Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → NoDsl
Γεια! Μπορεις αμα βρεις χρονο να μου πεις απο ποιο ανιμε ειναι η sig σου?
Thx in advance!
Mar 31 2010 01:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
[url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=974[/url]
Αν και μεχρι τωρα θα το εχεις μαθει λογικα, ειναι απο το Clannad :P
Mar 31 2010 01:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → MisaYoshiko
[url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=974[/url]
Ειδα την ερωτηση σου εδω και ειπα μετα απο καιρο να σου απαντησω εγω αντι για το παιδι, ειναι απο το Clannad :P
Mar 31 2010 01:30
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πω ρε συ μλκια αν έγινε έτσι.... Τέσπα κοίτα να τελειώσεις τις κωλοπανελλήνιες και θα περάσεις ένα καλοκαίρι μούρλια.... Και πάλι καλή επιτυχία!!!!! Καλά να περνάς.
Mar 26 2010 17:07
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia
Εχουμε. Αλλα εδω τους λενε αδερφες αμα περιποιουνται τον εαυτο τους η αμα τολμησουν και πειραξουν το μαλλι τους.. Πικρα..
Mar 25 2010 14:44
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Πηγαμε Κρητη... Η Κρητη ητανε τελεια, η εκδρομη χαλια. Δεν ξερω για ποιο λογο και τι μουντζα ειχαμε φαει, παντως τσακωνομασταν ολοι μεταξυ μας, καποια παιδια πηγαν και στο νοσοκομειο και γενικα η ατμοσφαιρα μεταξυ μας ηταν η χειροτερη που θσ μπορουσε να υπαρχει. Και ηταν μ@λακια αυτο γιατι παντα ημασταν μια παρεα και παντα περνουσαμε τελεια στις εκδρομες, δεν καταλαβα γιατι στην τελευταια μας εκδρομη να τα ισοπεδωσουμε ολα..
Mar 25 2010 10:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia
Αααααχχχχ..... Ενας απο τους λογους που θελω να παω Κορεα και Ιαπωνια :P
Mar 25 2010 10:36
Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol και εγω εχω καει αγρια με τον Hero :blingeye2: ειναι κυριολεκτικα ΘΕΟΣ!!!:nod: αλλα και γενικα ολο το group DBSK ειναι Πορωτικο!!!!
Mar 18 2010 19:07
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαι εγώμια χαρά είμαι όλα ήρεμα;;;; Που θα πάτε; Εύχομαι να περάσεις καλά!!!!!!!!!!!!!!
cy......
Mar 18 2010 16:17
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Hey! Μια χαρα, εσυ ολα καλα; Αυριο παω 6ημερη ποια προετοιμασια μου λες εσυ :P
Πώς πας?
Mar 18 2010 00:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed