Community Status Updates
Maya-chan → Zoro
Βασικά δε χρειάζεται καν να φτάσεις εκεί. Στο site που πήρες το sig στην περιγραφή του χαρακτήρα έχει και το profile που του έγραψε ο Watsuki.
Nice site, by the way. Ευχαριστώ και θα ξεψαχνίσω και τα υπόλοιπα. :P
Jun 04 2011 07:58
Zoro → Maya-chan
Δεν έχω φτάσει στο σημείο που λες για παράπονα γιατί έπιασα το manga πρώτα από κει που τελείωσε το anime (να δω πως τελειώνει η ιστορία) και τώρα πάλι μια από την αρχή να δω διαφορές με την σειρά και να θυμηθώ κάποια σημεία.. αλλά shame on them που δεν τους άρεσε ο lone wolf!
Ναι δίκιο έχεις για το artwork, εγώ πάλι καλά χάρη στο deviantart είχα βρει ικανοποιητικό υλικό για avatar (αν δεν είχα βρει αυτό που έχω τώρα είχα αλλά 2-3 καλά, αν και προτιμώ το τωρινό), αλλά για sig δεν είχε πολύ πράμα και εκεί που ήμουν έτοιμος να βάλω μια πιο μέτρια που είχα, έπεσα τυχαία σε αυτό το [URL="http://www.the-oro.com/saitou/index.php"]saito fansite[/URL]. Ριξ' του μια ματιά, έχει καλά manga colorings και affiliates για άλλα fansites χαρακτήρων, αλλά το καλύτερό του ήταν η background pic, που με λίγη δουλειά έγινε η sig μου. :P
Jun 03 2011 23:49
Maya-chan → Zoro
Επίσης καλό μήνα!
Ο τύπος είναι πραγματικά πολύ καλός και μάλιστα ξεφεύγει από τον τρόπο που παρουσιάζονται συνήθως οι Shinsengumi. Αν διάβασες το manga από τα official volumes, θα ξέρεις πως τον έβρισαν τον Watsuki τα Shinsengumi fanboys για την παρουσίαση του χαρακτήρα!
Σε ζηλεύω απίστευτα αυτή τη στιγμή που βρήκες καλό Ruroken set. Για κάποιο λόγο υπάρχει απίστευτη έλλειψη από καλό artwork. T.T
Jun 03 2011 18:47
Zoro → Maya-chan
Προχθές, stealthily με την αλλαγή του μήνα (καλό μήνα btw)! :P
Thanks, ολοκλήρωσα πρόσφατα την σειρά (αν και στο manga πέφτει reread) και ο τύπος ήταν από τους καλύτερους antiheroes που έχω δει... δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα για καλό set, παίδεμα αλλά τελικά το βόλεψα. ^^
Jun 03 2011 16:20
Maya-chan → Zoro
Ωπ, πότε το έβαλες αυτό το set και δεν το πρόσεξα? Μεγεια, it's fucking awesome.
Jun 03 2011 12:15
Kenny → Maya-chan
Όχι, τώρα που το διευκρίνησες έγινες κατανοητή και συμφωνούμε. ^^
May 26 2011 13:39
Maya-chan → Kenny
To quote you:
[QUOTE]IMHO, το έργο αυτό δεν περιγράφεται από όρους όπως ecchi ή hentai, παρά το ότι δείχνει σκηνές sex explicitly. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ριζική διαφορά στην εκτέλεση και στο στόχο. Εδώ η πράξη αποδίδεται [B]ωμή, χωρίς εξωραϊσμούς, και δεν έχει σκοπό το titillation του αναγνώστη[/B].[/QUOTE]
Δεν αμφισβητώ το ότι στον κόσμο αρέσει το πορνό. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το sex στα πορνό είναι ωραιοποιημένο και έχει σκοπό την ικανοποίηση του θεατή, ενώ το πραγματικό sex είναι αρκετά διαφορετικό και έχει σκοπό την ικανοποίηση αυτών που συμμετέχουν, άρα δεν είναι απαραίτητα ευχάριστο για κάποιον που το βλέπει. IMO, σπάνια είναι. Αυτό προσπαθούσα να πω και στο παράδειγμα αλλά αν μέχρι τώρα δεν έχω γίνει κατανοητή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Παραθέτω [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HollywoodSex?from=Main.YouFailSexEdForever"]και αυτό[/URL] για extra βιβλιογραφία, αν και εσύ ξέρω ότι δεν το χρειάζεσαι. :)
May 26 2011 13:21
Kenny → Maya-chan
[QUOTE]Ναι, αλλά το sex είναι φτιαγμένο για να είναι ωραίο όταν το κάνεις ο ίδιος, όχι για όταν βλέπεις άλλους να το κάνουν.[/QUOTE]Κοίτα, σκέψου ότι αυτό που λες αμφισβητεί το λόγο ύπαρξης μιας από τις ισχυρότερες και πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες στον κόσμο, της βιομηχανίας του πορνό. Ή κάτι άλλο ήθελες να πεις κι εγώ το κατάλαβα λάθος, ή κάνεις εσύ λάθος. :P
May 26 2011 10:50
Maya-chan → Kenny
Ναι, αλλά το sex είναι φτιαγμένο για να είναι ωραίο όταν το κάνεις ο ίδιος, όχι για όταν βλέπεις άλλους να το κάνουν. Όπως και με το φαγητό, που είναι κι αυτό ένα από τα ωραία κομμάτια της ζωής αλλά αν κάτσεις να παρακολουθήσεις κάποιον άλλον απλά να τρώει, well... Αν τρώει με καλούς τρόπους μπορεί να μην αηδιάσεις, αλλά δεν είναι κάτι που θα διάλεγες να κάνεις για να περάσεις το χρόνο σου. Για να το απολαύσεις θα πρέπει με κάποιο τρόπο να σε κάνουν να νοιώσεις ότι βλέπεις κάτι όμορφο να γίνεται. Ότι αυτός που τρώει το ευχαριστιέται και δε σαβουριάζει για να γεμίσει την κοιλιά του, και ότι αυτό που τρώει είναι καλό και νόστιμο και θα ήθελες να το φας κι εσύ. Έτσι και με το sex για να φαίνεται ωραίο πρέπει να παρουσιαστεί ως κάτι παραπάνω από βιολογική ανάγκη.
