Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου εξηγησε ο Tsi τι ειναι.... Καλα μην μου αγχωνεσαι δεν εγινε τιποτα κακο....Ετσι για να σε πειραξω το ειπα,απλα καποιος μου εδωσε αρνητικο rep επειδη συμφωνησα για το τελος του Ναρουτο πως θα πεθανει ο σασουκε κ επειδη ειδα εσενα να διαφωνεις νομιζα πως το εστειλες εσυ(κ να το εκανες δεν με πειραζει....)
Aug 02 2008 13:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

και πως τα δινεις? δεν ξερω απο κιθαρα εγω καποτε εκανα drumms και αρμονιο (απο το οποιο λιγα θυμαμαι)
Aug 02 2008 13:02
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Έλλη believe me the real thing is much better......... Reputation δίνεις σε κάποιον άναλογα τι post έχει κάνει(νομίζω). Π.χ. έγραψε κάτι πάρα πολύ καλό του δίνεις ένα θετικό rep. Έγραψε κάτι κακό του δίνεις αρνητικό rep. Προερετικά όλα αυτά όμως....
Aug 02 2008 13:01
Photo

και γω το χω παιξει.. στο ps3 Και στο wii ομως. και παντα κανω ρεκορ στο paranoid xD
Aug 02 2008 12:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

τι λες ρε δουλης? Ουτε καν ξερω τι ειναι το reputation αληθεια σου λεω δεν εκανα κατι σου απαντησα στα comments και μετα ειδα ενα επεισοδειο bleach κι εφυγα. Τι ειναι το reputation? Mη ξεχνας οτι ακομα καινουρια ειμαι δεν τα εχω μαθει αυτα!
Aug 02 2008 12:56
Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τωρα το ειδα...Εσυ βρε αθεοφοβη μου εδωσες αρνητικο rep επειδη συμφωνησα με το τελος;;; Εγω φταιω που εκανα θετικο σχολιο για το pic σου κ που σου λεω για το επεισοδιο....:tongue:
Aug 02 2008 02:11
Photo

Casshern → °•πίΟu-πίΟu•°™

nai tora s thimithika.eida k to prof s,dn ixera oti eixes edo account,alla otan eida tin photo s kata tyxi,m thimizes kapia k ithela na matho,tora omos ok
Aug 01 2008 15:16
Photo

Casshern → °•πίΟu-πίΟu•°™

gia,ti knc,kl?nomizo s exo dei...exeis mipos hi5?
Aug 01 2008 13:58
Photo

Κάτι για το manga θα λένε. Τέσπα που θα πας αυτή τη φορά;
Aug 01 2008 11:04
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

ααααααααααααααααααα................. νταξει τοτε....
Aug 01 2008 10:10
Photo

kai pali den t piasa auto gia tis trupes... kai den spoileriazo breeee... an ki exo kairo akoma! otan 8a ftasw sta manha 8a exoume septembri gt se 4 meres feugo..
Aug 01 2008 00:20
Photo

Τρύπες για το social group. Spoil επειδή δεν διαβάζω το manga......
Aug 01 2008 00:05
Photo

ti spoil ennoeis na m 3efygei?? kai ti trypes???
Aug 01 2008 00:03
Photo

Κοίτα μη σου ξεφύγει κανά spoil κακομοίρα μου....... Πέρνα και απ' το group του bleach. Αυτή τη στιγμή προσπάθουνε να βρουν λύσεις για κάτι τρύπες.:kakaka::kakaka:
Jul 31 2008 23:56
Photo

eeeennoeitai!
Jul 31 2008 23:41