Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

δεν πρέπει να πας θεωρητική για αυτό;;;;
Σεπ 30 2009 22:07
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

Αν συμφωνουμε λεει!! @@ Περασα το καλοκαιρι μου. Ευτυχως, 2 βδομαδες και ουτε, πηγα Πορτο Ραφτη στο εξοχικο του χρονια κολλητου μου (και αγοριου μου ^^) και περασα πολυ καλα. Ολο το αλλο καλοκαιρι το θυσιασα στο βωμο της προετοιμασιας για τις Πανελληνιες.. Χεστα. Κοιτα. Οκ, σου επιτρεπω και το καταλαβαινω να θες να ξεκοψεις με τις anime δραστηριοτητες εφοσον ομως το αντισταθμιζεις με μια πληθωρα ωρων παρακολοθησης ανιμε. Οποτε εισαι οκ. Με τι ειδη ασχολεισαι δηλαδη και καιγεσαι τελευταια; Ελα παραδεξου το. Πηρες το θαρρος να δεις το boku no piko!!
Σεπ 30 2009 00:30
Φωτογραφία

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καλά, είσαι τρελά γλυκούλα! Συμφωνούμε; Τα πάω ιδιόρρυθμα αλλά μάλλον καλά! Απλά με τις anime δραστηριότητες (party, συγκεντρώσεις, κλπ) δεν έχω μεγάλη συμμετοχή τον τελευταίο καιρό. Θα το ισσοροπίσω ομως στο άμεσο μέλλον! Η πλάκα είναι, ότι τελευταία βλέπω αρκετά anime! Πως το πέρασες εσύ το καλοκαίρι σου; Τρέλα και χαρά;
Σεπ 28 2009 01:32
Φωτογραφία

Nozomu → °•πίΟu-πίΟu•°™

Κτα καποιον τροπο it's the same thing... XDDD
Σεπ 26 2009 17:23
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Nozomu

Me τη δικια σου και με την "jesus christ "γελασα τοσο πολυ...! :D
Σεπ 26 2009 17:12
Φωτογραφία

Nozomu → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για την εικονα λες? XD Ελεγα να την φτια3ω μετα την εικονα με τον Franky αλλα δν εβρισκα το στιγμιοτυπο που η8ελα... Thnx παντως... ^^
Σεπ 26 2009 17:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Nozomu

Φιλε υπολινομαι... Απλα!!!!!!!!!
Σεπ 26 2009 13:51
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ειμαι. Mην τα ξαναλεμε. :Ρ Πως πας;;;
Σεπ 26 2009 00:46
Φωτογραφία

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Το νέο AVA; Το καλλυντικό γαλάκτωμα του νεροχύτη σας; Νομίζω σε κάτι σουπερμάρκετ πρέπει να το έχουν ακόμα... :-P Καλά είσαι τρελή;;;
Σεπ 25 2009 20:12
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hajime_Saito

Τιποτα..
Σεπ 25 2009 13:04
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πίου-πίου.Ποτέ δεν βλέπω μέχα.Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ.Δεν μου αρέσει το είδος.Δεν πα να έχει καλή πλοκή,αστα...Τα χειρότερα μου είδη σε μάνγκα και άνιμε είναι sci-fi & mecha.Αυτά δεν τα βλέπω καθόλου και όσα έχω δει...puke :P
Σεπ 25 2009 12:30
Φωτογραφία

Hajime_Saito → °•πίΟu-πίΟu•°™

Όχι, γιατί;
Σεπ 24 2009 22:08
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hajime_Saito

Ασχετο: Εισαι αριστεροχειρας;
Σεπ 24 2009 22:04
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ...xXx...

ola kala alla den brikes tin ip mou. :P
Σεπ 24 2009 21:39
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Ehhh μεταφραστρια-διερμηνεας-διπλωματης στην Ιονιο. Προχθες το αποφασισα. Μεχρι τωρα ψηνομουν για προγραμματισμο. Μαλλον θα μπει δευτερη επιλογη..
Σεπ 23 2009 13:07