Jump to content

Community Status Updates

Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

λες?δεν την κοβω για κανενα λογο ομος XD
Aug 03 2009 03:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

malaka gamh8hkame sto spam xD h moikana ftaiei.. stelnei la8os kumata!
Aug 03 2009 03:15
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

λεω να σταματησουμε το spam στο latest chapter γιατι θα φαμε ξυλο
Aug 03 2009 01:52
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Thats gay. Yes i admit it, its gay γιατι ειχαν κλεισει πολυ λιγο χρονο μαζι για να τον θεωρει κολλητο του. Μαλλον ειχαμε κατι πιο instaneous... ;)
Aug 02 2009 18:51
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αυτός που το κάνει αυτό is a sick sick person and totally not related to me in any way. Εγώ είδα και το kakashi gaiden μου βλέπω και το umineko μου και δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. [SIZE=1]Looks @ πιου πιου in a suggestive matters and reminds her that we will propably meet in person one of these days.[/SIZE] Και δεν τις βλέπω παντού. Στον Naruto τις βλέπω. I mean what is gayer than a guy chasing an other guy around all the time in teary eyes talking about bonds and other suspicious stuff.
Aug 02 2009 18:00
Photo

Αλλος ειναι αυτος που δεν μπορει να δει ανιμε πλεον αν δεν ειναι γιαοι.. Αν εσυ βλεπεις παντου χειρονακτικες εργασιες δεν σου φταιω εγω! ΧΜ! /using ur every word as an alibi, mode off
Aug 02 2009 17:53
Photo

Nai λες και δεν την εβαλες επιτηδες διφορουμενη την εικονα. Μαρη σε ποιον τα πουλας αυτα? Λες και δεν σε ξερω....
Aug 02 2009 17:40
Photo

Αν εσυ βλεπεις εναν τυπα που χεζει και καταλαβαινεις αλλα κι αλλα δεν σου φταιμε εμεις ομως ε! :P
Aug 02 2009 17:36
Photo

Aν εσύ βάζεις εικόνες με inuendos δεν σου φταίει το μυαλό μου εντάξει............?
Aug 02 2009 16:32
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

μμμ τωρα ανεβηκαν 'καποιες φωτογραφιες' ξερω γω ειχαμε και μια corrupt..... θα σας προσεχω απο δω και τωρα 'ω εκφυλοι χαρακτηρες' !! >_< ps. αν φοβασαι να τα πεις δημοσια τα εκτροπα που εγιναν, μπορεις παντα να τα πεις με pm ! XD
Jul 31 2009 20:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke

Δεν ξερω. Αποδειξεις ειναι οι φωτογραφιες. Εγω δεν ξερω τιποτα!
Jul 31 2009 17:22
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

χμμμμ μηπως η θεια προνοια με εσωσε απο ενα 'ρωμαικο mode' party? :D πολλα διαβαζουμε με γελακια μεν αλλα μας πιανουν και οι υποψιες δε.. ! XD
Jul 31 2009 08:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke

Oμαδικες τραβηξατε; Αραπηδες μπλεξατε; Τις ειχατε X Large? Αν οχι, εχασες :P
Jul 31 2009 00:53
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

τζου, εγω ημουν σε παρτυ φιλου εως την αλλη μερα το μεσημερακι ;)
Jul 31 2009 00:40
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke

Οχι ρε. Καταρχην εσυ δεν εισαι new member. Buhahahhaha :P Πηγα, πως δεν πηγα.. Οπου ομαδικες τσουπ! και μια πιου μαζι.. Εκει ησουν κι εσυ;
Jul 31 2009 00:12