Jump to content

Community Status Updates

Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

ναι όντως το είδα και εγώ.:tensai:Aυτό είναι το μόνο chapter που έχω διαβάσει από το manga του Fullmetal Alchemist.:emptyonexg1:
Jun 16 2009 20:53
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] :tensai:Επιτέλους είδα και το 11κατο επισόδιο:wooi2: ωραίο ήταν αλλά τα ωραία θα αρχίσουνσε λίγο που μπαίνουμε σε MANGA έδαφος:oo:!!!:tensai::wooi2::tensai:[/COLOR]
Jun 15 2009 22:55
Photo

Tελείωσα:hahaha::hahaha::hahaha:και έσκισα!:tensai: Vampire Knight εεε... Έχω ακούσει πολύ καλή κριτική για αυτό το anime, αλλά δεν έχω καθήσει να ασχοληθώ καθόλου. Τώρα που αρχίζουν και επίσημα οι διακοπές μου :wooi2:θα ψάξω να δω τι λέει
Jun 15 2009 22:10
Photo

[COLOR=black] :tensai:Εγώ τώρα ξεκείνησα το VAMPIRE KNIGHT:chigau: και είναι ωραίο μέχρι αυτό το σημείο:wooi2: ελπίζω να έίναο όλο ωραίο!!!:wooi2: Και καλύ τύχη και στο επίμενο διαγώνισμα!!!:drink:[/COLOR]
Jun 13 2009 18:45
Photo

thanks! Άλλο ένα μάθημα μου μένει:nanana:. Είδα το 10 πριν απο μερικές ώρες και τώρα περιμένω και εγώ το 11. Δεν έχω δει το Elfen Lied αλλά έχω διαβάσει όλο το manga (100 chapters είναι περίπου) 2-3 μέρες μου πήρε:tensai::tensai:
Jun 12 2009 23:49
Photo

:tensai:[COLOR=#000000]Άντε καλύ τύχη με τις εξετάσεις!!!:drink:Εγώ περιμένω να βγει το 11 τώρα:wooi2:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000] :tensai:Έχεις δει το ELFEN LIED εγώ ναι:wooi2:.Δυστιχως είχε μόνο 13 επισόδια:cry5: και ένα OVA...:nanana:[/COLOR]
Jun 12 2009 21:17
Photo

[B](Εγώ) [/B]Όχι Winry! Μη! Μη το κάνεις!!!!!!!:nanana: [B](Winry) [/B]Την έχεις βάψει! χαχαχα (evil laugh):hahaha: :roar:(Winry attacks) [B](Eγώ) :oo: (ROUND 1) :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::fromabove: [/B]έξω από τον ρινγκ[B]:blurah5: (Eγώ) [/B]Όχι άλλο! :Crying2: [B](Winry) :kakaka::kakaka::kakaka::hiding_something:[/B] [B](ROUND 2):madtodeath:[/B][B]:beaten:[/B][B] :madtodeath:[/B][B]:beaten:[/B][B]:madtodeath:[/B][B]:beaten:[/B][B]:madtodeath::fromabove::deadga6: (Τέλος) [/B]Εγώ δεν έχω δει ακόμα το 10. Τώρα θα κάτσω να το δω. Έλεος! Το είχα ξεχάσει τελείως! Διάβαζα για τις εξετάσεις (λέμε τώρα. Εντάξη διάβασα λίγο και έγραψα φοβερά. Νομίζω...)
Jun 12 2009 18:42
Photo

AristidisK → Yunancy

:tensai:[COLOR=black]Εγώ άντεξα 12 ολόκληρα επισόδια:himitsu: πολύ ωραίο ANIME:wooi2: αν και πολύ τραγικό:nanana:.:tensai:Θα συνεχίσω να το βλέπω μου άρεσε πολύ η υπόθεση!!!:chigau:[/COLOR]
Jun 11 2009 21:04
Photo

