Community Status Updates
red pyramid → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εμ, όχι....είδα λίγο και δε μου άρεσε τι να κάνω.....
Η φώτο πάντως ωραία όπως και να έχει :P
Aug 29 2008 13:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → red pyramid
ειδα το comment σου στη φωτογραφια... και ειπα να σου απαντησω!
Ειναι ο Ishida Και ο Ichigo απο το Bleach, μη μου πεις πως δεν εχεις δει Bleach!!! Ε οχι.-
Aug 29 2008 13:39
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ax το μαναρι μου την ειχα αυτη την πικ δεν μου ξεφευγουν αυτα ^^
Aug 28 2008 22:18
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
here s a little present.........
[IMG]http://i132.photobucket.com/albums/q40/animegirl_13/Gaara83.jpg[/IMG]
Aug 28 2008 21:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ναι μου αρεσει πολυ η φωνουλα του :D
Τεσπα!! αντε τα λεμε μετα byez!
Aug 28 2008 21:43
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι,Chopper λεγεται:P και ειναι αξιαγαπητος και αθωος,λογικα θα σ'αρεσει πολυ!!
Anw,θα λειψω μερικες ωρες,τα λεμε αργοτερα αν ειναι...keep watching one piece^^
Aug 28 2008 21:41
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου san στο Naruto latest chapter thread αν θες κανε ενα μικρο edit... εκει που μιλας για τα spoilers του Seraphimon και τι λεει μεσα γιατι μπορει καποιος να μην θελει να τα δει πριν ανεβει ολο το chapter.......
Aug 28 2008 21:31
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ο πρωτος ειναι αγορι με πολυ ιδιατερη ιστορια γιατι δεν ειναι ακριβως ανθρωπος,αλλα ειναι spoiler τα υπολοιπα,θα δεις:P
Η 2η ειναι γυναικα,ειναι Η Robin και ειναι ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας της σειρας αλλα και γενικως!{τετοια με αυτην χαθηκε να μου βαλει η iri στο προφιλ μου:sigh2:}
Και για μενα εχει το πιο συγκινηητικο παρελθον..απο την στιγμη που εμφανιζεται στο πληρωμα ειχα την συνεχη περιεργεια να δω την ιστορια της και ο πονηρος mangaka την εβαλε 100 επεισοδια μετα,αλλα αξιζε την αναμονη..πραγματικα τελεια,πολυ συγκινηση!
Οταν την δεις,προς επεισοδια 280 και μετα την εχει απ οσο θυμαμαι,θα με θυμηθεις...αλλα εχεις δρομο ακομη!XD
Aug 28 2008 16:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
αααα ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερω γαμωτο!!! Οκ ομως θα τους θυμαμαι για να ξερω ποτε θα συγκινηθω LoL
Aug 28 2008 16:21
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ετσι,σε πηραν τα πρωτα ζουμια με την Bellemere,που να δεις πιο κει συγκινηση με τον Chopper ή την Robin...θα με θυμηθεις:thatsit:
Aug 28 2008 16:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin
ααα οκ γιατι πολλες φορες το χω κανει κι εγω αλλα το χω προλαβει στο τσακ..:P
Aug 28 2008 14:35
odin → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν πήγαινε σε σένα,σε κάποιον που ήθελε να απαντήσει στο profile σου αλλα δεν τα κατάφερε πήγαινε:wis:
Aug 28 2008 13:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed