Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → laraska
Oxi pistepse me den exo apoto3ino8ei akoma..
husbando dakara!
Μάρ 14 2010 14:33
laraska → °•πίΟu-πίΟu•°™
απο την επιρροη του γκααρα ... αλλος ιμο και αυτος ... το ξεπερασε μαζι με αυτον ^^
Μάρ 14 2010 05:09
laraska → °•πίΟu-πίΟu•°™
eida ena post sto animecrazy ... kai elege sth sign ta eksis [QUOTE] Gaara - Ρε μαλακα, γυρνα στο χωριο σου. Ελα κοψτες πιπες και σοβαρεψου.
Sasuke - Αραξε. Και να γυρισω κανεις δε θα με περιμενει.
Gaara - Ακου ρε που σου λεω. Εμεις μοιαζουμε. Ειμασταν και οι 2 ψυχακια και καταθλιπτικοι emo. Ειδες εγω μια χαρα τα καταφερα.
Kankuro - Χεστον μωρε το μαλακα. Τοσο καιρο του τα χωνει ο Ναρουτο, νομιζεις θα ακουσει εσενα;
Gaara - Δικιο εχεις. ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!
ΜΠΑΑΑΑΠ! aka σφαλιαριδι xD[/QUOTE]
ante re , apotoksinothikes !
Μάρ 13 2010 21:18
GhostPrince → °•πίΟu-πίΟu•°™
μμμμ...nice ^^ to clannad to xw di ...τα σπα ^^ to alo dn to xerw...:P
εγω γενικοσ δν εχω προβλημα με τα ηδη.....τα βλεπω ολα σκεδον...μονο τα ecchi dn maresoyn toso....αν κ γενικος σ'ενα ανιμε πσαχνω καλο στορυ πλοκη....αλαγες....δν μαρεσουν τα απλα ανιμε.....tupou fighting....kai tetia :P τα αγαπημενα μ ινε το one piece to code geass , deathnote....;)
anyway τι αλα εσυ? btw τι ταχη πας? (αν πας)
Φεβ 21 2010 17:49
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Είμαι σίγουρος γιατί φυσική είναι το χειρότερο μάθημα για μένα.
Καλά δεν είναι τα μαθήματα που παίζουν ρόλο. Αυτό που θες να σπουδάσεις θα κάνεις απλά είμαι από την πλευρά των θεωριτικών. Μου αρέσουν όλα τα μαθήματα και είμαι και πολύ καλός. Σε αντίθεση με την φυσική.:beaten:
Και πιστεύω ότι θα πάω πρώτα ιστορία και μετά στο τμήμα Ασιατικών Σπουδών(αν γίνει) αφού ενδιάμεσα έχω μάθει ιαπωνικά. ήδη έχω αρχίσει με τα κάντζι και τα πάω τέλεια.
Εσύ όμως δεν θα χάσεις μόρια που πήγες από τεχνολογική και στοχεύεις για 1ο πεδίο;
Φεβ 21 2010 16:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GhostPrince
Καλα.... Ε και shounen βλεπο και τα παντα... Αλλα προτιμw ιδιαιτερα τα romance και τα drama... . Μπορω να πω οτι εχω δει πολλα τετοιου ειδους, με αγαπημενα μου το Clannad και το Full Moon wo sagashite!
Φεβ 21 2010 15:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Ya ya παντως θα εχεις πολυ χρονο να σκεφτεις που θες να περασεις αλλα σχεδον καθολου να διαλεξεις τις κατευθυνσεις σου οποτε σκεψου το καλα..
Φεβ 21 2010 15:08
GhostPrince → °•πίΟu-πίΟu•°™
τι γινεσαι? ;) btw τι ανιμε σαρεσουν?
funny name yu got there...:joyful:XD
Φεβ 20 2010 14:40
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι ρε ξέρω. Ξέρω πως είναι απο μεγαλύτερα αδέρφια. Είναι αποφασισμένο για θεωριτική, αν και για την σχολή που λές δεν είπα ότι θέλω να πάω. :P. Δεν ξέρω τόσες γλώσσες.
Φεβ 20 2010 14:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Κοιτα... Για να μπεις σε αυτη τη σχολη, πρεπει να εισαι απο το πρωτο πεδιο (θεωρητικη δηλαδη), να εχεις επιπεδο lower και λιγο παραπανω σε δυο γλωσσες απο αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα πανω στις οποιες θα εξεταστεις ως ειδικο μαθημα με συντελεστη x2
Eγω εκανα τη ******* να παω τεχνολογικη και τωρα για να μπω σε αυτη τη σχολη που δεν ανηκει στα πεδια της κατευθυνσης μου αναγκαστηκα κ πηρα ιστορια για πανελλαδικο επιλεγομενο (και εχει υλη 150 σελιδες να πουμε!).. Φυσικα αμα γυρναγα το χρονο πισω και παλι τεχνολογικη κατ θα επαιρνα γιατι ειναι πολυ ενδιαφερουσα και δεν ειναι δυσκολη. Μπορει να ειναι δυσκολη στην δευτερα λυκειου αλλα στην τριτη δεν ειναι καθολου.. και δεν ειναι αναγκη να εισαι μαθηματικο μυαλο. Τωρα αν εισαι προετοιμασμενος να καθεσαι να μαθαινεις με τις ωρες απ'εξω ρηματα και αλλα ξενερωτα, (οπως ιστορια κατευ8υνσης) παρε θεωρητικη.. Αλλα ειναι δυσκολη κατευθυνση και βαρετη.. Παρτην μονο αν εισαι σιγουρος τι θα ακολουθησεις γιατι εχει μοναχα σε ενα πεδιο προσβαση (οκ αμα παρεις μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ θα εχεις και στο πεμπτο πεδιο) ενω οι αλλες κατευθυνσεις εχουν σε παραπανω..
Φεβ 20 2010 14:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται