Community Status Updates
Franky_Super → iristella
αρχισα παλι απο το πρωτο βασικα.ενταξει τελειως διαφορετικο απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης.αλλο στυλ γενικα.πλακα εχει ο shinigami παντως
Jun 30 2008 23:26
iristella → Franky_Super
και καλα ο doulis με τον serestrum.......πως σου φαινεται τωρα που το ξαναρχισες?
Jun 30 2008 23:24
LCF89 → Franky_Super
εγω παλι ετρωγα...(περιεργο)
κι εγω πλεον στ 359 ειμαι αλλα το manga δεν το εχω διαβασει.Το θεωρω spoiler.Παω με το anime...
Jun 30 2008 22:19
Umi no Ossan → Franky_Super
Τα εχω πετυχει κ μου θυμησαν τα παλια...Εχω ηδη ξεκινησει να τα κατεβασω(οσα βρω)
Jun 30 2008 00:20
Franky_Super → Umi no Ossan
τσεκαρε ολα τα σχετικα βιντεο και θα βρεις και τα intro των παιδικων που ειπες
Jun 30 2008 00:18
Umi no Ossan → Franky_Super
Α ρε Franky τι μου θυμισες με το video...Παιδικα που τα ειχα ξεχασει κ μολις ειδα τις εικονες τα θυμηθηκα.Να προσθεσω κ SilverHawks,Saber Rider, Brave Star
Jun 29 2008 23:26
iristella → Franky_Super
γενικα οσο πιο σκοτεινο τοσο πιο καλο για μενα οσον αφορα τον τομεα anime.......
Jun 29 2008 23:22
Franky_Super → iristella
ναι το ειχα εντοπισει απο το πρωτο επεισοδιο οτι ηταν γενικα πολυ σκοτεινο anime
Jun 29 2008 23:05
iristella → Franky_Super
Xexe με εχουν ηδη προειδοποιησει...... Εχω παρει τα softex μου και εχω προετοιμαστει και ψυχολογικα.... Γενικα το αντεχω απλα το DN γενικα ειναι πολυ ψυχοπλακωτικο.....καμια σχεση με το OP.
Jun 29 2008 23:00
Franky_Super → iristella
α και αν εισαι ευσυγκινητη οπως λες ετοιμασου για πολυ κλαμα στο one piece.εχει αρκετες συγκινιτικες στιγμες.
Jun 29 2008 22:58
Franky_Super → iristella
ε αφου εισαι τοσο ενθερμη οπαδος λογικα θα αξιζει.αφου εχει ολοκληρωθει μια χαρα θ αρχισω να το ξαναβλεπω.
Jun 29 2008 22:51
iristella → Franky_Super
το DN εχει ολοκληρωθει (37 επεισοδια)... Εμενα μου αρεσε παρα πολυ... Ιδιως στα επεισοδια 25 και 37 πεθανα στο κλαμα... Μιλαμε για κλαμα οχι αστεια.... Γενικα ειμαι ευσυγκινητη αλλα με το συγκεκριμενο κοντεψα να παθω αφυδατωση... Και εχει και παρα πολυ αγωνια...Δεν εχεις δει τπτ αν σταματησες στο 5 ...Ουτε καν η εισαγωγη δεν ειναι αυτο....Καταρχας δεν εχεις δει τον L ( o oποιος ειναι θεος).....Ξαναξεκινησε το οπωσδηποτε!!!!!!
Jun 29 2008 22:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed