα" στο κάτω μέρος του κύκλου:tensai:
Jun 17 2009 20:33
:tensai:[COLOR=#000000]Θα συννεργαστούμε φυσικά:wooi2:!!!:tensai:Λοιπόν θα ανοίξουμε την πύλη όπως στην ταινία:tensai: θα θυσιάσουμε κάποιον!!!:hehehe:[/COLOR]
[COLOR=#000000]:tensai:Επίσεις μόλις τελειόσεις το transmutation circle σου δείξτον μου.:drink:[/COLOR]
Jun 17 2009 16:08
να συνεργαστούμε:riiight: θέλω και εγώ να τους συναντήσω.:nanteee:τα έχω χασει τελείως.:joyful::joyful::joyful:πάντως και εγώ είχα βρει αρκετές πληροφορίες και σύμβολα για την αλχημεία από ένα άλλο site και τα εκτύπωσα.:tensai: έχω φτιάξει και εγώ στον υπολογιστή ένα transmutation circle αλλά έχει ακόμα τις ατέλιες του.:hahaha:
Jun 16 2009 22:40
:tensai:[COLOR=black]Και εγώ το ίδιο έπαθα όταν το είδα για πρώτη φορά!!!:colddd::frozen::colddd:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000] :tensai:Θα τα εκτιποσω τα ποιο πολλά και θα τα χρεισιμοποιήσω!!!:kakaka::kakaka::kakaka:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
:tensai:[COLOR=#000000]Λες εκεί που δεν το περιμένω να τα χρεισημοποιήσω και να ανοίξω την πύλη:colddd: που θα με πάει στον άλλο κόσμο:fromabove: και να συναντήσω τον EDWARD:wooi2: και τον ALFONSO:wooi2: και την Γουίρνι:awww: μακάρι!!!:cry5::deadga6:[/COLOR]
Jun 16 2009 22:15
καλά θεϊκό το σιτε που μου έστειλες:wooi2::wooi2::wooi2: θεϊκό!!!! έχω μείνει κάγκελο:terror2:
Jun 16 2009 21:51
:tensai: [COLOR=black]Ανοιπομονώ να βγει το νέο επισόδιο:wooi2: και αφού είσαι φαν αυτού του ANIME να κάτι που θα σε ενδιαφέροι!!![/COLOR]
[COLOR=#000000]:smokingg:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[URL="http://www.animeindepth.com/series.php?series=1&page=12&mode=page"]:smokingg:http://www.animeindepth.com/series.php?series=1&page=12&mode=page[/URL]:smokingg:
[COLOR=black]:tensai:Δες το σε συμβουλέβω και δεν θα το μετανιώσεις!!!:chigau:[/COLOR]
Jun 16 2009 21:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed