Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Franky_Super

Eνας τυπας ο οποιος την εβρισκε να μπαινει σε threads να θιγει και να μειωνει τους υπολοιπους Users και να προκαλει τετοια flame που να τα κλειδωνει.....Πηγαινε στο Batman The Dark Knight, Στο Kαλυτερο animation studio Και θα παρεις μια μικρη γευση.,
Aug 07 2008 23:24
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Franky you're back???? Αντε γιατι μας επριξε η απομιμηση σου !!!!
Aug 07 2008 23:17
Photo

Franky_Super → iristella

οταν λες trollaki?
Aug 07 2008 23:15
Photo

iristella → Franky_Super

MΙα χαρουλα......Με πολυ τρελα απο οσο βλεπεις και πολυ anime......Κατα τ αλλα τα συνηθισμενα.... Ενα trollaki ειχαμε αυτον τον καιρο και ειχε αναστατωσει ολο το forum αλλα το ξεφορτωθηκαμε ευτυχως..... Κατα τ αλλα ηρεμα σχετικα.....
Aug 07 2008 23:12
Photo

Franky_Super → iristella

γυρισα γυρισα............:deadga6: αστα να πανε,πως τα περνατε εσεις εδω?
Aug 07 2008 23:09
Photo

iristella → Franky_Super

Μια χαρα εσυ? Γυρισες απο τις διακοπες?
Aug 07 2008 23:04
Photo

Franky_Super → iristella

hello,τι κανεις?ολα καλα?
Aug 07 2008 23:02
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

ναι κι εγω θα φυγω επιτελους!ενταξει θα γυρισουν αυτοι που την εκανα νωριτερα οποτε το πλοιο δεν πιστευω να ερημωσει τοσο.
Jul 20 2008 11:23
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Οi Frankey κ συ την κανεις;;;; Θα ερημωσει το πλοιο σε λιγο(το καλο ειναι πως δεν θα εχω πολυ δουλεια να κανω !!!!)
Jul 20 2008 00:14
Photo

Franky_Super → iristella

thanks,να σαι καλα,επισης να περασεις κι εσυ τελεια στις διακοπες σου και οσο για τα ανιμε δεν χανομαστε,θα εχουμε να λεμε ολο τον χειμωνα.
Jul 19 2008 23:54
Photo

iristella → Franky_Super

Καλα κι εγω...... Αντε καλες διακοπες ευχομαι και μακαρι να περασεις τελεια. Καλα το καλοκαιρι δυσκολα τελειωνεις anime αυτο ειναι αληθεια. Αν βγαινεις συνεχεια εξω και πας διακοπες (που ετσι πρεπει δλδ ) δεν μενει ωρα. Αυτα ειναι για ποιο χειμωνιατικο καιρο που μενεις πιο πολυ μεσα.
Jul 19 2008 22:26
Photo

Franky_Super → iristella

hello,τι κανεις?ολα καλα?ετοιμαζομαι κι εγω για διακοπες σε τρεις μερες.το dn το ψιλοαφησα αλλα δεν το παρατησα.θα το συνεχισω οταν επιστρεψω κι εγω.
Jul 19 2008 22:19
Photo

iristella → Franky_Super

Oi τι γινεται????? Kαιρο εχουμε να τα πουμε.... Πως τα περνας? Ελπιζω ολα καλα. Διακοπες πηγες? Το DN το τελειωσες τελικα η Βαρεθηκες? Kαι εγω τωρα ετοιμαζομαι να παω για κανα 4ημερο διακοπες και μετα τα κεφαλια μεσα παλι.
Jul 19 2008 21:10
Photo

RiDeLub → Franky_Super

Βασικά οι AnimeSS βγάζαν τους υπότιτλους σκέτους πολύ γρήγορα (σχεδόν ένα 12 ωρο μετά το HD raw), αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο ο ιδρυτής και βασικός μεταφραστής τους έχει σταματήσει για κάποιο διάστημα. Για πρόγραμμα δεν ξέρω, πάντως έχω την εντύπωση ότι ένα ιταλικό group βγάζει γρήγορα υπότιτλους. Το να κάνεις την μετάφραση θέλει κόπο. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι η όλη διαδικασία από μη έμπειρα άτομα (σαν και μας) θα πάρει ώρες. Στο τέλος θα έρθει η κούραση και το αποτέλεσμα μπορεί να μην αρέσει. Αν βρω ξενόγλωσσα group που να δίνουν script θα σου πω
Jul 13 2008 14:37
Photo

Franky_Super → RiDeLub

thx για τις πληροφοριες.κατι αναλογο με τους DB δεν υπαρχει για το one piece?speedsub δλδ? οι υποτιτλοι ξεχωριστα υπαρχουν καπου?εστω και στα γαλλικα η ισπανικα που απ οτι εχω δει βγαινουν πιο γρηγορα,να τους κατεβαζουμε και να τους μεταφρασουμε στα αγγλικα με κανα μεταφραστικο προγραμμα?
Jul 13 2008 14:09