Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Goggeta SSJ6

kala tote.. ama einai 8elima 8eou...!
Jul 31 2008 13:22
Photo

Goggeta SSJ6 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ βλεπεις εσυ δεν εισαι φλορος σαν αυτον μπορεις να καταφερεις και να γηνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα "κανονικο" και καλο(ο θεος να σε κανει) κοριτσι!!
Jul 31 2008 04:39
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αφου γραφετε με ρυθμο πολυβολου,διαβαζω αντι να πεσω για υπνο :D αν θυμαμαι καλα ειχα φτασει καπου 155-158 :P
Jul 31 2008 02:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

eimai idi sto 142 poso katw eixes ftasei esu ? 181 einai!! mi m les emena oti pas g upno akoma 3upnios eisai kai milas gia to ms tou kakashi hmmm!!! tespa :P ante kalhnyxtaaaa!
Jul 31 2008 02:46
Photo

Δεν μου αρεσε η πλοκη στη συνεχεια,και το στιλ στις μαχες αργοτερα,θα καταλαβεις τι εννοω οταν φτασεις εκει :P Παω για υπνο καληνυχτα
Jul 31 2008 02:05
Photo

anone.. γιατιιιι? ειναι πολυ ωραιο! Απλως με κουραζει που αφιερωνει 60 επεισοδεια για τη διασωση της ρουκια μετα αλλα τοσα για φιλλερ μετα αλλα τοσα για να σωσουν τον πλανητη... ειναι σπαστικο.. αλλα τουλαχιστον βλεπουμε καλες μαχες.. εχω και μια αδυναμια στα σπαθια... Γενικα μονο αυτο μου τη σπαει οτι δεν εχει πλοκη... Δεν συγκρινεται με το Naruto αλλα ειναι ενα ενδιαφερον pass time...
Jul 31 2008 01:21
Photo

:D np Σου αρεσει το bleach?για μενα μονο το soul society arc αξιζε, το εκανα drop εδω και πολλα επισοδεια ισως να το ξαναρχισω καποτε
Jul 31 2008 01:12
Photo

ΑΜΑΝ! Πεταξα κοτσανα ε??? sumi... Δεν ηξερα!!! Ε οταν τελειωσω και το Bleach θα ξεκινησω... (αααμαααν δεν ξαναμιλαω αμα δε ξερω!!)
Jul 31 2008 01:09
Photo

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Nα εισαι καλα με πεθανες Την signature την καταλαβαινεις αν εχεις δει code geass :D Δεν θα εβαζα ποτε μια κανονικη εικονα ενος uchiha στο signature μου LOL UCHIHA Αλλο britannia αλλο βρετανια,ελιωσα εισαι θεα :D δεν φταις,δεν μπορεις να το καταλαβεις αν δεν εχεις δει την σειρα,αρχισε ασαπ να την βλεπεις και θα με θυμηθεις
Jul 31 2008 01:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

αντε αντε θα σε φτασω :P οκι! καληνυχτα!
Jul 31 2008 01:04
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Βασικά δεν θέλεις πολύ ακόμα. Τέσπα αν βγω καληνύχτα.
Jul 31 2008 01:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

καλα ειμαι εσυ τι κανεις? μπα εχω ακομα. 140 ειμαι. δεν μπορεσα να δω πολλα σημερα... 6 νομιζω προλαβα.. ε θα δω καμια 4αρα ακομα και θα φυγω... οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ γουσταρω taichio Toushirou! Sit upon the frozen Skies, Hyounrimarou!!!
Jul 31 2008 01:01
Photo

λεω... δεν καταλαβα που κολλαει το crush britannia γιατι συγκεκριμενα τη βρετανια? αλλα πολυ [EMAIL="γ@ματο"]γ@ματο[/EMAIL] το concept! Τεσπα.. οχι δε βλεπω code γιατι??? Λεει?
Jul 31 2008 00:57
Photo

Δεν το επιασα το σχολιο για την signature βλεπεις code geass?
Jul 31 2008 00:36
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Υο what's up. Φαντάζομαι με το ρυθμό που πηγαίνεις θα κοντεύεις να τα τελειώσεις. Όλα καλά κατά τ' άλλα;
Jul 30 2008 23:55