Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

που να τον δεις να σφαζει. απλα τουμπανο
Ιούν 14 2008 10:43
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hello Πiou Πιou τι ηταν και αυτο που παθαμε με τις Photo του Naruto σημερα?????XDDDDDDD Αν ηταν ετσι ....Εκει να δεις απηχηση στον γυναικειο πληθυσμο που θα ειχε το anime.....δεν θα ηταν τοσο λιγες οι γυναικες narutards....
Ιούν 14 2008 01:41
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

καλος ηταν (nice hair εχει)
Ιούν 14 2008 01:30
Φωτογραφία

sailormoon??? ehmmm. τι να πω. γουστα ειναι αυτα. μη μου πεις δε σου αρεσε ο κοντουλης ο ασπρομαλης ο hitsugaya. ειναι πολυ κοριφαιος χαρακτηρας. one of my favorites.
Ιούν 13 2008 14:11
Φωτογραφία

μαααλιστα... καλα δεν εν8ουσιαστηκα απο τους χαρακτηρες (τα μαλλια καποιων μου 8υμιζαν dragonball xiixix) αλλα και παλι 8α το τσεκαρω... μην το ψαχνεις.. ειμαι καπως δυσκολη... Btw.. μ αρεσει η sailormoOn xaxa0x0a0x :P
Ιούν 13 2008 14:04
Φωτογραφία

ριξε μια ματια στα album μου στο profile με τις φοτογραφιες και εχω εναν φακελο bleach. μπες και δες περι τινος προκειται.
Ιούν 13 2008 12:05
Φωτογραφία

gexion → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]καλά είσαι!Ο Ναρούτο ειναι Master of Noodles and I am terminator of souvlakia ;p[/B] [B]έδεσα από την αρχή με αυτό to ninja boy*___*[/B]
Ιούν 13 2008 11:49
Φωτογραφία

hm! οκ! (για το καλο σ ελπιζω να ειναι καλο :@ :P)
Ιούν 13 2008 11:05
Φωτογραφία

ποποοοοοοοο! τεσπα. no comment:). παρολαυτα δοκιμασε να δεις κανα επισοδιο γιατι αξιζει. βεβαι στην αρχη διχνει ολα τα ιδια σχεδον αλλα απο το 12 περιπου επισοδειο αρχιζει η καλη ιστορια.
Ιούν 13 2008 11:02
Φωτογραφία

καλα ναι ρε παιδι μου δν σ πα οτι ολοι ειναι emo.. απλως μπες και τσεκαρε hi5 και πες μου σε ποιανου emo το sector "interests" δε λεει Bleach..δε 8α βρεις..κι ολα αυτα 3εκινησαν καποια μερα που ειχα παει με τον κολλητο μου mall και λεγαμε για dragonball Και συγκριναμε με Naruto Μεχρι που ηρ8ε ενας φραντζωτος με την υπολοιπη φρικαλεα παρεα του κι αρχισαν να μας πουλανε τσαμπουκα για το Bleach.. κι απο τοτε αρχισα να παρατηρω πως ολα τα emo...
Ιούν 13 2008 10:54
Φωτογραφία

γιατι το αν υπρχει στην ελλαδα δεν ξερω. παντως ιαπωνια κυκλοφορει σιγουρα. πρωτη φορα ακουω οτι το bleach το βλεπουν τα emo. για πιο λογο??? εγω που δεν ειμαι emo πως το βλεπω εδω και 2 χρονια??? strange.
Ιούν 13 2008 10:41
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ptomahawk

α! οκ.. thx ρε μεγαλε :) εμενα παντως μ'αρεσε που ειδα τον kakashi χωρις μασκα κι ας ηταν fake :P
Ιούν 13 2008 10:37
Φωτογραφία

σοβαρα μου μιλας? χαχαχα δλδ υπαρχει και στην Ελλαδα? μονο π 8α υπαρχει ενα προβλημα γτ φοραω φακουσ μυωπιας και δε 8α βλεπω :P Ισως με βοη8ησει ομως το sharingan! wow με πορωσες 8α το ψα3ω! τεσπα...για τα χ8εσινα τωρα... κοιτα. εχω δει 1 piece αλλα δν μαρεσαν κα8ολου οι χαρακτηρες, ιδιως το παιδι λαστιχο-πρωταγωνιστης το 3ερω παντως πως ειναι απο τα καλυτερα και αυτο και το Bleach απλως μ την σπαει γτ Βleach βλεπουν ολα τα emo. 8α τσεκαρω ομως κι απο αυτο πριν το αποκλεισω..
Ιούν 13 2008 10:35
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → gexion

xaxa πως με νιω8εις πως με νιω8εις! και βεβαια! και noodles εχει και αφισα στο δωματιο του χιχιχι:P
Ιούν 13 2008 10:30
Φωτογραφία

gexion → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]hehehe....ore3eto to paidi,ramens ala Naruto style e ?;D[/B]
Ιούν 13 2008 10:18