Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franky_Super → iristella

λες να το ξαναρχισω ε?εχει προχωρισει πολυ?
Jun 29 2008 22:39
Photo

iristella → Franky_Super

Ελα ρε σταματησες το DN???? Ιεροσυλια (LOL)....καλα γουστα ειναι αυτα δεν μπορουν να συμπιπτουν ολοι σε ολα.....Τα εχω δει τα βιντεακια....Εψαχνα καποτε να βρω τον τιτλο απο το Tekkaman blade για να το κατεβασω και ειχα φαει ολη την On line κοινοτητα μεχρι να το βρω (τελικα το βρηκα ενα μηνα αργοτερα απο ασχετο site looool)
Jun 29 2008 22:37
Photo

Franky_Super → iristella

ναι εχω δει καποια επεισοδια αλλα μετα το σταματησα.τα πρωτα 4 με 5 επεισοδια εχω δει.εχουν κανει ωραιες παροδιες στο youtube και με το bleach kai me to onepiece.δες τα βιντεακια στο youtube με τα intro απο τα παιδικα των 80'ς.απιστευτα παιδικα
Jun 29 2008 22:33
Photo

iristella → Franky_Super

H μονη περιπτωση που αντεξα να δω bob πανω απο 5 λεπτα ηταν ενα βιντεακι στο Youtube Που ειχαν παρει σκηνες απο τον Σφουγγαρακη ειχαν παρειτο dubbing και τα subs απο death note Και ειχαν κανει την πιο γαματη dn παρωδια ever!!!!! Εκει ειχα λυθει στο γελιο.....ΒTW death note εχεις δει πιστευω ε?
Jun 29 2008 22:28
Photo

Franky_Super → iristella

loool.τωρα καθομαι και τα χαζευω τα βιντεακια.ε ναι τι σχεση εχουν αυτα που βλεπαμε εμεις με αυτα που βλεπουν τωρα.κατι τελεταμπις και μπομπ ο σφουγγαρακης...
Jun 29 2008 22:18
Photo

iristella → Franky_Super

Θυμαμαι οτι ειχα μεγαλη τρελα με τον Xαγιατε (απο πιτσιρικι αδυναμια στους κακους ψυχρους και αναποδους χαρακτηρες).....XDDDDD Τι μου θυμισες με το videaki Παντως......AAAAAAx παλιες καλες εποχες......Αυτα ηταν cartoon για παιδια....Οχι κατι αλλες βλακειες που τους δειχνουν σημερα για να τα χαζεψουν....
Jun 29 2008 22:15
Photo

Franky_Super → iristella

ετσι ετσι η γεννια του 84.τον εχω κατεβασει τον kabamarou.ο αδελφος του ηταν ο χαγιατε. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=46jF-OnHQTE[/URL]
Jun 29 2008 22:11
Photo

iristella → Franky_Super

πρεπει να το ξανακατεβασω και αυτο απο καπου...Δεν το θυμαμαι πολυ καλα.....Θυμαμαι το φιναλε που φευγει παρεα με τον παππου του καπως και θυμαμαι και τον "αδερφο του???" που ειχαν μεγαλη αντιπαλοτητα....Γενικα το εβλεπα τελειως πιτσιρικι παρεα με το "Plores Sanshiro (aka τζουμαρου - δεν ξερω αν το εγραψα σωστα), Thundercats, Τransformers, Robotech και τετοια αλλα διαμαντακια
Jun 29 2008 22:03
Photo

Franky_Super → iristella

ναι ηταν το αποθυμενο του η κακομοιρα.ο παππους ηταν ολα τα λεφτα παντως
Jun 29 2008 21:59
Photo

iristella → Franky_Super

Και η ψυχωση που ειχε με την κοπελιτσα την Mai?
Jun 29 2008 21:58
Photo

Franky_Super → iristella

loool τι μου θυμισες τωρα.γιατι που οταν εβλεπε μακαροναδα εβαζε τα κλαματα?
Jun 29 2008 21:56
Photo

iristella → Franky_Super

Αααχ το θυμαμαιιιι........Τελειο ητανε... "ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ""" η ατακα που μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση τοτε γιατι ημουν πιτσιρικι και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι χαιροτανε τοσο πολυ που δεν ειχε πια παππου....
Jun 29 2008 21:48
Photo

Franky_Super → iristella

ενταξει εχει πιο χαρουμενα και ζωντανα χρωματα απο τα υπολοιπα.καλο το naruto αλλα πεφτει πολυ filler....το καλυτερο anime για ninja ειναι το kabamarou πιστευω.looool
Jun 29 2008 21:39