Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
yep καντο... Απλα θα απαντησω το βραδυ γιατι τωρα την κανω
Sep 05 2008 19:29
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ωχ, με βρίσκεις εντελώς αντίθετο σχεδόν σε όλα. Θες να σου στείλω pm με απάντηση;
Sep 05 2008 19:25
Πολυ.
Πρωτα μου την εσπασε που εφυγε τοσο νωρις και ευκολα κι αποτομα ο L απο το παιχνιδι. Πιστευα πως δεν ειχε πραγματικα πεθανει αλλα κατι παιζοταν,
Δευτερον τα επεισοδεια με την εταιρεια μου φανηκαν αχρηστα, σαν filler και ειχα βαρεθει τη ζωη μου, ειχα ξενερωσει καργα.
Μετα τον αντικαθηστουν τον L 2 τραγικα κατωτεροι του (mello-clear) και μου την εσπασε που παρουσιαζαν τον clear τοοοοσο παιδακι. Νταξει.. θελαν να τον κανουν να μοιαζει με τον L Και του βαλαν διαφορα τικ κλπ απλα αντι να τρωει οπως ο L, επαιζε με στρατιωτακια-ακουσον ακουσον!
Μετα, αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ απο ολα ηταν το ΑΘΛΙΟ τελος. Ημουν σιγουρη πως θα πεθαινε ο Light αλλα οχι τοσο αθλια... Ασε που εξευτελιστηκε τελειως πριν πεθανει και τα πηρα, και ο L εμφανιστηκε μονο για ενα δευτερο και το περιμενα τελειως αλλιως... Δηλαδη ενα τετοιο εργο, με 2 τεραστιες ευφυιες με 1 ευκολο θανατο (L) και αλλον εξευτελιστικο και αδιαφορο θανατο (Light) Και μια καημενη Misa-πρων πρωταγωνιστικος ρολος- να χανει το ρολο της για 10 επεισοδεια δηλαδη ελεος!
Και ενω ξεραμε ποσο ηθελε τον light της αφιερωσαν μονο μια σκηνη στο τελος...
Δεν ξερω ξενερωσα απειρως ..
Sep 05 2008 19:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Με πηραν τα ζουμια 2 φορες μια για τον καθενα τους.. Αλλα για αυτη την τελευταια σκηνη.. Δεν ηταν κ τπτ το ιδιαιτερο.. λιγο εδειξε τον L κ τελος..
Πιστευω πολυ μεγαλη μ@λακια που ο L βγηκε τοσο νωρις και τοσο ευκολα απο το παιχνιδι και τον αντικατεστησαν αυτοι (clear-mello). Γενικα ειχα χασει το ενδιαφερον μου στα επεισοδεια με την εταιρεια, μετα στα επεισοδεια με τους spokersman εκει προς το τελος. Τα καλα ηταν μοναχα τα πρωτα..
Και απογοητευτηκα με το τελος. Το περιμενα να ψοφησει αλλα οχι ετσι.. Ασε που περιμενα καναν L να πεταχτει απο πουθενα στο τελος αλλα τελικα @@...
απογοητευτηκα οικτρα απο το death note.. οικτρα ομως.
Sep 05 2008 18:40
Σιγα καλε δεν την υποστηριζω απλα δεν βρισκω γιατι τοσο μισος απο μερια της Ιριστέλλας..
Sep 05 2008 15:02
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Να σαι καλα βρε.. καλη επιτυχια και σε σενα....
Α! οχι το κοψα το One piece κι εβαλα vn και dn αλλα θα το συνεχισω (μαλλον)
Sep 05 2008 15:01
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μισεις τοσο πολυ την Μισα.. ειναι [COLOR=Magenta]λιγο[/COLOR] χαζη σε σχεση με το ολο εργο, [COLOR=Magenta]οχι γενικα[/COLOR]... Απλως το dn παρουσιαζει 2 ευφυιες και μετα σου τσαμπουναει διπλα μια μισα γκοθου..[COLOR=Magenta] εγω την παω παντως[/COLOR] ^^
[/B]
{μολις μπει θελω να δω τι θα πει εδω:hehe:}
Αυτο της λεω κι εγω,δεν ειναι κακο που της μοιαζει,ισα ισα τιμητικο!!!:bleh:
Btw,one piece πως παμε,το συνεχισες??
Anw,αν δεν ξανακουστουμε εγω απο αυριο θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου,λογω εξετασεων..καλα να περνας και καλο ξεκινημα της χρονιας!!^^
{προσεχε μου την misa-chan oσο λειπω!!:P}
Sep 04 2008 16:20
Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μισεις τοσο πολυ την Μισα.. ειναι λιγο χαζη σε σχεση με το ολο εργο, οχι γενικα... Απλως το dn παρουσιαζει 2 ευφυιες και μετα σου τσαμπουναει διπλα μια μισα γκοθου.. εγω την παω παντως ^^
Sep 04 2008 15:52
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σου λεω δες το ως το τελος και μην το ψαχνεις πολυ, Θα σου χαλασει η ανατροπη........... Ιδιως η τελευταια σκηνη (αφου ειχαν αρχισει να πεφτουν οι τιτλοι τελους) με Light και L ειναι ολα τα λεφτα πραγματικα εκει ειχα ψοφησει στο κλαμα....... Αυτο και αλλο ενα σημειο κοντεψαν να με στειλουν με αφυδατωση.......
Sep 04 2008 02:58
οκ τοτε. γιατι καπου στο utube ψαχνοντας μια συγκεκριμενη σκηνη ειδα οτι πεθαινει ο light και τα πηρα στο κρανιο με τον [EMAIL="Γ@#$@#$"]Γ@#$@#$[/EMAIL] σποιλερα και ενω μ αρεσει να μου λενε τα πηρα με αυτον. τεσπα μη μου πεις. οχι τωρα ομως θελω στα αληθεια να ερωτευτει ο Light τη μισα ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αν γινει κατι τετοιο. οπως επισης κι αν ξερω γω ο L εχει ενα death note Και ηξερε απο την αρχη τι παιζει με τον light muahahaha φαντασου σκηνικο ^^τα σπαει... διαγωνισμος εξυπναδας ^^ γουσταρω! ανιμε που απευθυνεται σε ξυπνιους!!
Sep 04 2008 02:53
°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
Tσεκαρε το.. Δες Online 2 επεισοδεια μονο κι αν δεν σκαλωσεις μην το συνεχισεις. Συνολικα μεχρι τωρα εχουν βγει 13 επεισοδεια γιατι ειναι καινουριο αλλα απο οτι διαβασα εχει κανει πολυ μεγαλη επιτυχια.. Οπως το λεει και το ονομα αφορα vampires. Ειναι ενα σχολειο που οι μαθητες του χωριζονται σε 2 βαρδιες -φαινομενικα τουλαχιστον- Την πρωινη και την βραδινη. αυτο ομως που δεν ξερει κανεις ειναι οτι η βραδινη βαρδια ειναι βαμπιρ... Η πρωταγωνιστρια ειναι η φυλακας μαζι με εναν παιδικο της φιλο κατι σαν αδερφο της και μαθητες.
Δες το θα σ αρεσει..
Sep 03 2008 17:07
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
χμμμ,,,,,,,,,, Τωρα με βαζεις σε πειρασμο με το DN...... Δεν θα σου πω τπτ επαυτου. Ειναι τρελο σποιλερ οτι και να πω. Αν επιμενεις Ok αλλα απο εκει και περα εγω που το ειδα χωρις να με εχει προετοιμασει κανεις το ευχαριστηθηκα περισσοτερο.....
Sep 03 2008 15:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed