Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Been a while, πίου-chan! :P Αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το Naruto επιτέλους και έχω φτάσει αισίως στο ep 50 του Shippuuden, έχοντας δει και όλη την πρώτη σειρά, fillers included! Οι απόψεις μου ως τώρα είναι πολύ θετικές και μου άρεσε περισσότερο από το OP σε κάποια σημεία, ενώ το βρήκα να υστερεί σε άλλα. Σύντομα θα περάσω και στο manga της σειράς και μετά θα κάνω ένα ωραιότατο post για το τι πιστεύω παίζει ανάμεσα στις 2 σειρές! Από το βασικό τρίο μου άρεσε πιο πολύ ο Sasuke (Naruto = :puke:, ούτε καν πλησιάζει τον Luffy) και γι' αυτό τον έβαλα και στο σετάκι, αλλά δεν είναι ότι είμαι τρελός φαν του, απλά τυχαίνει να μου αρέσει το Sharingan! Ανυπομονώ να δω τι θα παιχτεί και με τον bro του! Μετά μου άρεσαν πιο πολύ οι δευτερεύοντες χαρακτήρες και ειδικά ο Kakashi και ο Gai. Παράλληλα άρχισα και το manga του OP και ξανάνιωσα την πειρατική ζωή που είχα αρχίσει να ξεχνάω! :P Εσύ τι έγινε, τελείωσες το anime του OP ή ξεκίνησες το manga τπτ; Παραμένεις ακόμη One Piece Big Fan; :orly:
Sep 11 2009 21:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

H signature εδωσε ρεστα!
Sep 11 2009 02:52
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Τι επαθες εσυ? Το γεμισες Ναρουτο παντου! Πορωθηκες;
Sep 11 2009 02:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → 8tails

aaa domo!
Aug 27 2009 18:26
Photo

8tails → °•πίΟu-πίΟu•°™

To κειμενο το χει παραθεσει ο Ριν [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4881&page=355[/URL] Αντε σου χει και ολοκληρο γκααρα στη φωτο
Aug 26 2009 17:49
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Με τόσα που έχουν δει τα ματάκια μου το περιεργο θα ήταν να πήγαινα. xD
Aug 26 2009 17:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[QUOTE][I] [B]ΕDIT: Απορία της moderator. Το ότι το poll θα έκλεινε το 2012 είναι κάτι τυχαίο ή έχει σχέση με θεωρίες Λιακόπουλου μεριά? Παρακαλείται το μέλος όπως επικοινωνήσει στο profil μου.[/B][/I][/QUOTE] WTF? XD Δεν πας καλα κυρια ιρι!
Aug 26 2009 17:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Sacrous

Alo sacrous.. den exo idea. to xo kopsei apo otan nikise o zaraki ton nnoitra. lol :P
Aug 20 2009 01:45
Photo

Sacrous → °•πίΟu-πίΟu•°™

hey. ti kanei to bleach? ap oti diavazw edw mallon exw kanei ti kaliteri douleia pou to kopsa ap otan pethane -o theos na ton kanei ayton logiko thanatao- o ulqui.... :p
Aug 19 2009 20:20
Photo

Satou no Kumo → °•πίΟu-πίΟu•°™

[quote=°•πίΟu-πίΟu•°™]Μπορει και να την πεταξω τωρα, αλλα στο κολυμβητηριο της Ηλιουπολης ειστε;[/quote]yep :)
Aug 06 2009 01:53
Photo

the goblin → °•πίΟu-πίΟu•°™

τα σπαει η profile picture σου gaara of the sand FTW
Aug 05 2009 09:45
Photo

O tragic prince. Happy nao? Seriously το γεγονός ότι δεν έχουμε τον χρόνο να κοιτάμε όοοολα τα profiles για να δούμε ποιος γράφει greeklish δεν σημαίνει ότι είναι ok. [/σπασοκαρύδω mode]
Aug 04 2009 01:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

find me a non-admin/mod/adn team member etc whos not using greeklish when vm-ing :P
Aug 04 2009 00:48
Photo

Ναι μεταξύ σας εντελώς όμως. :P Kαι ναι ότι κάνω πάντα είναι καλό (μετριοφροσύνη ftw)! Mademoiselle Ελλη τα greeklish απαγορεύονται και στα vms btw.[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black](ναι θα στα πρήζω για πολύ ακόμη XD)[/COLOR]
Aug 03 2009 22:07
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

μας τα σβησανε τα ποστ :( (μεταξυ μας καλα εκαναν)
Aug 03 2009 14:24