Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

οχι εχω χεσμενη φωλια γιατι στην αιτηση που ειχα υποβαλλει τοτε ειχα δηλωσει non smoker οποτε ειναι αντισυμβατικη η δηλωση μου..
Jul 22 2008 02:26
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άκυρο το πως πέρασες. Το διάβασα. Καλά εντελώς σκατά μιλάμε. Τέσπα ελπίζω να μπαίνεις στο forum όπως έμπαινες και νωρίτερα. See you later and kick those m@therf@ckers butt.
Jul 21 2008 22:03
Photo

Goggeta SSJ6 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ανασταση που εισουν βρε τοοσο καιρο???
Jul 21 2008 05:54
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΙΙΙΙΙΙΙΙ πωπω οντως πανικος. Κανονικα οφειλουν να σας πληρωσουν μαζι με αποζημιωση νομιζω..... Αλλα και παλι αξιζει να πας σε δικαστηριο για το χρηματικο αυτο ποσο?? Εννοω οτι ισως δεν συμφερει..... Μπορεις ομως να φωναξεις ισως επιθεωρηση εργασιας και να πεις οτι το εκαναν αυτο για να μην πληρωσουν τους ομαδαρχες (πιστεψε με να θα τους παει)
Jul 20 2008 11:31
Photo

Χαιρετώ. Κοίταξες αυτό που σου είπα; Welcome back. Πως πέρασες; Εdit: Μπες και στο groupaki που σου είπε η Iri ποιο κάτω.
Jul 20 2008 11:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

skata. xese mesa. me dio3ane epeidi kapnizo emena ki allous 20 omadarxes egine tis pou.... x8es kai gyrisa aron aron.. klaine ta koritsakia mou kai oi omadarxisses tis koinotitas m h mana mou dieluse to arxigeio egw eimai apliroti kai 8a tous pame sta dikasthria... egine XAMOS!
Jul 20 2008 11:10
Photo

Καλωστην πισω την πιου πιου........ Πως τα περασες κουκλα μου?
Jul 20 2008 11:05
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Goggeta SSJ6

beware ellie is back!
Jul 20 2008 11:05
Photo

Goggeta SSJ6 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Που θελεις να come???:P
Jul 08 2008 17:43
Photo

oxi ρε πιου γιατι φευγες? τεσπα οταν με το καλο ξαναμπεις check this out please...... [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=81[/URL] Ευχομαι καλες διακοπουλες και να περασεις τελεια..... Φιλια κοπελα μου!
Jul 08 2008 14:40
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™

παιδακια! παω διακοπουλες... θα ξανα logαρω σε καμια 20αρια μερες... (επιτελους με ξεφορτωνεστε ne c'est pas?!) xD ως τοτε... keep animing gyes (πσσσ τι ειπα παλι ο ανθρωπας! τι ειπα!)
Jul 08 2008 00:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

nai to eida... alla tis eixa oles tis photos opote den s klepsa oute mia!! :P 8a gyriso stis 3 augoustou kai 5 thn kanw gia sxoinousa.. .kai poso m leipse to nisaki mou! ax ax!! tespa!! kalo brady, 8a ta poume :D
Jul 08 2008 00:32
Photo

Καλαμάτα. Μάλιστα όταν επιστρέφεις εσύ θα φύγω εγώ. Οπότε από τον Αύγουστο πάλι. Είδες το album μου; Λοίπον πάω για ύπνο γιατί είμαι ψόφιος. Καληνύχτα.
Jul 08 2008 00:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

σε ε8αψα στο thread. ρε σοβαρα μου αρεσει τρελα ο γκαρα. και στενοχωριεμαι που δεν τον δειχνει καθολου καλυτερα να τον ειχαν σκοτωσει τουλαχιστον να χαμε κανα flashback που να τον εδειχνε καθολου.. πφφφφ... δηλαδη προς τα που μενεις? εγω θα παω καλαμο, εκει ειναι η κατασκηνωση..
Jul 08 2008 00:11
Photo

Ομαδάρχησα. Μάλιστα. Κοίτα εγώ μένω περί 250 km σε ευθεία γραμμή απ' την Αθήνα οπότε λίγο δύσκολο. (εκτός αν μάθω κανά space time jutsu. Χεχεχεχεχε)
Jul 08 2008 00:08