Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
μα εγω δεν εκανα τπτ κακο!! Απλα την ενημερωσα για το καλο της. harassing ειδα και ειπα να την ενμηερωσω ;)
Αύγ 31 2008 01:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
με φωναξε ο δουλης ή ιδεα μου??
δεν ειμαι κακια.. εγω φταιω που σε ενημερωνω για το καλο σου... οοοοοχι εγωωωωω...εγωω φταιω!!
Αύγ 31 2008 01:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan
Κατι για ενα πιου-π... ειδα στο Prof της ιριστελλας.. με φωναξε κανεις?
Αύγ 31 2008 01:32
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[ok μην δεις τα fillers δεν χανεις και πολυ οπως ειπα...το μονο που λεει ειναι αυτο προς 200 επεισοδιο που ειναι αρκετα καλο,αλλα και χωρις παλι δεν χανεις τπτ...:P]
Για αλλον λογω γραφω ομως....
Arigato γι αυτο που εγραψες στο profile της iri....μουαχαχα,με εκανες και γελασα με το που το δα....πραγματικα thankies,μου δωσες οτι χρειαζομουν πριν βγω^^
[το κραταω και με irfanview,μην το σβησει η πονηρη;)]
Αλλα η ατακα εγραψε...χαχα,αντε να διεκδικησει τα δικαιωματα της η Misa-chan μας:hihi2:
ΒΒ,βγαινω,τα λεμε αλλη στιγμη,καλη συνεχεια:P
Αύγ 30 2008 23:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Miiiiisa chan! η dark venus εχει φωτο σου για avatar, πρεπει να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου MUAHAHAHAHAHAHA!!
Αύγ 30 2008 23:00
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ΑΑΑ οκ αν και δεν εχω την υπομονη να δω fillers. Εχω πολλα anime στο μυαλο μου μετα το One piece Και μολις το τελειωσω και δω αυτα που θελω, θα γυρισω να δω τα filler του bleach Και μετα του One piece!
Αύγ 30 2008 22:57
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για τα filler του One Piece γενικα να ξερεις οτι ειναι ολα τους σχετικα καλα και καμια σχεση με αυτα του Naruto,εως αυτο τον επεισοδιων 200-206 περιπου που ειναι τελειo και ανετα περναει για κανονικο επεισοδιο...τα μονα που δεν αξιζουν ειναι τα τελευταια,απο επειοσοδιο 326-330 περιπου που αυτα πραγματικα δεν βλεποντε...ολα τα υπολοιπα καλο θα ηταν ενα ειχες χρονο να τα δεις γιατι εστω και λιγα εχουν κατι να προσφερουν....βεβαια και να μην τα δεις δεν χανεις και τπτ το αξιολογο...^^
Καλη Συνεχεια με την σειρα,χαιρομαι που καηκες τοσο!;)
{την iri θα την ξαναφωναξεις λιγο με το γνωστο ονομα...εε...εεε....φανταστικη πιου πιου??:blingeye2:}
Αύγ 30 2008 16:48
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για τα fillers του one piece μπες [URL="http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes"]εδώ.[/URL]
Αυτά που είναι mostly fillers δες τα.
Αύγ 30 2008 13:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Αστο το βρηκα πηγα στο 61 απευθειας! Και τωρα και καλα μολις μπηκαν στη grand line. φεξε μου και γλιστρησα ειναι 800000 επεισοδεια γιατι καποιος να πιστεψει οτι θα καταφερουν κατι εκει απο το επεισοδειο 61? Jesus Christ superstar!
Αύγ 30 2008 13:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται