Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Maya-chan

duh,τοσο φανερος ημουν????Nice guess kenny holmes!
Mar 06 2011 00:14
Photo

Maya-chanmono

Με γεια το καινούριο setaκι. Το avatar με έκανε να ψοφήσω, so cute. <3
Mar 05 2011 17:07
Photo

Maya-chanKenny

Meitantei Kenny strikes back. XD Ναι, μετά από ώρες περισυλλογής με σκοπό την εύρεση κατάληλου username μπήκε κι ο αδερφός μου στο anime.gr. Είναι καλό παιδί οπότε δε νομίζω να δημιουργήσει πρόβλημα. ^^ (Διαβάζει και το 20th Century Boys τώρα. I'm so proud.:if:)
Mar 01 2011 20:56
Photo

KennyMaya-chan

[B]Μόλις[/B] είδα το Anime Top 10 του Kalamaris + την ηλικία του από δίπλα, κατευθείαν είπα "αυτός είναι ο αδελφός της Maya-chan". Μπαίνω στο profile του... "Showing 1 of 1 Friend(s): Maya-chan" Χαραμίζομαι. I should have become a detective. :mafia:
Mar 01 2011 19:25
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Περιπαίζοντας με λέει φώκια από το "seal" του ονόματός μου. Ο αρχικός σκοπός μου ήταν η εννόηση της λέξης σφραγίδας, αλλά δε βαριέσαι :P
Feb 24 2011 17:05
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Οκ, είχα δει που σε φώναζε κάπως έτσι η iristella κάπου. Επίσης. :)
Feb 24 2011 16:24
Photo

Ευχαριστώ πολυ. Εμένα; Όχι καμία σχέση. Πολύδωρος, χάρηκα. :)
Feb 24 2011 13:57
Photo

Right, καλή τύχη. :) Btw, Φώτη σε λένε?
Feb 23 2011 23:29
Photo

Θα το παλέψω γιατί αυτό είναι που λατρεύω να κάνω. Ειδικά μόλις τελειώσω το σχολείο θα κάνω μια επισκεψούλα στην Πρεσβεία τους για μια πληροφόρηση. :P
Feb 23 2011 18:19
Photo

Αφού σου αρέσει πάλεψέ το. Από ότι μου είπαν σε ένα φροντιστήριο, μπορείς και μέχρι τα 38 να πάρεις υποτροφία για σπουδές εκεί, αν βέβαια ξέρεις ιαπωνικά.
Feb 23 2011 13:59
Photo

Χαχα ναι αυτό. Βασικά ό,τι έχει σχέση με την Ιαπωνία μ'αρέσει. Πιο συγκεκριμένα λατρεύω τη γλώσσα τους και τη λογοτεχνίας τους. Μετά πάει η ιστορία και οι τέχνες. Αν και όλα αυτά είναι συνυφασμένα. Θα ήθελα να σπουδάσω εκεί και θα το προσπαθήσω :P
Feb 22 2011 22:36
Photo

Μια χαρά. Το επάγγελμα του Tolkien. :P Έχω κι ένα φίλο που πάει για εκεί. Πάντως, εσένα από ότι έχω δει σε ενδιαφέρουν πιο πολύ τα ιαπωνικά βιβλία κτλ., έτσι?
Feb 22 2011 20:09
Photo

Εε δε πειράζει. Αν αυτό σ'αρέσει, αυτό να κάνεις. Μη νομίζεις κι εγώ θεωρητική είμαι και και στοχεύω φιλολογία. :P
Feb 22 2011 15:29
Photo

Τεχνολογική, μάλλον για Μηχανολογία πάμε. Μπορεί να βρεθώ σε σχολή αρρένων βέβαια αλλά τι να γίνει. :P Κι εσύ? Έχεις βρει που θες να πας?
Feb 21 2011 23:39
Photo

Ναι, ναι. Ξεκινούν σε λίγο το βασάνα :P Τι κατεύθυνση είσαι και τι σκέφτεσαι να κάνεις;
Feb 21 2011 16:49