AristidisK → Lelouch

:tensai:[COLOR=black]Πότε θα βγουν αυτά που λες:oo:;;;:tensai:Ελπίζω νωρίς γιατί ήταν φοβερό ANIME:chigau: και δεν ξεχνιέται με τίποτα!!!:chigau:[/COLOR]
Jun 11 2009 20:45
Photo

Lelouch → AristidisK

Βασικα μπορουσαν ανετα να πεταξουν κανα after story OVA ή μια μικρη σειρα. Αποσο ξερω ετοιμαζεται ταινια περι charles και VV οποτε εχουμε να δουμε λιγο ακομα. Τετοια endings κανουν τα anime αξεχαστα. Λες τι μαλ***** τελος και σου μενει :P
Jun 11 2009 17:18
Photo

AristidisK → Yunancy

:tensai:[COLOR=black]Εγώ θα συνεχίσω να το βλέπω μάλλον γτ εν έχω τίποτα άλλο να δω και ήταν ενδιαφέρων!!!:yawn2:Το ANIME του [B]tenje tenge[/B] και εμένα δεν μου άρεσε παρα πολύ:smokingg:[/COLOR]
Jun 11 2009 16:06
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]απαπαπα το elfen lied ειναι οπως τα λες,ασε και εγω ειχα βαλει 1 τυχαιο amv στο youtube και μεχρι 20 δευτεροπλεπτα ειδα,δεν αντεξα παραπανω λολ[/B] [B]παντως το tenje tenge που σου λεω επειδη ειναι μανγκα μπορει να εχει εξισου τοσο αγριες σκηνες,αλλα επειδη η εικονα ειναι ασπρομαυρη και γενικα ειναι βιβλιο κα δεν εχει εντονη κινηση,εγω πιστευω πως θα μπορουσες να το καταφερεις ^_^ αν και εχει δυσκολες ορολογιες και πρεπει να ξερεις πολυυυυ καλα αγκλικα![/B] [B]υπαρχει και το ανιμε,αλλα το ανιμε δεν μου αρεσει καθολου,ειναι καπως εμμ πως να το πω καπως σαν για 5χρονων παιδια,εχει σκηνες μαχης αλλα δεν εχει καποια πλοκη,και συνεχεια ολα γινονται στο ανιμε υπουιθεται σε 1 σχολειο..καμια σχεση με το μανγκα δηλαδη...[/B]
Jun 11 2009 11:03
Photo

AristidisK → Yunancy

:tensai:[COLOR=black]Άρχισα να βλέπω έτσι από περιέργεια:tensai: το ELFEN LIED:chigau: από το YOU TUBE κάλο είναι και όλα περί πολύ αίματος:terror2: είναι αλήθεια ακόμα και από το πρώτο επισόδιο ποτάμια αίματος!!!:terror2:[/COLOR] [COLOR=#000000]Το ANIME του [B]Tenju Tenge [/B]το έχεις δει ή υπάρχει μόνο σα MANGA:canthelp:;;;:tensai:Λέω να ρίξω μια ματιά και εκεί:canthelp:[/COLOR]
Jun 10 2009 18:09
Photo

AristidisK → Raven Princess

:tensai:[COLOR=black]Καταρχας να πω ότι έχει πολύ ωραία υπόθεση φοβερή μιλάμε!!!Μετά ήχως:congrats:σκηνές:congrats: και χαρακτήρες φοβεροί:congrats:!!![/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]Έγινε το αγαπημένο μου ANIME :wooi2: και πιστεύω ότι θα αρέσει και σε εσένα!!!:drink:[/COLOR] [COLOR=#000000][/COLOR] [COLOR=#000000]Άντε καλή ώρα να το δεις:wooi2:[/COLOR]
Jun 10 2009 18:03
Photo

Raven Princess → AristidisK

Δεν το ξερω, δεν το εχω δει αλλα για να το λες δεν πρεπει να ειναι αδιαφορο.Παντως το Code Geass ειναι αναμεσα στα ανιμε που θα δω οποσδηποτε.Για πες γνωμη αν και απο οτι καταλαβα ξετρελαθηκες αρα ειναι καλο.Και οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι πολυ καλο.!!!!
Jun 10 2009 12:07