Με συγχωρείς αν και πάλι δε βγάζω νόημα αλλά είμαι λίγο πτώμα αυτή τη στιγμή και το να γράφω ομηρικές παρομοιώσεις στις 12 το βράδυ δεν ήταν ποτέ ένα από τα ταλέντα μου. :P
May 25 2011 23:07
Kenny → Maya-chan
Κάτσε, επειδή τώρα με μπερδεύεις, και μάλλον δε μου τα λες καλά... :P
Αηδιαστικό θεωρείς το ζωώδες, ας το θέσουμε έτσι, της διαδικασίας της συνουσίας; Μα... ανθρώπινη φύση είναι κι αυτό. Και για να σε προλάβω, (μιας και το χέσιμο ανθρώπινη φύση είναι κι αυτό XD) το sex είναι ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ανθρώπινης φύσης. Δεν λέγεται τυχαία ότι το sex είναι το trick που χρησιμοποιεί η φύση για να πέφτουμε στην παγίδα και να κάνουμε παιδιά. :P
Κατ' εμέ η ερωτική πράξη δεν είναι εγγενώς κάτι το αηδιαστικό, που έρχεται το συναίσθημα να το "καλλωπίσει", σαν αποσμητικό χώρου. Το αίσθημα αηδίας μας προκαλείται από την έλλειψη του συναισθήματος, και όχι από την πράξη την ίδια. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να νομίζεις ότι λέμε το ίδιο πράγμα, αλλά δεν είναι το ίδιο.
May 25 2011 22:30
Maya-chan → Kenny
Ναι, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ακριβώς αυτό το συναίσθημα που το κάνει ωραίο. 'Οταν υπάρχει χημεία, υπάρχει και μια ατμόσφαιρα που "καλύπτει" το αηδιαστικό κομμάτι. Ακόμα και στις περιπτώσεις που το πνίγουν στο μελόδραμα βρε αδερφέ, είναι αλλού το focus. Η ίδια η πράξη ωμή και σκέτη είναι... σαν να πίνεις σκέτο λάδι. Βάλε και το ότι εδώ οι χαρακτήρες φέρονται σαν sex bots και να την η this is wrong αίσθηση.
Βέβαια εδώ δένει ωραία με το υπόλοιπο πακέτο, οπότε δεν με πειράζει. Αλλού έχω δυσκολευτεί να το καταπιώ.
(η κουβέντα εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα anime/manga. δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή καμιά χώρα/εποχή που οι άνθρωποι να μην παρουσίαζαν έστω και λίγο παρανοϊκά το sex στη λογοτεχνία. οπότε ναι, let's leave it here. :P)
May 25 2011 22:05
Kenny → Maya-chan
Κοίτα, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο στα manga αυτό που κάνει ο Inio-sensei. Σκηνές ωμού sex θα βρεις και σε άλλα manga... ακόμα και σε shoujo. Βέβαια εκεί το δραματοποιούν του κερατά, λες και οι γυναίκες δεν θέλουν ποτέ sex στη ζωή τους.
[Εδώ χωράει μια τεράστια κουβέντα περί του τι πρότυπα περνάνε τα manga στους μικρούς ιάπωνες/γιαπωνέζες. Από τη μία στα shounen το sex προβάλλεται ως Ο Ύψιστος Σκοπός Της Ζωής Και Των Πάντων™... αλλά η πράξη η ίδια απεικονίζεται σπανιότατα (έως ποτέ). Αντιθέτως στα shoujo δεν διστάζουν να δείξουν sex.. αλλά σχεδόν πάντα (για να μην πω τελείως πάντα) θα είναι Το Μεγάλο Κακό Που Αν Σου Τύχει Θα Σε Σημαδέψει Για Όλη Σου Τη Ζωή™. Αλλά ας την κάνουμε άλλη φορά αυτήν την κουβέντα. :P]
Πάντως οφείλω να διαφωνήσω. Το συναινετικό, συναισθηματικό sex μεταξύ δύο νεαρών ανθρώπων είναι από τα πιο ωραία θεάματα που υπάρχουν. Απλά στο παρόν manga δεν υπάρχει συναίσθημα, η πράξη γίνεται μηχανικά σχδεόν, για να ικανοποιήσει άλλες παρανοϊκές ανησυχίες.
May 25 2011 20:58
Maya-chan → Kenny
I see. Δικό μου λάθος τότε γιατί μέχρι τώρα σκεφτόμουν τους όρους ως καθαρά δείκτες ότι το manga περιέχει nudity/sex. Ακόμα κι έτσι δεν περίμενα τόσο ωμά, κι αν δεν ήταν ο Asano θα το παράταγα. Το αληθινό sex δεν είναι στα 10 πιο ωραία πράγματα που μπορεί να δει κανείς.
> <
May 25 2011 20:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed