Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

The Tragic Prince → Maya-chan

[SPOILER][IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/1282018589383.png[/IMG][IMG]http://i126.photobucket.com/albums/p84/alegna7889/1282015722660.png[/IMG][/SPOILER]
Δεκ 26 2010 16:58
Φωτογραφία

Hanzo → Maya-chan

Nαι βασικα η αληθεια ειναι οτι τα γουστα μου σε χαρακτηρες συγκριτικα με αυτους που φαινεται να προτιμαει ο Ryukishi ειναι λιγο μερα με τη νυχτα αλλα ακομα και ετσι μου χαριζει εδω και εκει καποια ψηγματα awesomeness.Oπως πχ Krauss vs Goat-kun,μια απο τις καλυτερες σκηνες σε ολο το umineko κατ εμε.Death flags και αναλογα παρανοικα σκηνικα. Απλα νταξ θεωρω πως οι αντρες της οικογενειας (με εξαιρεση τον Kinzo) ειναι ψυχουλες συγκριτικα με τις γυναικες τους που ειναι ολες κομπλεξικες και προβληματικες οσο δεν παει xD Επισης δεν ανεφερα το πλεον κορυφαιο pairing Nanjo x Erika.Στο 8 θα αποδειχτει canon στανταρ.Πως νομιζεις αφαιρεθηκε στο ep.5 η Erika και εδωσε time gap στον culprit να ανεβει στο δωματιο των παιδιων.This level of reasoning is possible for Ηattori Hanzo. Aπο κει και περα το fighting game που ανακοινωθηκε προσφατα φαινεται μεν εντυπωσιακο ως προς τους μηχανισμους του αλλα το character list ειναι αθλιο.Come on Krauss used to take boxing lessons,Natsuhi has naginata experience,Rudolf is Jack Bauer,Eva has imba fighting skills and Rosa is...well...Musou Rosa... Mου χουν βαλει την Siesta εκει και την φειλ Eva Beatrice....Meh.
Δεκ 01 2010 23:37
Φωτογραφία

Maya-chan → Hanzo

Όχι, δεν είναι ακριβώς δικαστήριο αυτή τη φορά. XD Πάντως θα βρεις λίγο από αυτό που ψάχνεις εκεί. Η Erika προσπαθεί να το παίξει Πουαρό και να βρει τα κρυμμένα μέσα στα κρυμμένα... αλλά δεν της βγαίνει. Πάντως αν κρίνω από τους χαρακτήρες που σου αρέσουν, βλέπω μια προτίμηση σε cool/manly dudes. Μάλλον σε αυτό ατύχησες στο Umineko. xD
Δεκ 01 2010 22:50
Φωτογραφία

Hanzo → Maya-chan

Oχι δεν εχω δει καποιο trial ακομα xD Την Jessica δικαζουν αυτη την φορα?Πω με απογοητευει ακομα περισσοτερο η Erika.Τους πιο improbable culprits ξερω γω βαζει στο ματι.Oσο για την παλια Beato,well λαμβανει τετοια λατρεια απο το fandom και σπαταλιεται τοσο μεγαλο μερος της ιστοριας στις τσουντεριες της που δεν με τρελαινει κιολας.She is one of those "ok I guess" characters. I vote Okonogi for new main character and game master xD Kαι Godha φυσικα για πατερα της Maria xD Oσο για τον Rudolf τον θεωρω με διαφορα τον πιο μυστηριωδη χαρακτηρα σε ολο το umineko κατι που υποθετω γινεται επιτηδευμενα επειδη θα παιξει σημαντικο ρολο στην πορεια.Αντε να δουμε.
Δεκ 01 2010 20:09
Φωτογραφία

Maya-chan → Hanzo

Lol. Πραγματικά, και μέσα στην ιστορία το έχει αυτό το να προκαλεί συμπάθεια... μέχρι να φανεί ότι είναι απλά φαντασμένη. Όσο για το fanservice δεν έχεις και άδικο. Είναι και ο λόγος που έχουμε αναλογία males-females 100-5. Αυτό μόνο να σταματούσε και θα ήταν ακόμα καλύτερη η ιστορία. Εκτός από αυτούς πάντως νομίζω ότι ήταν καλή και η παλιά Beato. Kyrie/Rudolph backstory ε? Να υποθέσω το trial της Jessica το πέρασες?
Δεκ 01 2010 17:54
Φωτογραφία

