Community Status Updates
ZeLiGa
→
roriconfan
Ουστ ρε! Μου έγινες και μαστερ!:mador2:
Ναι, είναι κλεμμένο.:himitsu:
Jul 27 2009 10:19
ZeLiGa
→
roriconfan
Ωραία βρήκα όλα τα επεισόδια σε 4 batch. Είναι και σε avi, οπότε θα τα δω στην tv όπως το Hokuto. Όντως, έχεις κάποιο δίκιο για το Monster. Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά 70κάτι μου φαίνονται πολλά για ένα τέτοιο anime...
Jul 26 2009 22:03
ZeLiGa
→
roriconfan
Τεσπα, θα κατεβάσω την καλύτερη έκδοση με βάση το anidb. Thanks πάντως!
Jul 26 2009 21:52
roriconfan
→
ZeLiGa
Δεν ασχολούμαι με fansub groups οπότε απευθύνσου στο recommendations για να σου πούνε.
Και όχι, το LoGH είναι η καλύτερη διαστημόπερα παντού! Διάβασε το ρίβιου μου στο anidb για περισσότερες πληροφορίες.
Jul 26 2009 17:26
ZeLiGa
→
roriconfan
BTW κάπου είχες πει πως είναι η καλύτερη space opera. Μόνο για ανιμε μιλούσες έτσι;
Jul 26 2009 16:30
ZeLiGa
→
roriconfan
Τεσπα, θα αρχίσω τελικά να βλέπω παράλληλα το LotGH. Πιθανό να αφήσω για λίγο στην άκρη το Monster. Anyway, απ' ότι είδα δεν το έχει κάνει κανά σόι γκρουπ. Από ποιους προτείνεις να το κατεβάσω;
Jul 26 2009 13:24
roriconfan
→
ZeLiGa
Και το Legend of Galactic Heroes δεν έχει ισάξιο. Τόσο καλό που ούτε στο ίδιο μύνημα με τα άλλα δύο δεν τολμώ να το βάλω. Δες αυτό και πέτα στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα.
The master spoke...
Jul 26 2009 08:30
roriconfan
→
ZeLiGa
Το Hokuto no Ken το βλέπεις και fast forward. Μπορεί να σε κουράσει στα μετέπειτα επεισόδια πότε ξεκίνα τώρα που σε τραβάει ακόμα.
Το Monster είναι 70 επεισόδια που η ουσία τους είναι 7. Όλο ατμόσφαιρα και αργά, περιττά γεγονότα. Τράβα διάβασε 20th Century Boys που είναι του ίδιου mangaka, πολύ παρόμοιο σε ύφος και άκρως πιο απολαυστικό.
Jul 26 2009 08:29
Geutella → ZeLiGa
Καλά ήταν ZeLiGa-kun, σχετικά ήσυχα, τελικά εσύ δεν μπόρεσες να έρθεις; Κάτι μου είπε ο Γκέρι ότι είχες κανονίσει να έρθεις με τον TheVirus... σας περιμέναμε, τελικά τι έγινε;
Jul 26 2009 00:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed