Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ναι οντως σε αυτο εχεις ενα δικιο...αλλα πιστευω πως οσοι 3ερουν, Κανουν respect τουλαχιστον στον Itachi οποτε οκ :p
Jun 17 2008 21:35
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

hello
Jun 17 2008 10:47
Photo

grrflyff → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hello :D
Jun 17 2008 09:20
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αφηνε ενα υπονοουμενο ως εικονα το οποιο δεν θα ηθελα καν να διανοηθω XDDDD Οχι τιποτα αλλο βρηκαν αφορμη και τα ζηλιαρικα αγορια να κανουν χαβαλε με τους Uchiha ΧDDDD
Jun 16 2008 23:35
Photo

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

yatta!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D Okay okay take ur time!!!!!!! x3 Εγω παντως δν νομιζω να κανω νανενα ποστ δω γτι νομιζω οι οι ζωγραφιες μ ειναι ασχημες και κακοφτιαγμενες και οτι θα πεσει πολυ flaming T.T btw se ekana add sto hi5 x3
Jun 16 2008 23:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

τι λες τωρα βαριεμαι να φτιαχνς παντου accounts εχω tagged hi5 w.live και ενα σωρο αλλα που διεγραψα! 8α τις ποσταρω εδω παντως i promise!
Jun 16 2008 23:22
Photo

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

x3 thnx!!!!!!!!!!!!!!!! Κανε κι εσυ accoun sto DA!! Θελω πολυ να δω τις pics!!! =D
Jun 16 2008 23:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

χμ...! bravo ρει! αν 8υμη8ω, 8α σκαναρω κι εγω το τελευταιο μ masterpiece χιχι ειναι ο sasuke oπως εμφανιζεται στα shippuuden! πολλα πολλα σκιτσα εχεις εκει μεσα... non-stop pleasure hey!
Jun 16 2008 22:49
Photo

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

lololol οχι οχι χιχι κατσε [url]http://flamingkhheart.deviantart.com/[/url] Δες εδω τις pics που εχω.Τα naruto ocs μ λεγονται Ελιζα και hotaru xD
Jun 16 2008 22:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

αν σ δει3ω δικα μ σκιτσα 8α μεινεις :P οταν λες 2 δικους σου official naruto chars?
Jun 16 2008 22:15
Photo

αχ ρε κοπελιαααα!! μακαρι να ταν ετσι οπως τα λες τα πραγματα χιχιχι!! ελα μωρε τι ειχε η πρωτη?!!!
Jun 16 2008 22:15
Photo

Azixel → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ελα μωρε,αφου σε profile users kanw comments αλλα οκ ^^ Εχω σχεδον τα παντα απο akatsuki και ζωγραφιζω κιολας,επισης εχω και 2 δικα μ Naruto original characters ;)
Jun 16 2008 21:43
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Παντως πολυ ωραιες οι photos που ανεβασες....Στην πρωτη με itachi και Sasuke μου ηρθε λιγο να βγαλω τα ματακια μου σαν τον Oιδιποδα αλλα οι αλλες ηταν παρα πολυ ωραιες........(και ναι κανε την αθωα τωρα....πες οτι την τραβηξες εσυ η ιδια την Photo για να την χρησιμοποιησεις για την The Sand Expresso με συνοδευτικο αρθρο υπο τον τιτλο "Οι αταξιες του Kazekage" XDDDD)
Jun 16 2008 21:39
Photo

δεν μπορω να σου πωωωω! αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που μου ρ8ε στο μυαλο οταν την ειδαααααα! ειναι απιστευτα σε3υυυυυυυυυυυ ναι!!!!! τι playboy κ @@! εδω εχουμε το real anime life κ ΤΕΛΟΣ!
Jun 16 2008 21:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azixel

muahahahah καλα κανεις ωρε! (να σου πω γραφε ελληνικα γτ 8α σε κρα3ουν :S) σ'αρεσουν οι akatsuki? εχω κτ καλες pics si tu veux!
Jun 16 2008 21:05