Hanzo → Maya-chan

Δεν θα το χαρακτηριζα hate ακριβως.Να φανταστεις στην αρχη την ειχα ψιλοσυμπαθησει οταν αυτοανακυρρηχθηκε intellectual rapist και ηθελε να ξεσκεπασει τα παντα.Αλλα μετα με ξενερωσε ο τροπος που φερονταν στην Knox και στις αλλες δυο καημενες και το πως ηταν ικανοποιημενη με μια ψευδη αληθεια στο Natsuhi's trial. Πλεον μου ειναι απλα αδιαφορη.Γενικοτερα απο τους μαγισσο/δαιμονες οι μονοι που συμπαθω ειναι o Ronove η Vrgilia και πλεον και η Aurora.Oλοι οι υπολοιποι ειναι κακες προσπαθειες για fanservice απο τον Ryukishi :P Tωρα ειμαι στην μεση του 6 βασικα και να σου πω την αληθεια,μετρια πραγματα προς το παρον.I could care less about Jessica/George and their oh~ so DAZZLING furniture. Give more Rudolf/Kyrie backstory dammit.
Δεκ 01 2010 15:56
Φωτογραφία

Maya-chan → Hanzo

[QUOTE]Νταξ βασικα...οχι και αλλο loli dedective με attitude γαμωτο xD...μια Furudo Erika εφαγα στη μαπα και παλι ειναι too much.I mean really,this profession should only be permitted to middle aged guys down on their luck and all...[/QUOTE] Τι βλέπω? Καινούριο μέλος στο Furudo Erika haterz fan club. Καλώς ήρθες. :P
Δεκ 01 2010 14:05
Φωτογραφία

KennyMaya-chan

[QUOTE]Σχόλιο του αδερφού μου όταν είδε το Furikabutte: -Πως λέγεται ο Mihashi κι ο αδερφός του Mihashi? -Μη χάσουν! Τον πλακώνεις στις φάπες τώρα ή δεν τον πλακώνεις?[/QUOTE]ΘΕΟΣ ο αδελφός σου. :hahaha:
Νοέ 04 2010 04:13
Φωτογραφία

Hanzo → Maya-chan

Α ελα ρε τελικα το ειδες?Και το εδωσες και σε αδερφο?Πολυ σωστη. Παντως απο τους χαρακτηρες πιο πολυ γελιο μου βγαζει ο Abe με το hilarious seriousness του για καποιο λογο :P Και καλυτεροι μου παραμενουν ο Shingo με τον Yoshito.Μπες κανα msn αν ειναι να μου πεις εντυπωσεις.
Οκτ 27 2010 16:50
Φωτογραφία

Maya-chan → Hanzo

Σχόλιο του αδερφού μου όταν είδε το Furikabutte: -Πως λέγεται ο Mihashi κι ο αδερφός του Mihashi? -Μη χάσουν! Τον πλακώνεις στις φάπες τώρα ή δεν τον πλακώνεις?:deadga6:
Οκτ 27 2010 16:37
Φωτογραφία

AzathothMaya-chan

no den ime toso kamenos :P ala eprepe na pao sti sxoli na kano scan apo ta idika scanners tis sxlis (proti fora sti zoi mou xrisimopiisa) na to peraso se flashaki ke na to fero spiti, na to peraso sto desktop ke na to anevaso :O
Οκτ 26 2010 22:43
Φωτογραφία

Maya-chanAzathoth

εγω thank you. ειχε πολυ ενδιαφερον (αν και προς το τελος με ολα αυτα που ελεγε περι βρεφοκτονιας πηγα να πατησω ποδι). κατσε, μη μου πεις οτι το εγραψες ολο στον υπολογιστη? Ο.Ο
Οκτ 26 2010 22:37
Φωτογραφία

AzathothMaya-chan

[QUOTE]Πέρα από αυτό, νομίζω ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη συζήτηση να πάνε να διαβάσουν το άρθρο του Azathoth. Περιέχει πάρα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, και έχει αρκετά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα για να καλύψει τις περισσότερες θέσεις που διάβασα εδώ μέσα.[/QUOTE] thank you for reading it :'( i thought no1 did except lord leon, kai itane toso kurastiki doulia na to metafero olo afto. thank you /manly tear
Οκτ 26 2010 15:49
Φωτογραφία

Maya-chan → MikamiTeru

[QUOTE]Maya-chan απο τη στιγμη που ο τιτλος ειναι σωστα γραμμενος και δεν παραθετει αποψη του συγγραφεα τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει flame war.[/QUOTE] Το ξέρω ότι δεν φαίνεται άποψη του συγγραφέα, αλλά σε ευαίσθητα θέματα όπως η έκτρωση είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν οι συζητήσεις και το έχω δει να γίνεται πολλές φορές στο forum.
Οκτ 22 2010 13:38
Φωτογραφία

Maya-chanKenny

Το έχουν βάλει κι άλλοι για σειρά, οπότε είπα να κλέψω λίγο κι εγώ. :P
Οκτ 14 2010 20:44