Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → °•πίΟu-πίΟu•°™

Miiiiisa chan! η dark venus εχει φωτο σου για avatar, πρεπει να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου MUAHAHAHAHAHAHA!! I don't wanna be rude or something....but remember,I will be responsible if an accident might happen to you next time you mention me like that.Mouahahahahahahahaha [IMG]http://z.about.com/d/movies/1/0/S/J/8/ultraviolet01250602.jpg[/IMG]
Aug 31 2008 15:29
Photo

Scorpion → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι !Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λεξη για να τις περιγραψεις.:hahaha::kakaka:
Aug 31 2008 14:16
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Βλέπω μπήκες στο grand line......
Aug 31 2008 13:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ααααα τσεκαρα σημερα το πρωτο μανγκα του vampire knight Και πορωθηκα αγρια! Δικιο ειχες ειναι γαματο! (και εχει και καλα μανουλια!) Και εχω μια απορια. Αυτος ο kaname που ειχε σωσει την yuuki πριν 10 χρονια ειναι πραγματι καλος η το παιζει? (spoileriase me!) Τωρα ειμαι στο επεισοδειο 9 (γιατι δεν την παλευα με τα μανγκα) πολυ γουσταρω τον χαρακτηρα του zero-κρυφοβαμπιρωτος! Ευγε ευγε Ιριστέλλα excellent anime taste!!:hahaha::hahaha:
Aug 31 2008 13:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Πω πωω εριξα ενα γελιο χ8ες με καποια επεισοδεια... Τσεκαρε ατακα Usopp-Lets sink the island with a cannonball! Zoro-No wait, why? Usopp-Because ossan is is... is irritating! Ossan- No, dont do this Usopp- Why? You think we cant? Ossan-NO.Because someone will die. Sanji (με ειρωνικο υφος)-And who would that be? Ossan- me. Λοοολ η ατακα ηταν ολα τα λεφτα!!!! Επισης δε θυμαμαι τι αλλο ειδα παλι στην αρχη ενος επεισοδειου και ελιωσα στα γελια!! Το θυμασαι το σκηνικο αυτο απο πανω? Ηταν στην κοιλια μιας φαλαινας..
Aug 31 2008 13:44
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Scorpion

yaoi θα τις ελεγα οχι ακριβως προκλητικες... =)
Aug 31 2008 13:40
Photo

Scorpion → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I]Το [/I]αlbum σου οπως και οι φωτογραφιες της iristellas ειναι λιγο...οχι πρωτοτυπες...οχι περιεργες...λιγο ...τολμηρες να το πω...
Aug 31 2008 12:08
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B][I]Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN! [/I][/B] quote that,it's the ultimate truth!!!^^ [B][I]Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα. [/I][/B] Ενταξει κι εδω εχει ενα δικιο...λουρια που εχει περασεειιιιι...δεν φανταζεσαι.....[μιλαει θυμα:P]...αλλα και παλι παραμενει ξανθια misa,δεν την σωζει αυτοXDD [I][B] I QUIT!!!! U WIN! [/B][/I] Ελαααα,μην ακουω τετοια...μια εικονα και παραδοθηκες???{which was yaoi:oo:...L wanted Misa,not Raito!!} Μπρος ψησου,που θα παει θα την κανουμε να εκδηλωθει καποια στιγμη:kakaka: {ελα ξερω οτι τετοια θεματα μπορει να σας κανουν να μαλωσετε,αρα μου αρκουν οσα εκανες μεχρι τωρα...ουτος η αλλος βλεπω την ενοχλει,αρα το σταματαμε....για την ωρα:terror2:...μουαχαχα:P} Anw,thanx και παλι για ολα...τα λεμε;)
Aug 31 2008 03:50
Photo

WOOOOOOOOOOOOOOW SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIii O LIGHT KAI O L SE DRASI!!! KAI O 8EOS L EINAI SEMEEEE!!! WOOOOW!!! I QUIT!!!! U WIN!
Aug 31 2008 02:54
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Will this make you behave for the rest of the night?^^ [IMG]http://i239.photobucket.com/albums/ff304/HellWard3-WellsideGossip/LightxL/DNyaoi03.jpg[/IMG]
Aug 31 2008 02:13
Photo

Υare yare......Raito ειπα καλο μου ........Τον Light εννοω οπως τον φωναζουν οι γιαπωνεζοι. Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα.
Aug 31 2008 02:03
Photo

Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN! ποιος ειναι ο ραικα? Lol αληθεια τωρα μου διαφευγει λιγο..
Aug 31 2008 02:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

α.. μα γιατι το παρεξηγειτε ολοι?? Εγω απλα ενα harassing warning της εκανα για το καλο της... Τσκ τσκ κακοπροαιρετα πλασματα xD xD
Aug 31 2008 01:56
Photo

Πιου πιου εγω δεν ειμαι η μισα και ουτε θελω να γινω οποτε η Dark Venus δεν πηρε κατι στο οποιο εχω δικαιωμα η αποψη. Τωρα απο την αλλη αν εσυ νιωθεις οτι σου κλεβει την ταυτοτητα που θα ηθελες να ειχες θα πρεπει να την διεκδικησεις απο μονη σου και οχι βαζοντας μπροστα ατομο με χαρακτηρα του Raito kun...... Eγω ειμαι φιλειρηνικο και φιλησυχο νυκτοβιο πλασμα που καθεται κουλουριασμενο σε καρεκλες και καταναλωνει μαζικες ποσοτητες γλυκων..... [url=http://www.youtube.com/watch?v=M9dSsRkFyw0]YouTube - L's theme[/url]
Aug 31 2008 01:36
Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

απλα με ρωτησε γιατι γελαγα κ απλα μου αρεσε αυτο που της ειπες....ε καλα δεν εισαι κ πολυ κακια!!!! απο μενα παντως εισαι ευπροσδεκτη !!!!
Aug 31 2008 01:34